"Renault Fluence": godkendelse, beskrivelse, specifikationer og anmeldelser

Indholdsfortegnelse:

"Renault Fluence": godkendelse, beskrivelse, specifikationer og anmeldelser
"Renault Fluence": godkendelse, beskrivelse, specifikationer og anmeldelser
Anonim

Renault Fluence er en C-klasse sedan produceret af franske designere og ingeniører. Han erstattede sin bror - Megane 2. Sammenlignet med sin gamle modstykke voksede han i størrelse, meget, så han blev populær. I Den Russiske Føderation begyndte salget i begyndelsen af 2010. Montering og produktion foregik dog i Tyrkiet. Ifølge medierapporter blev der brugt mere end 110 millioner euro på udviklingen.

Renault Fluence restyling
Renault Fluence restyling

Eksteriør

Elegant design er et stort plus. Ved hjælp af sofistikerede linjer fra den franske designer, samt en smuk silhuet, var det muligt at opnå en klassisk stil. Han er elsket af mennesker både i Den Russiske Føderation og i udlandet. Forlygterne suppleres også af prestigefyldte linjer, og det ser flot ud. Kromgitteret er et meget cool træk, fordi det tilføjer høje omkostninger til bilen og overdelenluftindtagene tilføjer noget sportslighed.

Interiør

Renault Fluence frihøjde
Renault Fluence frihøjde

Plads i kabinen er en kæmpe fordel ved bilen. Og komforten suppleres også af meget høj kvalitet og dyre interiørmaterialer. Glatte linjer er et kendetegn ved det franske mærke. Det er værd at bemærke, at når du køber, kan du vælge farven på hele interiøret. Enten hvid eller sort. Det første farveskema vil dog koste dig lidt mere, men dette er berettiget: i salonen vil du føle dig meget komfortabel, hyggelig og vigtigst af alt prestigefyldt. Også i denne modifikation vil der blive leveret et vist antal aluminiumsindsatser, som understreger de høje omkostninger ved hele bilen som helhed. Frihøjde "Renault Fluence" - 160 millimeter.

Oversigt

Maskinen er lavet på højeste niveau. Forruden på en fransk bil er enorm, du kan se næsten alt. Der er masser af ekstra standardbelysning i kabinen. Betjeningselementerne til klimastyring og andre funktioner er lige ved hånden, og ejeren af bilen, det vil sige føreren, og hans passagerer behøver ikke at række ud efter hver knap. Desuden er der en funktion af det multifunktionelle rat, og derfor er der knapper til at reducere / tilføje volumen og nogle andre muligheder. Materialerne i interiøret er kvalitetsmæssigt af høj kvalitet - det var franskmændene særligt opmærksomme på. Der er også sædejustering, så føreren altid kan sidde meget komfortabelt for sig selv, og turen bliver behagelig.

Det er muligt at justere hældningen på ryglænet samt nakkestøtten. Det vil du også kunneskift lændestøtten. Du kan ikke længere sige, at rattet også kan justeres til dig i højden og rækkevidden. Renault Fluence frihøjde gør det nemt at passere mellemstore bump.

Det er værd at bemærke, at bagsædepassagererne slet ikke er overfyldte – pladsen der er hele 240 millimeter, hvilket er meget for en fransk mærkebil. Dette er ikke alles foretrukne S-klasse fra den tyske koncern Mercedes-Benz. Hvorfor sådanne dimensioner? At skille sig ud fra konkurrenterne.

vedhæng

Renault Fluence frihøjde
Renault Fluence frihøjde

Den franske bil Reanult Fluence har en frontaffjedring med sin stabilisator med en diameter på 23 mm, mens den bagerste er en stråle, der indeholder programmeret information. Det er værd at bemærke, at bilen er ret stiv, men dette er et plus, da den kan blive mere behagelig og blød. Og dette sker ved at trykke på en knap, som skifter tilstand.

Lad os understrege et meget vigtigt plus - ventilerede bremseskiver. Takket være dette bliver din bremselængde fra 100 kilometer i timen kun 40 meter. Det er et rigtig godt resultat, og heri overgår den franske bil sine konkurrenter. Renault Fluence'ens frigang er tilstrækkelig til smertefrit at overvinde bumpene på byveje.

Options

Der er funktioner, der er meget karakteristiske for maskiner af højere kvalitet. Heraf - nøglefri adgang, trykknap tænding, navigationssystem, godt lydanlæg, Bluetooth funktion tildin mobiltelefon. Alt dette er ikke i konkurrenternes biler, og her vinder det franske mærke virkelig. Det er også værd at bemærke, at der også er klimaanlæg, men det er ikke længere nyt for C-klasse biler. Renault Fluence frihøjde for nogle modifikationer er 170 millimeter (kun ni modeller), hvilket ikke forstyrrer populariteten af biler med en frihøjde på 160 mm.

Systems

Elektroniske hjælpemuligheder mere end nok: ABS, EBA, ESC. Alle hjælper de med at bevæge sig komfortabelt og sikkert på ethvert tidspunkt af året. For at alle passagerer og chaufføren skal overleve en trafikulykke, har bilen også seks airbags. De vil hjælpe dig i en nødsituation. Det er værd at bemærke, at du kan tilføje et par mere mod et ekstra gebyr. Det er værd at bemærke vejfriheden for Renault Fluence - den er 160 - 170 millimeter for forskellige modeller, hvilket ifølge bilejere er en fordel ved denne bil.

Restyling

Renault Fluence hvilken frigang
Renault Fluence hvilken frigang

For fem år siden, nemlig i 2013, blev Fluence-modellen opdateret. Showet fandt sted hos en bilforhandler i Istanbul. Vi vil tale om, hvad der blev ombygget til en bil senere i artiklen. Det er værd at bemærke, at det første salg fandt sted i den tyrkiske by Bura. Frihøjden (frihøjden) på Renault Fluence giver dig mulighed for ikke at røre kantstenen, når du parkerer, hvilket mange bilister er glade for.

Ændringer i bilen

Visuelt er bilen blevet lavet om næsten fuldstændigt. Dette var især mærkbart, når ejeren sammenlignedemed gamle restyling biler. De adskilte sig næsten ikke fra hinanden, og derfor var forskellen minimal. I tilfældet med Reno Fluence er alt anderledes. Designerne besluttede i høj grad at ændre ånden og den visuelle komponent i den franske bil.

Nu på kølergrillen har hun ikke et hvidt, men et sort Renault-logo. Også bilen er blevet meget anderledes, formen og farven viste sig at være mere attraktiv. Kofangeren og de nye forlygter er også Reno Fluence facelift innovationer, uden hvilke bilen ikke ville se bedre ud. Det er værd at bemærke, at tidligere kun kofangere ændrede sig i restylede modeller, men de lignede gamle Renault-biler. I den nye bil er alt blevet bedre, især hvis man er opmærksom på, hvilken frigang Renault Fluence har. Den er steget med 10 cm.

Nye motorændringer

Efter restyling i 2013 blev modellerne af motorer til disse biler genopfyldt, dog ikke for Rusland. Men alligevel vækker den nye dieselmotor med en volumen på 1,6 liter og en kapacitet på 130 hestekræfter opmærksomhed. Det er meget økonomisk: det bruger kun 5 liter dieselbrændstof pr. 100 kilometer rundt om byen. Det er værd at bemærke, at der ved restyling var en behagelig stigning i tilladelsen til Renault Fluence for chauffører.

Diske

Renault Fluence modifikation
Renault Fluence modifikation

Det bedste udstyr i den franske bil tilbyder sine egne 16-tommer fælge ved køb. Den er meget smuk og ser især godt ud med den høje frihøjde på Renault Fluence. Bilen har også en bageste parkeringssensor, tilføjelse af tågelygter til kofangeren, samt fuldsmåting, såsom regn- og lyssensorer, armlæn og gardiner. Generelt vil alt, hvad du har brug for, være tilgængeligt, hvis du køber det mest komplette sæt af denne bil.

farver

For karosseriet af bilen "Renault Fluence" i grundkonfigurationen tilbydes kun to farver. Den er lys rød og hvid. Men mod et tillæg kan du lakere din bil i blå, grå eller sort. Upopulære farver vil også være tilgængelige - kirsebær, beige.

Anbefalede: