Chevrolet Lacetti stationcar - forretningselegance til en overkommelig pris

Chevrolet Lacetti stationcar - forretningselegance til en overkommelig pris
Chevrolet Lacetti stationcar - forretningselegance til en overkommelig pris
Anonim

Chevrolet Lacetti stationcar er den perfekte kombination af sikkerhed og komfort i én bil. Plus, den demokratiske lave pris.

Epoken med universel forening er ikke forbigået bilindustrien. Chevrolet Lacetti tog trenden med modelalsidighed op og fulgte i fodsporene på Mazda 323. Chevrolet har udgivet en familie af biler af samme model, men i forskellige kroppe - en dynamisk hatchback, en traditionel sedan og en voluminøs stationcar.

Den elegante Chevrolet Lacetti stationcar er i udseende og volumen tættere på en business class end på en budgetversion. Det ydre er meget harmonisk og blev skabt som en helhed. Dette er ikke en sedan, forlænget på grund af bagagerummet. Dette er en separat udførelsesform af designideer. Det ydre af Lacetti kan trygt indskrives i autodesignets historie.

chevrolet lacetti stationcar
chevrolet lacetti stationcar

Chevrolet Lacetti stationcar er blevet det største medlem af Lacetti-familien. Først og fremmest fokuserede skaberne på bilens kapacitet. Med bagsæderne lagt ned øges mængden af ledig plads i kabinen til 1400 liter. Dette er en ideel familiebil, især til lange distancerPå trods af dens tilsyneladende imponerende størrelse ser Chevrolet Lacetti stationcar meget elegant ud. Aflange, let skrå forlygter, en bred kølergrill, glatte linjer i karosseriet giver bilen et dynamisk og imponerende udseende. Karrosserifarven understreger stationcarens særegne italienske ynde.

anmeldelser af chevrolet lacetti stationcar
anmeldelser af chevrolet lacetti stationcar

Fortjener ros og kabinens interiør. Behagelig instrumentbelysning, kvalitetsfinish, en fremragende kombination af materialer, dekorative elementer, der organisk passer ind i det overordnede design - alt dette er mere iboende i interiøret i dyrere biler frem for en familiebil.

Modtaget Chevrolet Lacetti stationcar anmeldelser for dens intellektuelle fyld. I bunden er bilen udstyret med el-spejlvarme, klimaanlæg eller klimaanlæg, airbags, ABS og meget mere. Ikke alle modeller kan prale af så rigt udstyr. Alle betjeningsknapper er placeret overraskende ergonomisk. Det er ikke nødvendigt at lave unødvendige bevægelser, forsøge at nå enhver knap eller håndtag. Alt er bekvemt, så tæt som muligt.

chevrolet lacetti stationcar pris
chevrolet lacetti stationcar pris

I det tekniske aspekt overgår Chevrolet Lacetti stationcar også alle forventninger. 1,8 L-motoren accelererer kraftigt og jævnt. 122 hestekræfter uden anstrengelse og stress accelererer bilen til 120 km/t. Hverken tæt bytrafik, trafikpropper eller snoede gader er forfærdelige for Lacetti. Den firetrins automatik arbejder følsomt i et åndedragat følge gaspedalens kommandoer. Denne bil afviser fuldstændig førerens historier om "retardering" af automatgearet.

Chevrolet Lacheti automatgearkasse har en ret bred vifte af tilstande, den giver næsten ubegrænsede muligheder i kørsel.

Det er overflødigt at sige, at skabelsen af Chevrolet-virksomheden glæder både æstetisk og teknisk. Med sådanne eksterne data og tekniske muligheder kan den praktiske og komfortable Chevrolet Lacetti stationcar, hvis pris på det russiske marked starter fra 500.000 rubler, være en passende bil for både aktive mennesker og en stor familie.

Anbefalede: