Amerikansk kæmpe Chevrolet Suburban

Indholdsfortegnelse:

Amerikansk kæmpe Chevrolet Suburban
Amerikansk kæmpe Chevrolet Suburban
Anonim

Den velkendte amerikanske producent Chevrolet rapporterede, at for nogen tid siden blev Suburban-modellen opdateret. Moderniseringen rørte ved det udvendige design og det indre af bilen. Den opdaterede model er udstyret med en mere økonomisk motor, som tilhører den populære EcoTec3-familie. Et interessant faktum er, at produktionen af denne model begyndte i 1933, og Chevrolet Suburbans popularitet forsvinder ikke. Bilen er meget brugt af de amerikanske speci altjenester som limousine til beskyttelse af USA's præsident og berømtheder. Denne SUV har en unik bæreevne, dens volumener er imponerende. Det er bemærkelsesværdigt, at den nye amerikanske SUV fik en udvidet liste over udstyr.

Liste over moderne sikkerhed

Chevrolet Suburban
Chevrolet Suburban

I den opdaterede model "Suburban" installeret:

- kørecomputer;

-bakkameraer;

- tre klimakontrolzoner: manuel, automatisk og individuel;

- stabiliseringssystem og skridsikre bremser;

- elektriskservostyring;

- smart indvendig adgangsprogram (uden nøgle);

- otte-cylindret motor;

- hjulinflation;

- fartpilot;

- navigation med touchskærm;

- elektrisk sædejustering;

- sædevarme;

- trådløs Bluetooth-teknologi.

Sættet kan valgfrit udvides ved at installere eventuelle ekstra funktioner efter eget valg og smag, f.eks. sæt et elektrisk soltag i taget.

Specifikationer

chevrolet suburban pris
chevrolet suburban pris

2013 Chevrolet Suburban er baseret på GMT 900 platformen og vejer 3.355 kg. Længde - 5648 mm, højde - 1951 mm, bredde - 2010 mm. Hjulstørrelse: 265/ 70R17, frihøjde: 227 mm. Den maksimale hastighed kan udvikle sig op til 160 km/t. Brændstoftankens rumfang er 119 liter. Den anbefalede brændstofklasse er 92. SUV'en er udstyret med en automatisk gearkasse. Motorkapacitet - 5257 liter. Motortype: benzin. Antal cylindre: otte, deres arrangement er V-formet. Der er et kæmpe bagagerum - 1297 liter, og hvis sæderne er lagt ned - 3890 liter. Chevrolet "Suburban" har plads til ni personer. Antal døre: fem.

Sikkerhed først

SUV'en har den nyeste sikkerhedsteknologi, der er nødvendig for at holde chauffører og passagerer i live på vejen. Den opdaterede Chevrolet Suburban er udstyret med dobbelte airbags (front og side). Bilen har et særligt elektronisk program "OnStar", som er ansvarlig for blødgøringpåvirkning under en væltning. Den bør automatisk aktivere et ambulancekald, hvis føreren ikke reagerer, efter at airbaggene er udløst.

Chevrolet Suburban 2013
Chevrolet Suburban 2013

Chevrolet Suburban-pris

The 2013 Suburban starter ved $46.300 (US).

Suburban er fortsat det største køretøj i Chevrolet-serien. Denne model indebærer en betydelig liste over yderligere funktioner for den fremtidige ejers bekvemmelighed og sikkerhed. Chevrolet "Suburban" er ideel til en stor familie. Det er nemt at tage på en lang rejse, moderne indbyggede programmer og systemer vil gøre din rejse behagelig, sikker og uforglemmelig.

Anbefalede: