Chevrolet Captiva er den SUV, alle drømmer om

Chevrolet Captiva er den SUV, alle drømmer om
Chevrolet Captiva er den SUV, alle drømmer om
Anonim

Den sydkoreanske afdeling af General Motors har udviklet en femdørs kompakt crossover Chevrolet Captiva ("Chevrolet Captiva"). Den blev designet i to versioner: fem-sæders og syv-sæders. Bilen var baseret på GM Theta platformen, som norm alt bruges i Opel Antara, GMC Terrain, Saturn Vue.

chevrolet captiva
chevrolet captiva

Under navnet Chevrolet Captiva sælges bilen i Indien, Europa, Sydasien og Mellemøsten. Og i Sydkorea hedder denne bil Daewoo Winstorm, australierne og newzealænderne - Holden Captiva.

Maskinen er udstyret med en stålramme og programmerede deformationszoner til at absorbere stødkraften. Den er udstyret med ABS med EBV elektronisk bremseproces og ESC dynamisk justeringstilstand. Der er også en DCS downhill-styringstilstand, boosterbremser, en hydraulisk HBA og en ARP aktiv væltebeskyttelse.

"Chevrolet Captiva" er også udstyret med to vinduesairbags og frontairbags. Der er trepunktsseler med strammer. Nogle modeller leveres med sideairbags.valgfrit.

Den storslåede Chevrolet Captiva bestod Euro NCAP-testen i 2011.

Bilen leveres til det russiske marked med et par tværgående benzinmotorer. Den første DOHC firecylindrede motor med en kapacitet på 2,4 liter. Dens fremdrift når 136 "heste". Den har det højeste drejningsmoment på 220 Nm / 2200 rpm. Den anden Alloytec V6-motor har en volumen på 3,2 liter, en trækkraft på 230 hestekræfter og et drejningsmoment på 297 Nm / 3200 rpm. Den anden motor blev udviklet af den australske afdeling af GM Holden.

Derudover er der yderligere udviklet en version af bilen med en to-liters Z20S dieselmotor, et maksim alt drejningsmoment på 320 Nm ved 2000 o/min og en fremdrift på 150 "heste".

Designet på GM Daewoo's Incheon Design Center, C-100-bilen med internt mærke blev afsløret på Paris Motor Show i 2004 som Chevrolet S3X konceptbil.

Og i 2010 dukkede en moderniseret "Chevrolet Captiva" op. Udgaven fik et friskt corporate look, et nyt chassis, et forbedret interiør og nye motorer. Bilens affjedring er forbedret betydeligt: fjedrenes stivhed er ændret, moderniserede krængningsstænger er dukket op. I en ny variant af bilen er bagakslen forbundet efter behov ved hjælp af en elektronisk koordineret kobling. I denne version er drejningsmomentet fordelt mellem akslerne og når et forhold på 50: 50.

Hvor er den opdaterede Chevrolet Captiva smuk! Hans billeder er simpelthen fantastiske! En præsentation blev afholdt i Tashkent i 2011avanceret bil fremstillet af GM Uzbekistan. Beundrere af dette mærke kunne se, at bilen ikke kun fik et nyt udseende, men også modtog en ny motor med en kapacitet på tre liter og et tryk på 258 hestekræfter og en opdateret mekanisk 6-trins gearkasse. Der var også en mindre ændring i bilens interiør.

chevrolet captiva billede
chevrolet captiva billede

Forsædepassager og chauffør vil nu være glade for at evaluere effektiviteten af dobbeltzone klimakontrol. Og passagerer på anden række vil have mulighed for at drage fordel af den nye mulighed i 2013 - sædevarme!

Chevrolet Captivas pris er overkommelig for de fleste bilentusiaster - bilen koster fra 31.777 til 38.836 dollars. Det er den bil, du drømmer om og har brug for. Maskinen opfylder alle de mest forskelligartede behov. Den er ideel til lange ture, til at bære bagage, til familieture uden for byen. Dette er en absolut universel bil.

Anbefalede: