Hvad bruges en vindueslukker til i en bil?

Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges en vindueslukker til i en bil?
Hvad bruges en vindueslukker til i en bil?
Anonim

Elektronisk vindueslukker er en speciel elektronisk mekanisme, der automatisk lukker vinduer, når der trykkes på alarmtasterne. Brugen af sådanne enheder kan i høj grad lette bilens ejers liv. For nylig er glas tættere blevet meget populær blandt ejere af udenlandske og indenlandske biler. Det er ikke svært at forklare dette krav. Enig, det er ubehageligt at vende tilbage til parkeringspladsen efter en bil, når du pludselig husker på de åbne vinduer, som kan blive lokkemad for ubudne gæster.

glas tættere
glas tættere

Når du sætter bilen på alarmen, bestemmer liften selvstændigt deres aktuelle position og "bringer" dem op. Hvis flere vinduer er åbne på én gang i bilen, lukkes hver af dem på skift - først forreste venstre, så højre, og så videre indtil det sidste åbne vindue. Bilejeren kan i øvrigt selv justere hastigheden på liften. Men som regel lukker glasset på minimum 3 og højst 6 sekunder, ikke mere.

Hvad er han?

Udvendigt er dette en lille elektronisk mekanisme med en sort plastikkasse og flere ledninger, der på den ene side er forbundet til ona-reguleringsmekanismen og på den anden side til batteriet. Inde i kabinettet er der en lille chip, der sender et signal til elevatorens elmotor på det rigtige tidspunkt.

På trods af at glasset tættere er lille og udfører primitive funktioner, er kredsløbet af dens elektroniske enhed meget komplekst. Her er det vist på billedet.

glas tættere pris
glas tættere pris

Hvad ellers kan en vindueslukker gøre?

Takket være denne enhed er belastningen på dørhængslerne og selve vinduesåbningsmekanismen reduceret betydeligt. Døre udstyret med sådanne lukkere lukker tættere, hvilket giver dig mulighed for at opretholde en konstant lufttemperatur i kabinen. Det er også værd at bemærke, at meget mindre støv og snavs trænger ind i bilen efter installation af disse enheder.

Multifunktionel el-rudelukker

Disse enheder er en af de mest populære blandt russiske bilister. Generelt er sådanne lukkere installeret på importerede dyre biler, men de er til salg, og du kan installere dem i det mindste på en 30-årig "klassiker". Denne enhed udfører ikke én, men en række funktioner, hvilket forklarer dens popularitet. Blandt de vigtigste er det værd at fremhæve følgende:

  • Lukning/åbning af et vindue med et enkelt tryk på en knap.
  • Mulighed for samtidig kontrol af flere glas. Han kan sænke det ene vindue, og det andet, tværtimod, kan han hæve eller kontrollerebegge lifte i samme retning.
  • Luk vinduerne automatisk, efter at bilen er blevet tilkoblet.
  • Låsning af de elektriske rudeknapper.
  • Mulighed for at tilslutte yderligere el-rudekontrolknapper.
  • bilruden tættere
    bilruden tættere

Glaslukker - pris

I gennemsnit kan en sådan enhed købes for 1000-1500 rubler. Denne omkostning er ganske berettiget i betragtning af, hvor meget, jo tættere på, gør livet lettere for chaufføren.

Anbefalede: