Jævnt kørende "Hyundai". Denne crossover er fantastisk

Jævnt kørende "Hyundai". Denne crossover er fantastisk
Jævnt kørende "Hyundai". Denne crossover er fantastisk
Anonim

Den sydkoreanske bilvirksomhed "Hyundai Motor Company" er den førende producent af koreanske biler og ligger på en fjerdeplads på verdensmarkedet. På koreansk betyder "Hyundai" "i takt med tiden" eller "moderne".

Mærkets historie er meget interessant. Hvad er dens begyndelse? Den koreanske regering gav i 1972 ret til at fremstille biler til fire førende firmaer, blandt dem Hyundai. To år er gået, og "Hyundai Pony" dukkede op.

hyundai crossover
hyundai crossover

Dette er en subkompakt version, der har vundet utrolig popularitet blandt bilister. Italienske mestre fra "Pininfarina" arbejdede trods alt på designet af bilen.

Hvordan ser en almindelig Hyundai crossover ud? For eksempel sænker "Hyundai Veracruz", som en simpel amerikansk bil, farten usædvanligt. Bilen overrasker føreren med en for stram pedal og dens store frie spil.

Hvad er kendetegnene for en ægte amerikansk SUV? Tomt, helt uskarpt og let rat. Det er umuligt at lave en fejl med en skarp bevægelse med ham. Auto er anderledesrulle under manøvrer, som i Amerika kaldes "smoothness". Der er udtværede gear i automatgearet. Men dette er ikke en ulempe, men en undtagelse fra chaufførens aggression.

hyundai crossover pris
hyundai crossover pris

"Hyundai Veracruz" kan ikke skilles ad og undersøges under et mikroskop. Overvej det som en helhed. Den er meget stor, denne Hyundai crossover. Dens pris er ikke for høj - billigere end alle konkurrenter. Faktisk er dette en firehjulstrukket familiebus.

Lad os nu tage et kig på "Hyundai Veracruz", blot et par nye off-road-figurer. Dette er en fantastisk "Hyundai" crossover! Hans billeder er uendelige! Selvfølgelig er glatheden af turen her altid i top. Ruten langs den knækkede vej vil kun bringe glæde. Men tjek for at hænge diagon alt viser, at traktionskontrolelektronikken stadig er svag under terrænforhold. Hun vil ikke give slip på sin hastighed: hun skal kun køre over en forhindring fra acceleration.

Hyundai Veracruz har forhjulstræk på asf alt. Bagakselkoblingen kan spærres, hvis det ønskes. Der er ingen nedgearing. Alt sammen som i identiske modeller. På motorvejen accelererer V6'eren til 100 km/t på 8,3 sekunder. Denne klasse er fremragende. Og kun benzinmotoren på "bunden" trækker ikke nok. Den maksimale effekt på 260 heste kan nås ved 6000 rpm. Og det højeste momentpunkt på 348 Nm nås ved 4500 o/min. I en snedrive om vinteren kan Hyundai crossover let sætte sig fast. Så vores 4WD sjov har brug for en diesel!

Veracruz er en af Hyundais nyeste store biler. Crossoveren er designet i håbet om, at prisen på benzin ikke vil stige eksponentielt.

hyundai crossover billede
hyundai crossover billede

Hyundai-specialister kan allerede fremvise tredje generation af Santa Fe 2013-modelåret. Der er sket betydelige designændringer i designet. Derudover var bilen udstyret med teknisk moderne "hakket kød". Karakteristika og det samme "fyld" vil ikke ændre sig i et par år, i hvert fald indtil udgivelsen af næste generation.

Den nye Hyundai crossover fra 2013 er en mellemstor SUV med 5 eller 7 sæder. Dens sæt inkluderer en række økonomiske motorer med en kapacitet på 150 til 200 heste. Bilister, der foretrækker manuelle gearkasser, vil blive lamslåede over den nye gearkasse. Der er jo absolut ingen grund til at følge hende. Det er ikke nødvendigt at skifte olie her. Den manuelle gearsmøring i den nye Santa Fe er designet til at holde hele dens levetid, og for dette skal du køre en halv million kilometer.

Anbefalede: