Sådan registreres en nøgle i en startspærre til bilen: tips
Sådan registreres en nøgle i en startspærre til bilen: tips
Anonim

Bilen er en interessant enhed, der inkluderer en bred vifte af enheder. Ikke alle er bekendt med begrebet "immobilizer", især ikke alle har hørt om nøglefirmware. Spørgsmålet om, hvordan man registrerer nøglen i startspærren, er relevant og kræver en individuel tilgang til "stålhesten". Hvad er det, og hvordan gør man det?

Startspærretricks

Sådan registreres nøglen i startspærren
Sådan registreres nøglen i startspærren

Enhver chaufførs ønske om at beskytte køretøjet mod flykaprere er ganske forståeligt: Der er investeret mange penge i det, og sjælen er allerede "gået fast". Fjernstyringsnøglen er udstyret med en speciel chip designet til at beskytte bilen mod tyveri. Den mest komplekse variation af koden introduceres for at gøre det umuligt at åbne nemt. Startspærren, der er placeret bag midterkonsollen, er designet til at blokere for "uautoriseret" start af motoren. Det er bilistens bedste lydløse valg sikkerhedsmæssigt. Transportejere er bekymrede over spørgsmålet: hvordan man registrerer nøglenstartspærre og hvorfor gøre det?

Kort sagt om startspærre

Kort om startspærre
Kort om startspærre

Når vi graver i skemaet i detaljer, kan vi bemærke følgende punkter:

  1. Designet inkluderer en elektronisk styreenhed. Dens mission er at genkende den ubudne gæst eller vært gennem kodning.
  2. Inkluderet i relæet, der laver og bryder kredsløbet, en vigtig del for driften af motoren.
  3. Den ubudne gæsts brændstofforsyning skal begrænses, så udviklerne har indført en ventil, der blokerer for tilførslen af brændstof og smøremidler.
  4. Tændingsnøglen er en sand assistent i erhvervslivet.

Grundlaget for funktionaliteten er den tætte forbindelse mellem motoren og styresystemet. Spørgsmålet opstår om, hvordan man registrerer nøglen i startspærren, så enheden genkender føreren selv. Typerne af disse enheder kan være forskellige: enheder, der indeholder et ekstra relæ, enheder med en transmissionslås, bremser og andre dele af strukturen.

Basis for betjening af chipnøgler

Chippen er udstyret med en programkode
Chippen er udstyret med en programkode

Chippen er udstyret med en programkode. Dette sker med deltagelse af specialudstyr. Det er urealistisk at redigere det for en simpel bruger. Chipproduktion udføres af højt kvalificerede servicestationer, bilproducenter. Chipbeskyttelse udføres i henhold til algoritmen: startspærren er indbygget i tændingssystemets kredsløb. Samtidig indstilles chip-key-programmet. Bilen køres ved at læse koder.

Det er hensigtsmæssigt at bruge nøglen

Hvert køretøj har en nøgletænding. For at forhindre biltyveri skal du lære, hvordan du registrerer nøglen korrekt i startspærren. Nøglen hjælper føreren med at åbne bilen takket være den indbyggede identifikator, den er nødvendig for betjeningen af kontrolsystemet. Hvis der ikke er overensstemmelser i identifikatoren og den indsatte nøgle, vil transporten nægte at flytte sig.

Bilejere, der har købt et køretøj af den tidligere ejer, bør ikke tøve. Du bør overveje spørgsmålet om, hvordan du registrerer en ny nøgle i startspærren på forhånd. Først købes et "emne" og bearbejdes efter den foregående skitse. At miste det er fyldt med vanskeligheder, du bør være forsigtig i denne henseende.

Særlige øjeblikke

Transponder i nøglen fra pre-styling versioner
Transponder i nøglen fra pre-styling versioner

Lacetti-chaufføren skal huske: transponderen i nøglen fra pre-styling-versioner kan ikke bruges til post-styling af køretøjer. I de seneste versioner introducerer designere anti-tyveri-enheder med en 4D-chip. Udadtil adskiller de sig praktisk t alt ikke, med undtagelse af en lille prik skabt ved indgravering på kontaktområdet af nøglens metalelement med plast. Hvis du er bekymret over spørgsmålet om, hvordan man registrerer en nøgle i Lacetti startspærre, så husk, at trykknapper ikke indeholder en prik.

Hvordan registrerer man en nøgle på Priora?

Sådan registreres en ny nøgle i startspærren
Sådan registreres en ny nøgle i startspærren

Mange mennesker vil gerne vide, hvordan man registrerer en nøgle i Priory-startspærren uden at begå fejl. Etaperne består af følgende trin:

  1. Først skal du sidde på førersædet ogsæt nøglen i tændingen.
  2. Dørene skal lukkes, derefter skal indlæringsnøglen drejes, mens alle enheder er tændt.
  3. Efter at have ventet mindst seks sekunder, skal du vende nøglen tilbage til dens oprindelige position. Derefter begynder startspærren at signalere med en indikator i et accelereret tempo.
  4. Nøglen trækkes ud af låsen, og et alternativ til den vil være en fungerende nøgle, som skal "trænes".
  5. Det er vigtigt at administrere inden for 6 sekunder, mens indikatoren blinker. Arbejdsnøglen er isat, drejet og tændingen slås til.
  6. Når bilisten hører tre signaler, kan han være rolig: han gør arbejdet rigtigt. Så skal du vente endnu et antal sekunder, høre tre knirk igen. Derefter slukkes tændingen. Hvis der begås fejl, skal proceduren gentages.

Det næste trin vil være at gensynkronisere koderne på startspærren og ECU'en: du skal starte motoren med en fungerende nøgle, pause. Når startspærren blinker med sekunders mellemrum, skal tændingen slås fra og vente 10 sekunder. Blinkede ikke? Du kan starte motoren.

Hemmeligheder ved at "træne" nøglen på "Kalina"

Hemmelighederne ved at "lære" nøglen på "Kalina"
Hemmelighederne ved at "lære" nøglen på "Kalina"

Flere nøgler kan bruges til at starte bilen. Arbejdsoptioner skal bestilles fra fabrikken. Produktserien genkendes af mærket. Svaret på spørgsmålet om, hvordan man registrerer en nøgle i Kalina startspærre, er som følger:

  • I lighed med den foregående metode skal alle døre være lukkede. Indsæt nøglen med en rød indsats for enden i låsen.
  • Det er nødvendigt at dreje det, indtil alle enheder er tændt.
  • Efter at have ventet 6 sekunder, slukkes tændingen. Samtidig begyndte immo-kontrollampen at blinke signaler. Mens indlæringen er i gang, vil den blive ved med at blinke.

Efter disse procedurer fjernes den "gyldne nøgle", og arbejderen kommer i spil. Den roterer også, indtil instrumenterne lyser. Når den er indstillet korrekt, udsender summeren tre bip. Med tændingen slået til skal føreren vente i seks sekunder. Derefter vil summeren udsende yderligere to signaler, hvorefter tasterne fjernes. Svaret, hvordan man registrerer en nøgle i Lacetti startspærre, gives af automekanikere i et lignende format. Hvad er nyttigt for en bilentusiast at vide?

Om typerne af taster med knapper

Transportejere bruger tre hovedtyper af trykknapper:

  • Den letteste model anses for at kunne betjenes på maskiner uden elektrisk dør. Den åbner centrallåsen med et tryk på en knap.
  • Designet til at styre den elektriske dør. Den distribueres i et pre-styling-format med tre knapper.
  • Enhed med to knapper er populær på stolpestile med elektriske døre. Ved modifikationer med skydedøre er det ikke relevant. Knapperne er placeret på separate nøglebrikker.

I alt er det muligt at registrere op til 4 nøgler.

Chip-nøgle som en nøgle til succes mod hacking

Startspærre "Chevrolet Niva"
Startspærre "Chevrolet Niva"

Producenter tilbyder utrolig praktiske alarmsystemer. Røvere er også i alarmberedskab og forsøger at finde på deres hack. På grundmed dette kan intet 100% garantere sikkerheden for din elskede "svale". Alarmsystemet er en trofast assistent, kun effektiv i tilfælde af nærhed af bilens ejer. At bryde låsen ophæver effektiviteten af ingeniørernes signaleringsideer. Chipnøglen i denne henseende er meget mere pålidelig sammenlignet med den tidligere taktik. Dens funktionalitet blev designet af talentfulde bilindustridesignere, der kom med anti-tyveriordninger. Alle mærker er stort set ens. Løsningen på spørgsmålet om, hvordan man registrerer en nøgle i Chevrolet Niva startspærre, svarer til handlingen på en udenlandsk bil.

Vanskeligheden for tyven er, at chippen er indbygget direkte i tændingsnøglen ved hjælp af mikrochips. Når de nærmer sig signalmodtageren, låser bilen døråbningerne op. Enheden starter i normal tilstand ved at få adgang til tændingsstikket.

Anbefalinger fra ingeniører

Hvis du mister nøglen, skal du straks komme til forhandleren for at bestille en ny. Når chipnøglen drejes fra låsen mere end fem gange, fuldfører systemet registreringen uden at give et tegn.

I tilfælde af forkert betjening af tyverisikringen observeres en fejl ved læsning af kodningen. Du kan agere i denne stilling som denne:

  • Hjælp med at beslutte, hvordan du selv skriver nøglen ind i startspærren, kommer uventet med en duplikat.
  • Besværet er tilstedeværelsen af kun én mulighed, det er bedre at købe en duplikat, når du køber et køretøj fra hånden.
  • Duplikatmetode mislykkedes, tid til at ringe til et professionelt værksted for at genindlæse softwaren.
  • Fejlkan være forårsaget af antennen, når der er defekter i kontakterne. Løsningen er at udskifte antennen eller låsen.
  • At komme ud af en vanskelig situation giver dig mulighed for at købe en crawler-nøgle.

Ikke en eneste nyttig virksomhed kan klare sig uden problemer, du bør være ment alt forberedt på dette. I samlingen af avancerede enheder har startspærremodifikationer vist sig ret godt i praksis. En gennemtænkt tilgang, ekspertrådgivning hjælper dig med at undgå vanskeligheder.

Anbefalede: