Budget-SUV'er og crossovers: vurdering, specifikationer og anmeldelser
Budget-SUV'er og crossovers: vurdering, specifikationer og anmeldelser
Anonim

Med det rigtige valg af en budget-SUV kan du nemt tage på fiskeri eller jage, nyde en picnic på landet med din familie eller bare teste dine terrængående kørefærdigheder. Moderne modeller giver et væld af ekstra muligheder, herunder underholdningssystemer til passagerer og moderne sikkerhedsanordninger. Før du vælger en budget SUV, skal du overveje dens primære formål. Vær opmærksom på indikatorerne for kraft, rummelighed og glathed. Den sidste parameter afhænger i høj grad af, hvilken vejbane bilen oftest vil blive brugt på. Dernæst vil vi gennemgå køretøjerne i denne kategori under hensyntagen til vurderingen af popularitet og konfiguration.

Budget crossover
Budget crossover

Budget-SUV'er og crossovers af alle mærker

Lad os starte anmeldelsen med Honda-HR-V-modellen (2017). Denne bil hører med rette til en af de bedstemedlemmer af den pågældende klasse. Især dette øjeblik vil blive værdsat af brugere, der er flyttet fra en standard "personbil". Det er værd at bemærke en tilstrækkelig mængde plads, med sæderne foldet ned, er dette tal næsten den samme kapacitet som for en fuldgyldig jeep fra denne producent. Der er plads nok i kabinen til fire høje personer. Ellers kræver den pågældende bil en lille opdatering af interface og udstyr rent teknisk set, mens den har mere kapacitet end den gennemsnitlige sedan.

Mazda CX-3

På ranglisten over budget-SUV'er vil denne model bestemt ikke skille sig ud for sin overkommelige pris. Ikke desto mindre er bilen en af de attraktive, behagelige at køre og sporty køretøjer i sit segment. Crossoveren kombinerer optim alt komfort, komfortable sæder, høj cross-country evne og dynamik, samt et aggressivt og behageligt ydre.

Subaru CrossStack

Denne budget-SUV med ramme er fantastisk til at bevæge sig over ujævnt terræn. Indtil et stykke tid har producenten af dette mærke aktivt modstået frigivelsen af køretøjer i midten af konfigurationen, herunder funktionerne i en minivan og en jeep.

Som et resultat så verdensmarkedet Subaru Crosstek, som blev reinkarnationen af en af modifikationerne af Impreza. Denne bil er ikke den mest reaktive i sin klasse, men den har en række tekniske innovationer, relativt lavt brændstofforbrug og god komfort.

Honda-CRV

I denne budgetklasseSUV'er "Honda" - en af de glatteste og mest strømlinede biler. Der er bogstaveligt t alt ingen analoger til køretøjet på verdensmarkedet. Den er udstyret med en 1,5 liters dieselmotor, har fremragende kørende og dynamiske parametre. Producenten tilbyder et køretøj til en meget overkommelig pris. Kombinationen af komfort, høj byggekvalitet gør bilen attraktiv for forskellige kategorier af borgere, selvom den ikke har et særligt lyst interiør og sportslig tekstur.

Budget SUV "Honda"
Budget SUV "Honda"

Mazda CX-5

Den nye forbedrede model af denne budget-SUV fik et andet design, samt et opdateret interiør og øget dynamik. Dette gør, at CX-5 i klassen ligner luksusbiler. Bilen er ret økonomisk i forhold til brændstofforbrug, har en stor kapacitet, fantastisk til en stor familie. Samtidig har den et moderne "fyld". Alle komponenter gør det muligt at klassificere køretøjet som en af de førende i sin kategori.

Ford Escape

En opdateret ændring af budget-SUV'en blev udgivet i 2017. Producenten tilbyder nu et udvidet udvalg af muligheder, der opfylder behovene hos de mest sofistikerede forbrugere. Udstyret omfatter en turbinekraftenhed, et rummeligt bagagerum, en forbedret teknologisk grænseflade og moderne infotainmentudstyr. Bilen fik et sporty ydre, fremragende håndtering. På ranglisten af crossovers indtager denne bil bestemt sin retmæssige plads.

Subaru Forester

2017 Subaru Forester lineup er lavet i basisversionen så praktisk som muligt, uden unødvendigt "fyld". Køretøjet er udstyret med firehjulstræk, et firecylindret kraftværk. Køretøjet er højt vurderet med hensyn til pålidelighed og køreegenskaber og er udstyret med valgfri sikkerhedsforbedringer (f.eks. Lane Departure Prevention, Blind Spot Detection, Rear Cross Traffic Alert).

SUV "Subaru"
SUV "Subaru"

Ford Edge

Denne budget-SUV kombinerer komfort og indvendig plads, en økonomisk motor, imponerende kraft og et sæt ekstra muligheder. Producenten tilbyder flere versioner af kraftenheder, der adskiller sig i volumen og trækkraft. Bilens grænseflade giver alle de "chips", der er iboende i kategorien mellemstore crossovers.

Kia Sorrento (2017)

Bilen er en klassisk "SUV", som er elsket af mange brugere på grund af dens høje kvalitet, økonomi og rimelige pris. Crossoveren har plads nok til medlemmer af en stor familie, designet til lange rejser. Producenten tilbyder en bil med to eller tre sæderækker, som gør det muligt at placere op til syv passagerer i kabinen. Andre funktioner omfatter et attraktivt slankt design, komfortable indvendige indretninger og en pålidelig motor.

Hyundai Tucson

Denne bil kan sikkert tilskrives de bedste budget-SUV'er, der tilbydes på hjemmemarkedet. koreansk biltilgængelig i følgende konfigurationer:

  • Med en 1,6 liters motor med 177 hestekræfter.
  • Med en to-liters (155 hk) drivlinje.
  • Med en dieselmotor (1,7L, 115 HK).
  • To-liters modstykke på dieselbrændstof (185 hestekræfter).

"Takson" fås med for- eller firehjulstræk.

SUV "Hyundai Taxon"
SUV "Hyundai Taxon"

Toyota RAV-4

En populær japansk bil er produceret med en to-liters benzinmotor (145 "heste") eller en 2,2-liters dieselækvivalent (150 hk). I det første tilfælde er motoren aggregeret med en seks-trins manuel gearkasse eller en syv-trins variator. Diesel tilbydes udelukkende med automatgear og firehjulstræk.

Nissan Qashqai

Denne crossover kan købes med en benzin- eller dieselmotor. Parametre for deres effekt og volumen:

  • 115 hestekræfter (1,2 L).
  • 144 "heste" (2,0 l).
  • 130 l. Med. (1,6L).

Benzinmotorer interagerer med en manuel gearkasse eller CVT, dieselmodstykker tilbydes kun i den anden version.

Kia Sportage

Dette er en ret attraktiv mulighed for dem, der leder efter en klassisk SUV. Den koreanske producent tilbyder et valg mellem to benzinmotorer og det samme antal dieselversioner. Den mest økonomiske af dem er 1,7-liters enhed, som kun forbruger 4,2 liter pr. 100 kilometer i den kombinerede cyklus. Der er ændringer med fuld ellerForhjulstræk. Maskinen er godt udstyret i den grundlæggende konfiguration, ulemperne omfatter lav frihøjde (18,2 cm).

Budget crossover "Kia"
Budget crossover "Kia"

Volkswagen Tiguan

Denne bil kan næppe klassificeres som en budget-SUV. Prisen på en bil fra en tysk producent i minimumskonfigurationen er mindst 30 tusind dollars. De foreslåede kraftenheder, som crossoveren er tilgængelig med på hjemmemarkedet: 1, 4 og 2-liters benzinmotorer samt en 2-liters dieselmotor.

Nissan X-Trail

Dette køretøj fås med 2 og 2,5 liters benzinmotorer (effekt - 144/171 hk) samt en 1,6 liters dieselækvivalent (130 "heste"). Kraftværkerne er samlet med en sekstrins manuel gearkasse eller en CVT.

Wrangler

De vigtigste egenskaber ved denne jeep er evnen til at overkomme alle terrænforhold og et foldetag. Bilen tilhører ikke komfortable, luksuriøse modeller. Det er det enkle design og aggressiviteten, der giver denne bil en særlig charme.

De mest budget-SUV'er

Følgende er en vurdering af biler i denne klasse fra indenlandske producenter:

  1. Førstepladsen er besat af VAZ-2121. Bilen har fortjent tilliden til nem udførelse, højt niveau af cross-country evner, har gentagne gange deltaget i forskellige konkurrencer, herunder Paris-Dakar rally.
  2. Niva Chevrolet ("Chevrolet Niva"). Bilen har firehjulstræk, er udstyret med en 1,7-liters benzinmotor, samt en mekanisksmitte. Crossoveren demonstrerer fremragende langrendsparametre, perfekt til elskere af fiskeri og jagt. I den grundlæggende konfiguration vil prisen på en bil være omkring 8,5 tusind dollars.
  3. Den tredje i ranglisten over budget-SUV'er til Rusland er den berømte UAZ Patriot-model. Denne bil er velegnet til både terræn- og bykørsel. Køretøjet har et ret imponerende sæt muligheder, et rummeligt interiør og et origin alt ydre. Luksusudstyret omfatter fartpilot, startervarme, klimaanlæg. Endnu et skridt i popularitet kan lægges til en anden model fra denne producent under navnet "Hunter".
  4. "Combat T-98". Denne SUV minder lidt om en tank, det rammeløse design er lavet af pansret stål.
Budget SUV UAZ "Patriot"
Budget SUV UAZ "Patriot"

På trods af at russiske biler ikke er af høj byggekvalitet og pålidelighed, har de unikke tekniske parametre, høj cross-country evne og lave omkostninger.

Ekstremt økonomiske og kompakte modeller

Blandt budget-SUV'erne og crossovers, som skiller sig ud ved deres økonomiske brændstofforbrug, kan man fremhæve Renault Duster-bilen. Den er udstyret med en dieselmotor med en kapacitet på 109 "heste". Den bruger kun 5,3 liter brændstof pr. hundrede kilometer. Der er også 1, 6 og 2,0 liters benzinversioner på markedet. De kan samles med manuel eller automatisk gearkasse.

Crossover "Renault Duster"
Crossover "Renault Duster"

På ranglisten over de mest kompakte SUV'er er ledelsen med selvtillid besat af den japanske model Suzuki Jimny. Bilens længde overstiger ikke 3800 millimeter, den er udstyret med firehjulstræk, "automatisk" til 4 rækker eller mekanik med 5 tilstande. Motor - benzin, 1,3 liter (85 hestekræfter), drejningsmoment - 110 Nm.

Anbefalede: