"Honda", ATV, off-road - hvad kunne være mere kærligt for hjertet?

"Honda", ATV, off-road - hvad kunne være mere kærligt for hjertet?
"Honda", ATV, off-road - hvad kunne være mere kærligt for hjertet?
Anonim
honda quad bike
honda quad bike

Virksomheden "Honda" forkæler ikke særligt europæiske købere. For eksempel leveres dets flagskib, Honda TRX 680 ATV, kun til vores marked i rødt. Og valget af tilbehør til den er uanstændigt lille - kun et net pr. bagagerum. Og selv med denne politik for virksomheden "Honda" forbliver ATV "TRX 680" stadig en værdig repræsentant for sin klasse. Det er værd at lære ham bedre at kende. Blandt erfarne firehjulede ATV-elskere er TRX-serien meget populær. Dette skyldes, at langt fra en flad vej, først og fremmest værdsættes cross-country evner og pålidelighed, og det er traditionelle træk ved Honda produkter. ATV af dette mærke vil aldrig svigte dig. Lad os se nærmere på det.

ATV'en er udstyret med en automatisk gearkasse, som adskiller den fra andre konkurrenter. Vælgerens rolle udføres af den sædvanlige ratstammepoker. Kassen kan også fungere i manuel tilstand, hvor du skal skifte gear med styretasterne. Honda er kendt for den fantastiske kvalitet og pålidelighed af sine produkter.- producenten har ikke ændret sine traditioner selv nu. Hydromekanisk automatisk gearkasse "Honda" ATV kører meget jævnt. Der er ingen fisk. Øjeblikket med gearskift mærkes praktisk t alt ikke. Belastningstests viste kun ét svagt punkt ved denne boks - kontrolventilblokken kan svigte, og selv da kun hvis du følger olien meget skødesløst.

honda 250 quad bike
honda 250 quad bike

Firehjulstræk er pænt og effektivt. På en flad vej virker kun baghjulene. Forakslen kan tilsluttes ved hjælp af en speciel knap. Hvis et af hjulene skrider, så går det "smarte" selvspærrende differentiale fra Hondas ingeniører ind i kampen om trækkraften - ATV'en justerer selv graden af blokering på en sådan måde, at den genvinder stabiliteten så hurtigt som muligt.

Firehjulstræk aktiveres som følger: På en normal vej bevæger bilen sig takket være baghjulene. Chaufføren bestemmer selv hvornår fronten skal tilsluttes, dette gøres med et tryk på en knap. Hvis et af hjulene skrider, aktiveres det selvspærrende differentiale automatisk. Jo mere slip, jo stærkere lås.

"TRX 680" ATV'en fra "Honda" er udstyret med en encylindret brændstofindsprøjtet motor. Indsugningsmanifolden har et system, der afbryder vand fra indsugningsluften, så det er usandsynligt, at det kommer ind i systemet, hvilket har en meget positiv effekt på maskinens driftssikkerhed.

honda trx 680 quad bike
honda trx 680 quad bike

"TRX 680" er udstyret med en uafhængig affjedring, hvis bevægelser ser meget middelmådige ud sammenlignet med konkurrenterne. Men når det kommer til stykket, viser det sig, at det gør ATV'en utrolig stabil.

Opsummering kan vi trygt kalde "TRX 680" for et værdigt flagskib. Hondas ingeniører har gjort deres bedste og skabt en ny kvalitetsstandard blandt utility ATV'er. Nyheden overgår selv den legendariske Honda 250 ATV, som gjorde sig fortjent til sin berømmelse i en ulige kamp med offroad. Som bekendt skal man betale for pålidelighed, men japanerne gav os en super enhed, som prismæssigt ikke rigtig skiller sig ud blandt sine konkurrenter. Den gennemsnitlige pris for denne enhed er $14.000.

Anbefalede: