BMW-biler. Gamle modeller og deres serier

Indholdsfortegnelse:

BMW-biler. Gamle modeller og deres serier
BMW-biler. Gamle modeller og deres serier
Anonim

BMW-serien imponerer med sin interessante og rige historie. Bayerske motortransportører producerer biler, der har de bedste tekniske egenskaber i verden. Denne producent har længe glædet forbrugerne med sine kreationer af høj kvalitet. Du kan købe modeller i ethvert land. Dette skyldes, at BMW-firmaet er blevet praktisk t alt det mest populære på markedet. Gamle modeller sælges nu nogle gange meget dyrere end moderne. De er højt værdsatte ikke kun i Europa. Desuden skal det bemærkes, at kvalitet og pris er fuldstændig i overensstemmelse med hinanden.

BMW 8-serien

Den første maskine i denne serie blev præsenteret i 1989. Hvis vi betragter BMW-serien, er de gamle modeller af E7-generationen blevet basen for dette køretøj. Bilen blev produceret fra 1989 til 1999. Bilen blev tildelt indekset E31. Da kun én model er inkluderet i denne serie, ser fans frem til flere versioner.

BMW 7-serien

Den første bil i serien dukkede op i 1968, derefter fik han indekset E3. Han blev merekendt som New Six (BMW 7). Den gamle model viste sig at være et "gennembrud" i den globale bilindustri. Det var en luksussedan, som var udstyret med seks typer benzin- og dieselenheder. Udgivelsen blev lavet fra 1968 til 1977. Lidt senere dukkede en "fortsættelse" op - E23.

I alt omfatter denne serie seks familier. Den seneste model (F01) blev skabt i 2013 og er stadig i produktion.

bmw gamle modeller
bmw gamle modeller

BMW 6-serien

Den første model blev udgivet i 1976. Hun modtog navnet - E21. I meget lang tid (i 10 år) var bilen en version af E7-seriens modeller. Deres forskel var, at mere moderne teknologi blev præsenteret i en coupé. Efter at løsladelsen ophørte (i 1989), var hun "låst inde i kælderen" i 24 år. For relativt nylig blev der dog udført restyling. Der er kun tre familier i serien.

BMW 5-serien

I 1972 opstod spørgsmålet om en ny bil, som ville adskille sig væsentligt fra de eksisterende muligheder. Den skulle være let, økonomisk, nem at betjene og samtidig ikke særlig dyr. Meget hurtigt er E12, som har været i produktion i 9 år, blevet den mest eftertragtede blandt repræsentanterne for bilserien.

I dag har BMW, hvis gamle modeller (billedet er i artiklen) er højt værdsat af samlere, udgivet syv generationer i denne serie.

BMW 3-serien

Efter at serie 5 var en uforglemmelig succes hos forbrugerne, udgav virksomheden en lignendemodel. Den var dog noget mere kompakt. Nyheden debuterede på markedet tre år efter fremkomsten af den femte serie. Den nye fik navnet E21. Det skal bemærkes, at det er hende, der anses for at være en af de bedste blandt andre BMW-kreationer. De gamle modeller i denne serie er blevet en af de mest succesrige. Det omfattede seks generationer. Sidstnævnte blev udgået i 2012.

bmw gammel model foto
bmw gammel model foto

BMW 1-serien

Den første model af denne serie blev udgivet i 2007. Det skal bemærkes, at potentielle købere tvivlede på behovet for at skabe en sådan bil, da det var den første hatchback i hele serien. Serien omfatter fire generationer. Den sidste sluttede i 2013.

BMW Z-serien

Serien debuterede på bilmarkedet i slutningen af 80'erne. Først blev Z1-generationen frigivet, efter den - Z3, Z8, Z4. De to første modeller er frataget navnet. Dette skyldes, at bogstavet før tallet betyder ordet Zukunft (tysk for "fremtid").

Modeller i denne serie blev bygget på basis af E30 og E36. Det skal bemærkes, at de er skabt af specialister i henhold til unikke ordninger og udviklinger. Z8-modellen, som fik arbejds titlen E52, blev produceret fra 1999 til 2003 af BMW. De gamle modeller blev berømte nok til, at den næste bil, E89, straks vandt bilisternes kærlighed.

bmw 7 gammel model
bmw 7 gammel model

Afslutningsvis

bayerske biler af den gamle produktion er ofte meget dyrere end moderne. Dette skyldes, at virksomheden og dens modeller for længst er blevet legendariske. Deres kvalitetaristokrati og pris er fuldstændig i overensstemmelse med hinanden.

Anbefalede: