Installation af en motorhjelmlås er en ekstra beskyttelse til din bil

Installation af en motorhjelmlås er en ekstra beskyttelse til din bil
Installation af en motorhjelmlås er en ekstra beskyttelse til din bil
Anonim

Risikoen for biltyveri i vor tid er ret høj, så langt de fleste bilister tænker på tiltag, der vil umuliggøre biltyveri eller i det mindste skabe yderligere vanskeligheder for angriberen. Dette vil hjælpe med at købe tid, som er så kær for flykapreren, og tvinge ham til at opgive sine planer.

montering af hættelås
montering af hættelås

For at gøre dette er en hel række af tyverisikringsanordninger installeret på bilen, inklusive installation af en motorhjelmlås. Motorrummet er som bekendt meget vigtigt. Ofte er der blandt andet hoveddelene af tyverisikringen, såsom styreenheden og sirenen, så flykapreren søger at komme frem så hurtigt som muligt for at slukke for bilalarmen. Installation af en motorhjelmlås vil gøre det svært at komme ind.

Der er to typer motorhjelmlåse: elektromekaniske og kun mekaniske. Hver af dem har både sine fordele og ulemper. Elektromekaniske kan kaldes mere komplekse og kræver hyppig vedligeholdelse for stabil drift, men de er mere pålidelige end mekaniske. Pålidelighed gives til dem ved, at de åbner ved hjælp af et elektrisk drev.nøglebremsesignal, mens mekaniske låse bruger en nøgle til at åbne, hvilket betyder, at den kan åbnes ved at støde.

Så, lad os nævne hovedårsagerne til, at der er behov for beskyttelse af hætten:

  1. Tillader dig ikke at slukke for bilalarmsirenen, som flykapreren forsøger at
  2. hætte beskyttelse
    hætte beskyttelse

    gør det først for ikke at gøre opmærksom på dig selv. I de fleste tilfælde af biltyveri, hvis et mislykket forsøg på at deaktivere alarmen, stopper flykapreren sine handlinger.

  3. Tillader dig ikke at låse motoren op, hvis der er låse installeret under motorhjelmen, hvor de er mere sikkert beskyttet end i kabinen.
  4. Blokering af motorhjelmen, selv ved hjælp af forskellige enheder brugt af biltyve, såsom autonom strømforsyning, et universelt tændingsmodul og specielle kontrolsystemer, vil ikke gøre det muligt at starte og stjæle en bil.
  5. Installationen af en motorhjelmlås på europæiske bilmærker blokerer adgangen til diagnosestikket, hvorigennem det er nemt at finde et blokeret kredsløb og låse det op, samt at udskifte motorstyringscontrolleren, der også er placeret under hætte.
  6. På japanske bilmærker som Nissan og Huyndai er montering af en motorhjelmlås et must, hvis der er monteret en gearkasselås. Gearkassedesignet på disse køretøjer gør det muligt at sætte gearet i fra under den åbne motorhjelm uden at røre ved gearstangslåsen, hvilket gør det meningsløst at installere.
  7. Monoblok bilalarm installeret underhætten, kan simpelthen slukkes med en nøgle eller ved at dreje monoblok-larven, hvorved sikkerhedssystemet deaktiveres.
  8. Og selvfølgelig tillader den installerede motorhjelm ikke tyven at tjene på bildele og komponenter i et mislykket forsøg på at stjæle, hvis det lykkedes ham at komme ind under motorhjelmen på bilen.
  9. hættelås
    hættelås

For at installere en lås på motorhjelmen, vil vi råde dig til at henvende dig til fagfolk, da dette er en ret kompliceret proces, såvel som dens valg til et bestemt bilmærke. Når du har sparet på specialister, kan du simpelthen miste bilen, fordi den håndværksmæssige installation af låsen kun skaber udseendet af bilsikkerhed og et minimum af problemer for tyven.

Anbefalede: