Oversigt over lastbilen URAL-4320

Indholdsfortegnelse:

Oversigt over lastbilen URAL-4320
Oversigt over lastbilen URAL-4320
Anonim

Cargo URAL-4320 er blevet produceret på Ural Automobile Plant siden USSRs tid. I hele dens eksistensperiode (mere end 30 år) gennemgik det praktisk t alt ikke tekniske ændringer og forblev det samme terrængående køretøj som før. Oprindeligt var 4320 designet til at transportere forskellige læs, mennesker (modifikationer med et urhus) samt at trække lasttrailere over ujævnt terræn.

Ural 4320
Ural 4320

Når du ser på billedet af bilen, kan du med det samme se, hvor høj dens frihøjde er. Den frihøjde på 36 centimeter gør det faktisk muligt for bilen at bevæge sig sikkert langs to meter lange grøfter og vadesteder uden stor indsats. I dette tilfælde er truckens løftevinkel 60 procent. Ikke kun firehjulstræk og store hjul bidrager til dette, men også en moderigtig motor, som vi vil tale om lidt senere.

varianter

I øjeblikket producerer bilfabrikken mange modifikationer af lasten URAL model 4320. Disse er 22-sæders skiftebusser, oglastbiltraktorer, og endda specielle olie- og gasinstallationer. Derudover produceres hærens URAL'er og 30-sæders busser på fabrikken. Og 4320-modellen har med succes etableret sig som brand- og kommun alt udstyr, selvom sidstnævnte næsten ikke eksisterer på vores åbne områder.

Ural 4320 pris
Ural 4320 pris

Vi bør også bemærke ændringen af tømmervognen. Takket være sin lange ramme, kraftfulde motor og 6 x 6 drev gør URAL-4320 køretøjet det muligt at transportere træer over enhver afstand. Træbærere af dette mærke er bredt anerkendt i Sibirien, hvor der næsten ikke er nogen asf altvej, og jordveje passerer gennem floder. URAL-4320, udstyret med en læssekran, kan selvstændigt læsse og losse varer hvor som helst. Disse maskiner er også i stor efterspørgsel.

Specifikationer

Bilen er udstyret med tre sekscylindrede dieselmotorer med en kapacitet på henholdsvis 230, 240 og 250 hestekræfter. Sådanne motorer gør det muligt for bilen at transportere varer med en samlet masse på mere end 12 tons. Desuden gør lastbilens tekniske egenskaber det muligt at betjene den ved temperaturer op til minus 45 grader Celsius. Og URAL-4320 er udstyret med en 5-trins manuel gearkasse. Også i bilen er der en transferkasse og en centerdifferentialespærre.

Hvad angår brændstofforbrug, har URAL-4320 ikke den bedste ydeevne. Selv ved en hastighed på 40 kilometer i timen bruger bilen mindst 30 liter diesel per "hundrede". MENhvis bilen køres på tung jord, kan dette tal stige til 60 liter. Derfor bliver bilen næsten aldrig brugt som lastbil til civile behov, især i byen.

bil Ural 4320
bil Ural 4320

URAL-4320: pris

Minimumsomkostningerne for denne bil i Rusland er 1 million 700 tusind rubler. Til denne pris kan du kun købe chassiset. Nå, tilt lastbiler udstyret med et spil koster mindst 180 tusind rubler mere. Ændringer med en udvidet ramme og en indbygget platform koster omkring 2 millioner rubler.

Anbefalede: