"4 Runner Toyota" - fremtidens crossovers

Indholdsfortegnelse:

"4 Runner Toyota" - fremtidens crossovers
"4 Runner Toyota" - fremtidens crossovers
Anonim

Præsentationen af den nye Toyota 4 Runner SUV fandt sted i foråret i Palm Springs, Californien. Nyheden i forhold til sine forgængere har ændret sig markant, og ikke kun eksternt. Udover design har japanske udviklere taget sig af interiøret. Nu er Toyota-bilen (den nye crossover i 2014-modelserien) blevet mere attraktiv, kraftfuld og komfortabel. I denne artikel vil vi tale om alle funktionerne i den nye, femte generation af den legendariske japanske crossover.

Toyota crossovers
Toyota crossovers

Design

Som du ved, var modellen "4 Runner" oprindeligt kendetegnet ved sit "alvorlige" udseende. Men nu har producenten besluttet at gøre det nye produkt endnu mere formidabelt og aggressivt ved at tilføje ny optik for og bag, en ny kølergrill, luftindtag og et opdateret kofangerdesign. Generelt er den restylede SUV blevet mere brutal end 2013 Toyota Runner crossovers. Men samtidig væmmes nyheden ikkekøbere, hvilket betyder, at japanerne ikke fejlede med designet.

Hvad er der indeni?

"4 Runner Toyota" - crossovers, der får et helt nyt interiør. Det sagde producenten. Det er virkelig rigtigt, for nu har bilen fået bedre efterbehandlingsmaterialer, et nyt instrumentpanel, som viser et informationsdisplay med flydende krystaller, samt et nyt torpedodesign. Det er også værd at bemærke, at nyheden indeni er blevet mere rummelig end dens forgængere, hvilket beviser muligheden for komfortabel indkvartering inde i den til 7 personer.

Toyota ny crossover
Toyota ny crossover

"4 Runner Toyota" crossovers: tekniske specifikationer gennemgang

Hvis den legendariske "japaner" oprindeligt var udstyret med to motorer, kan den femte generation af "Runner" nu udelukkende leveres til det russiske marked med én motorkonfiguration. Til spørgsmålet "Hvorfor skete dette?" producenten svarer, at alt skete på grund af lav efterspørgsel efter denne enhed. Derfor kan de, der vil købe nye "4 Runner Toyota" crossovers, kun glæde sig over én motor, som har en kapacitet på 273 hestekræfter og et slagvolumen på 4 liter. Enheden har et V-formet cylinderplaceringssystem. Det maksimale drejningsmoment for denne motor er 377 Nm. Den nye motor er kun udstyret med én transmission - en fem-trins "automatisk".

"4 Runner Toyota" crossovers: om brændstofforbrug

Det er værd at bemærke, at på trods af et så stort slagvolumen, forbruger motoren kun 10 liter pr. 100 kilometer pålandevej. I byen stiger dette tal til 14 liter pr. hundrede.

crossovers 2013 "Toyota"
crossovers 2013 "Toyota"

Om omkostninger

Hvad angår prisen på de nye "4 Runner Toyota" crossovers i 2014-modelserien, holder producenten det stadig hemmeligt. Men ifølge de seneste oplysninger vil den første import af nye biler til Europa være planlagt til slutningen af efteråret i år. Så vil det blive klart, hvad prisen på den japanske crossover bliver. I Rusland er leverancerne af den nye Toyota ikke officielt planlagt, så den eneste købsmulighed er at købe en bil på bestilling fra udlandet.

Anbefalede: