"Opel Astra" (hatchback): beskrivelse, specifikationer, udstyr

Indholdsfortegnelse:

"Opel Astra" (hatchback): beskrivelse, specifikationer, udstyr
"Opel Astra" (hatchback): beskrivelse, specifikationer, udstyr
Anonim

I slutningen af 2016 præsenterede det tyske selskab Opel officielt en ny hatchback-bil, Opel Astra. Demonstrationen af bilen fandt sted på Frankfurt Motor Show, hvor nyheden blev modtaget rigtig godt.

opel astra hatchback tuning
opel astra hatchback tuning

Eksteriør

Den nye "Opel Astra" hatchback er lavet i en lys, sporty stil. Ny LED-teknologi er blevet brugt til optikken, hvilket gør det muligt for for- og baglygterne at passe perfekt ind i køretøjets aerodynamiske design.

Der er installeret otte LED'er med lang levetid i hver forlygteenhed. Tågelygterne er rektangulære i form og er baseret på en innovativ teknologi, der tillader lysstrålen at trænge gennem den tætte tåge, hvilket i høj grad øger udsynet og køresikkerheden.

Anstændig frihøjde gør det muligt for Opel Astra hatchback at overvinde alle forhindringer. Producenten lavede et nyt design af alufælge og øgede dem til 17 tommer. Siden dimensionerne på Opel Astra hatchback har ændret sig, er bilen blevetlavere og kortere end sine forgængere.

Femte generation af Opel Astra er udstyret med tre- og firecylindrede højtydende GM-motorer med en kapacitet på 197 hestekræfter. Bilproducenten Opel planlægger at udvide rækken af drivlinjer yderligere.

opel astra hatchback
opel astra hatchback

Interiør

Antallet af knapper til infotainment- og klimaanlæg i kabinen på Opel Astra hatchback er blevet mærkbart reduceret.

Bilen er udstyret med teknologisk tilbehør, hvis hovedformål er at sikre både førerens og passagerernes sikkerhed og komfort. Berøringsskærmen er et sådant tilbehør, der giver dig mulighed for at overvåge bilens tilstand og korrekt vurdere banen. Interiøret i Opel Astra hatchback er også udstyret med et læderbeklædt rat, satellitnavigation og forskellige dekorative elementer lavet i sorte og metalliske nuancer.

Bilen er udstyret med IntelliLink infotainment-systemet, som er kompatibelt med Android, Carplay og Apple, i forskellige udstyrsniveauer. Komfortniveauet for passagererne i det nye karrosseri er steget markant: Benpladsen i bagerste række er øget med 35 millimeter.

Bagagerummet på Opel Astra hatchback er 370 liter, med den bagerste sæderække foldet ned, øges den til 1235 liter.

opel astra hatchback bagagerum
opel astra hatchback bagagerum

Opel Astra-mål

Dimensjonerne på den nye hatchback er som følger:

  • Kropslængde - 4370 millimeter.
  • Højde - 1460 millimeter.
  • Bredde - 1814 millimeter.
  • Akselafstanden er faldet med 20 millimeter, svarende til 2662 millimeter.

Opel Astra-udstyr

Basisversionen af bilen inkluderer en 1,6-liters CDTI-dieselmotor med 95 hestekræfter og en 105-hestes turbo-indsprøjtet ECOTEC-dieselmotor. I rækken af drivlinjer er også en firecylindret aluminiumsmotor med en volumen på 1,4 liter og en kapacitet på 145 hestekræfter med Turbo-indsprøjtning.

Mere avancerede versioner af Opel Astra hatchback er udstyret med et ItelliLink-underholdningssystem med touchskærm, der er kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto.

Topversionen af Opel Astra er udstyret med en otte-tommer IntelliLink-skærm. Den opdaterede Opel Astra hatchback vil også være udstyret med adaptive LED-forlygter, hvoraf hvert segment vil have otte LED-lamper.

Afhængigt af det valgte udstyr vil køretøjet være udstyret med følgende tekniske sikkerhedsfunktioner:

  • Assistent Lane Keeping;
  • kollisionsmeddelelsessystem;
  • trafikskiltesporingssystem;
  • nødbremsesystem;
  • TRIP-computer;
  • blindvinkelovervågningssystem med sensorer placeret på førerspejlene;
  • automatiseret parkering og mere.
opel astra hatchback udstyr
opel astra hatchback udstyr

Specifikationerhatchback "Opel Astra"

Opel Astra er udstyret med både benzin- og dieselmotorer, kombineret med en sekstrins manuel gearkasse.

Rækken af kraftenheder er repræsenteret af tre motorer:

  1. 105 hk ECOTEC liter tre-cylindret benzintype.
  2. 1, 145 hestekræfter 4-liters ECOTEC-benzin.
  3. 1,6 liter niline-4CTDI dieselmotor med 95 hestekræfter.

Fjerde generation af hatchback "Opel Astra" er udstyret med forbrændingsmotorer med en effektspredning på 95 til 180 hestekræfter. Russiske forhandlere tilbyder en model med fem versioner af motorer: 1,4- og 1,6-liters benzinenheder med en kapacitet på henholdsvis 100 og 115 hestekræfter, deres turboladede modstykker med en kapacitet på 140 og 180 hestekræfter og en to-liters dieselmotor med en kapacitet på 160 hestekræfter. Bilen er udstyret med en sekstrins automatgearkasse og fem- og sekstrins manuel gearkasse.

mål opel astra hatchback
mål opel astra hatchback

Funktioner i Opel Astra

Eksperter og ejere fremhæver Opel Astra hatchback-versionen med en mekanisk sekstrins gearkasse og en 1,6-liters turboladet motor. Motoren kører næsten lydløst, gearskiftet er jævnt, selve transmissionsgrebet ligger behageligt i din håndflade. Den eneste ulempe er manglen på trækkraft i lave gear. Acceleration til 100 km / t udføres på otte sekunder, når du nårVed denne hastighedsgrænse er kørsel let på grund af god trækkraft. Der er ingen problemer med aerodynamik eller hatchback-stabilitet selv ved en maksimal hastighed på 180 km/t.

Udstyret med en to-liters dieselmotor og automatgear vibrerer versionen af Opel Astra mærkbart i tomgang, og motoren giver en ret høj lyd. Den største fordel ved denne kraftenhed er bevarelsen af jævn og sikker trækkraft ved enhver hastighed. For en sådan kraftenhed er en sekstrins automatgear ikke den bedste løsning, da accelerationen er forsinket efter tryk på pedalen, men denne transmission har reduceret brændstofforbruget.

Føreren kan styre den elektriske servostyring, støddæmpere, gashåndtag, stabiliseringssystem og gearskifte gennem indbygget computer.

Den nye generation af Opel Astra hatchback er udstyret med adaptiv belysning, hvis lysstyrke tilpasser sig vejforholdene. FlexRide-systemet tilbyder tre køretilstande - normal, komfort og sport - og tilpasser sig automatisk til førerens specifikke stil. Når du vælger en bestemt tilstand, stivheden af støddæmperne og rattet, ændres speederpedalens reaktion.

For eksempel, i "Sport"-tilstand, bliver rattet strammere, støddæmperne bliver stivere, speederens respons øges, bilens rulle falder, bilens kontrol og stabilitet på banen forbedres. "Comfort"-tilstanden gør Opel Astra blødere at køre: lettererat, affjedringens stivhed er reduceret, der er en betydelig rulning i sving og rulning, men bilen kører lettere og mere smidigt på dårlige veje. Til daglig brug er "Standard"-tilstanden optimal.

opel astra hatchback sedan
opel astra hatchback sedan

Betjeningsvenlig

Fordi hatchbacken oprindeligt var designet som en familiebil, er den udstyret med to interessante teknologier, der sigter mod at forbedre kørekomforten.

Til cykler medfølger en speciel montering - FkexFix. Den er diskret og strækker sig fra bilens bagkofanger. Beslaget er stærkt, cyklen vil ikke falde under transport. Ud over pålideligheden af en sådan montering er den meget praktisk og giver dig mulighed for ikke at placere cyklen på bilens tag.

Lageniveauet i bagagerummet kan øges med Flex Floor-systemet. I tidligere modeller blev bagagerumsvolumen kun øget ved at folde bagsæderne, men i den nye version af Opel Astra kan du ændre bagagerummets højde, hvilket giver dig mulighed for at øge den frie plads op til 1235 liter.

opel astra hatchback specifikationer
opel astra hatchback specifikationer

Pris

Grundlæggende udstyr Opel Astra vil koste købere 19 tusind dollars (ca. 1 million rubler). Opgraderede versioner vil selvfølgelig koste lidt mere. Derudover tyr mange bilister til at tune Opel Astra hatchback, hvilket også kræver yderligere investeringer.

Den nye generation af Opel Astra er en komfortabel, praktisk og dynamisken bil i hatchback karosseri, som er ret populær blandt bilister.

Anbefalede: