Jeep Lineup: Moderne modeller

Indholdsfortegnelse:

Jeep Lineup: Moderne modeller
Jeep Lineup: Moderne modeller
Anonim

Jeep er en af de mest berømte amerikanske bilproducenter. Han sporer sin historie tilbage til 1941 og betragtes som skaberen af den første masseproducerede SUV, til ære for hvilken biler i denne klasse fik et uofficielt navn. Denne artikel diskuterer det moderne Jeep-sortiment.

Renegade

Den enkleste model af en virksomhed. Den blev inkluderet i Jeep-serien i 2014. Det er en kompakt crossover baseret på Fiat 500X-platformen. Den har et 5-dørs hatchback karosseri. Bilen er udstyret med seks motorer: to dieselmotorer på 1,6-2 liter og fire 1,4-2,4 liters benzinmotorer. Den har 2 manuelle gearkasser, 2 robotgear og en automatisk gearkasse. Renegade fås med forhjulstræk og firehjulstræk. Prisen starter fra 1,46 millioner rubler.

Jeep lineup
Jeep lineup

Kompas

Dette er en kompakt SUV, der blev introduceret til Jeep-serien i 2006. Baseret på en platform udviklet sammen med Mitsubishi. Den har en bærende 5-dørs stationcar karosseri. Compass findes med to dieselmotorer med en volumen på 2 og 2,2 liter og en benzinmotor på 2,4 liter. Udstyret6-trins manuel gearkasse og CVT med for- og firehjulstræk. Ikke på udsalg i øjeblikket.

Jeepbiler: modeludvalg
Jeepbiler: modeludvalg

Cherokee

Den første generation af denne bil, produceret fra 1974 til 1983, var en SUV i fuld størrelse. De næste to generationer, som blev produceret fra 1984 til 2013, var Jeep kompakte terrængående køretøjer. I 2013 blev udvalget genopfyldt med Cherokee mellemstørrelse SUV'en, som stadig er i produktion. Ligesom Renegade er bilen bygget på en platform udviklet i samarbejde med Fiat og har en bærende struktur. Bilen er udstyret med to 2,4 og 3,2 liters benzinmotorer og en automatgearkasse. Fås med firehjulstræk og forhjulstræk. Cherokee-prisen starter ved 1.659 millioner rubler.

Auto Jeep: lineup
Auto Jeep: lineup

Grand Cherokee

Den blev inkluderet i Jeep-serien i 1993. Det er den største bil i virksomhedens sortiment. Fjerde generation er i øjeblikket i produktion (siden 2010). Rammen er integreret i den 5-dørs stationcar karosseri. Bilen er udstyret med en 3 liters dieselmotor og tre benzinmotorer på 3,6-6,4 liter. Den har firehjulstræk og to automatgear. Omkostningerne til Grand Cherokee starter fra 2,775 millioner rubler. Sportsversionen af SRT med en 6,4 liters motor er næsten 2 gange dyrere end basisbilen (dens startpris er 5,2 millioner rubler).

Jeep lineup
Jeep lineup

Wrangler

Denne bil er den direkte efterfølger til CJ, den første Jeep-bil. Serien blev genopfyldt med denne version i stedet for den forrige1987 I virksomhedens sortiment adskiller den sig fra hovedlinjen repræsenteret af traditionelle SUV'er. Siden 2007 har tredje generation af Wrangler været i produktion. Den fås med hardtop og softtop i 5- og 3-dørs versioner. Desuden refererer den første til kompakte SUV'er, den anden - til mellemstore. Møder med 2,8 l diesel og benzin 3,6 og 3,8 l motorer. Udstyret med firehjulstræk, tre automatiske og en manuel gearkasse. Prisen starter fra 3.115 (3.22 for 5-dørs versionen) millioner rubler.

Jeepbiler: modeludvalg
Jeepbiler: modeludvalg

Funktioner

I øjeblikket er Jeep en afdeling af Chrysler. Mærket har traditionelt udelukkende fokuseret på produktion af terrængående køretøjer, selvom det nu kun har én seriøs klassisk SUV (Wrangler) i sit sortiment. Resten af modellerne blev med generationsskiftet til urbane SUV'er (Cherokee, Grand Cherokee). De to nyeste modeller tilhører oprindeligt dette segment (Compass, Renegade).

Mærket er ikke populært på det lokale marked. Så i 2012 blev der solgt lidt mere end 4,7 tusinde biler, mens der i USA blev solgt 10 gange flere (mere end 474 tusind).

Anbefalede: