BMW 730d - endnu en smart fra den bayerske bilindustri

BMW 730d - endnu en smart fra den bayerske bilindustri
BMW 730d - endnu en smart fra den bayerske bilindustri
Anonim

Når vi husker den bayerske bil, fremstår der altid for vores øjne en luksuriøs og dyr bil, som er drømmen for enhver chauffør i denne verden. Sådan en bil er helten i vores artikel - BMW 730d. Den første ting at huske er designet af det nye flagskib fra BMW. Bilen ser bare dejlig ud: et skrånende tag, rovlygter, en traditionel grill, store 17-tommer hjul og andre vidundere af designfiktion inkluderet i BMW 730d. Hvad skal man sige? Bilen fanger alles ånd ved første blik.

bmw 730
bmw 730

Interiøret viser tydeligt virksomhedens politik over for deres luksusprodukter. Ejerens øje vil glæde sig over læderbeklædningen med træindsatser, dens enorme plads (trods alt 5 meter i længden), en masse forskellige tekniske udviklinger og små husholdningshjælpere. Blandt de tekniske enheder skal det bemærkes et multimediesystem, klima- og fartpilot, bag- og forsædejusteringer, et minikøleskab, lys- og regnsensorer, et multifunktionsrat og andre enheder, der retfærdiggør deres pris på 50 tusind euro. For et gebyr, som for folk, der køber sådanne biler,ville være sparsom, kan du bestille 9,5-tommer skærme, de er indbygget i ryggen af forsæderne, så passagererne kan se deres yndlingsfilm på vejen. Bagagerummet er også enormt, for dets volumen er på hele 500 liter. Generelt er føreren konstant ledsaget af fremragende ergonomi, komfort og misundelige blikke fra andre.

bmw 730 billede
bmw 730 billede

Nu et par ord om dynamik. BMW 730d er udstyret med en tre-liters 245-hestes motor, som i øvrigt kan gøre underværker. Med en vægt på to tons udvikler bilen 100 km/t på symbolske 7 sekunder, og den maksimale hastighed når 250 km/t. Motoren er aggregeret med en 6-trins "automatik". BMW 730 diesel har i princippet flere fordele i forhold til sine benzin-modstykker. For det første er dette selvfølgelig krafttræk - det er en fornøjelse at overhale små biler på banen. For det andet økonomi. Ja, for folk, der har sådan en bil, er det ikke sådan et plus, men alligevel. For 100 kilometer bytilstand forbruges 9,5 liter. På motorvejen falder dette tal til 5,9 liter. Det er også værd at nævne, at "syv" har en justering af køredynamikken, som omfatter 4 tilstande: "Komfort", "Normal", "Sport" og "Sport +". Håndteringen af BMW 730d er også i top, takket være en velafstemt affjedring og en fantastisk styrerespons. Ingeniørerne opnåede også en vægtreduktion på 22 kilo, og vridningsstivheden blev tværtimod højere, hvilket naturligvis også var medvirkende til den forbedrede kørsel af BMW 730d.

bmw 730 diesel
bmw 730 diesel

Hvad kan jeg sige om BMW 730d til slut? Dette er faktisk den ideelle bil til sin målgruppe: behageligt udseende og interiør, stor kraft og enestående komfort. Hvad har en person ellers brug for for fuldstændig lykke? Vi har allerede nævnt prisen før, lad os nu tale om dette element mere detaljeret. Prisen for det grundlæggende udstyr vil, som nævnt ovenfor, være 50 tusind euro. For en version med et stort sæt funktioner vil baren stige til 60 tusind. Forresten, som vi tror, du har bemærket, i vores artikel er billeder knyttet til BMW 730. Se nærmere. Og måske beslutter du dig i morgen for at købe denne tyske.

Anbefalede: