"Cherry-Tigo" - en ny udtryksfuld stil

"Cherry-Tigo" - en ny udtryksfuld stil
"Cherry-Tigo" - en ny udtryksfuld stil
Anonim

I 2005 blev en smart SUV Chery Tiggo (T11) først introduceret i Kina. Det dukkede først op på det russiske marked i 2006, og lidt senere kom det ind på Kaliningrad-transportøren. Det var en nøjagtig kopi af den japanske version af anden generation af Toyota RAV4. Cherry-Tigo viste den højeste ydeevne og tilstrækkelig pålidelighed.

Alle versioner af bilen er udstyret med aircondition, et sæt alufælge, ABS og en cd-skifter. Her er der indbygget et soltag i taget, og interiøret er trimmet i læder.

kirsebær tigo
kirsebær tigo

I Rusland samles Cherry-Tigo på Avtotor-fabrikken i Kaliningrad og på NAZ-fabrikken i Novosibirsk. I april 2007 debuterede nye varianter af Tiggo-5 og Tiggo-6 i Shanghai. Det var planlagt at starte serieproduktion af disse maskiner i 2008.

Cherry-Tigo-designet ser usædvanligt stilfuldt ud. Den officielle SUV-producent Chery Automobile Co., Ltd sagde, at Lotus og den japanske Mitsubishi Automotive Engineering Corporation deltog i udviklingen af bilen.

En højdejusterbar ratstamme er inkluderet som standard. Der er også en hydraulisk boosterrat, tågelygter, varme i forsæder. Bilen er udstyret med el-ruder og el-spejle, centrallås og alarmsystem.

cherry tigo pris anmeldelser
cherry tigo pris anmeldelser

Med hensyn til rummelighed er Cherry-Tigo på niveau med den tidligere generation af RAV4. En stor mand på førersædet vil føle sig godt tilpas. Sædernes form, tre-egers rattet og paneludstyret minder meget om japansk fremstillede produkter. Kun detaljerne på kontroltasterne og instrumentkonsollen er forskellige. Interiøret er udstyret med et "climate control" system, der giver en behagelig temperatur.

Hvad er egenskaberne ved Cherry-Tigo-motoren? På SUV'er, der sælges i Den Russiske Føderation, er to Mitsubishi-licenserede benzinmotorer installeret: med en kapacitet på 2,4 liter 4G64S4M (129 hestekræfter, 198 N/m) og 2 liter 4G63S4M (125 "heste", 168 N/m).

På det russiske marked sælges "Tiggo" indtil videre kun med manuel gearkasse. Jeg må sige, den er designet fremragende: gearskiftene er støjsvage, glatte og præcise, gearstangen er komfortabel, det kræver ikke meget indsats at skifte gear.

En SUV koster mellem $8.700 og $11.000. Dette er en fantastisk pris for Cherry-Tigo. Anmeldelser af bilister om denne bil er simpelthen fantastiske. De fleste versioner af Tiggo er kun forhjulsdrevne. Firehjulstræk kan kun installeres med en motor med en kapacitet på 2,4 liter. I normal tilstand er bilen forhjulstrukket, men hvis hjulene skrider, tændes bagakslen automatisk. Der er ingen blokeringer her, og nejnedgear. Denne nuance begrænser brugen af bilen på ødelagte veje.

kirsebær tigo karakteristik
kirsebær tigo karakteristik

Faktisk betragtes "Tiggo" ikke som en fuldgyldig jeep. Men han kan sagtens overvinde mange mindre forhindringer. En imponerende frihøjde på 155 mm og en kraftfuld motor bidrager til køretøjets fremragende terrænegenskaber. Den mindste frigang, når den er fuldt lastet, er 135 mm.

Bilen har optim alt basisudstyr, god dynamik og et rummeligt interiør. Derudover glæder Chery Tiggo sig med en lav pris. Disse parametre gør maskinen til et meget godt tilbud til hverdagsbrug.

Anbefalede: