"Chevrolet Tahoe" - 2014

"Chevrolet Tahoe" - 2014
"Chevrolet Tahoe" - 2014
Anonim

Virksomheden "Chevrolet" viste verden mere end én model, som senere blev en legende. I mange år har alle bilister t alt om "Chevrode Komaro" med aspiration. Chevrolet SUV'er er også fortjent populære. En af de imponerende repræsentanter for denne linje er Chevrolet Tahoe.

chevrolet tahoe
chevrolet tahoe

Den første SUV kaldet "Tahoe" blev udgivet i 1992. Det var en beskeden tre-vejs model med et imponerende kraftværk under motorhjelmen. På det tidspunkt blev en bil med en seks-liters motor under motorhjelmen betragtet som et rigtigt monster. Men amerikanerne associerede ikke dimensionerne på Tahoe med en solid bil. Efter at have udført en række væsentlige forbedringer og opgraderinger, herunder et team af talentfulde designere og ingeniører, præsenterede Chevrolet en mærkbart vokset og smukkere SUV. Nu betragtes Chevrolet Tahoe med rette som flagskibet i modellinjen.

Eksteriør - respekt ved første blik

chevrolet tahoe 2013
chevrolet tahoe 2013

Det ydre designs unikke og udtryksfulde karakter"Tahoe" kan spores i alle linjer. Det aggressive udseende af den dobbelte kølergrill, forlygternes snedige og intense udseende, den massive motorhjelm, den brede, som en bulldog, forende - dette design inspirerer både respekt og beundring. Det ser ud til, at udviklerne har tænkt på alt til mindste detalje. De øgede udsynet med brede sidespejle og smalle A-stolper. Den omhyggeligt udformede kaleche og skærme og vinklen på forruden giver bilen god strømlining, hvilket reducerer luftmodstandskoefficienten.

Interiør - en kombination af luksus og innovation

chevrolet tahoe 2014
chevrolet tahoe 2014

Skaberne udstyrede SUV'en med et luksuriøst interiør. Lædersæder med sideindlæg, trimmet med ædle træsorter, panelet og dekorative elementer giver kabinen en raffineret og ædel stil. Ingeniører ignorerede ikke nyhederne inden for højteknologi. I modsætning til 2013 Chevrolet Tahoe har den opdaterede version af SUV'en nye overvågningssystemer til bagkørende biler og automatisk fartpilot til sin rådighed.

Tahoes multimediefyld inkluderer et moderne BOCE premium-lydsystem med en subwoofer og ni kraftige højttalere. Kontrolpanelet inkluderer et otte tommer MyLink multimediesystem. Multimedie giver dig mulighed for at tilslutte op til seks ekstra enheder.

Chevrolet Tahoe-specifikationer 2014

SUV'ens kraftværk fortjener særlig opmærksomhed. I design 5,Den 3-liters ottecylindrede motor inkluderede et cylinderdeaktiveringssystem. Det vil sige, at en "smart" maskine er i stand til at slukke og tænde op til fire cylindre, afhængigt af belastningen på motoren. Denne variation giver betydelige brændstofbesparelser. Variabel ventiltiming, direkte indsprøjtning og forbrændingskontrolsystem giver dig mulighed for automatisk at vælge balancen mellem økonomi og ydeevne.

Gearkassen på Chevrolet Tahoe er repræsenteret af den eneste mulighed - Hydra-Matic seks-trins automatisk gearkasse.

Fremragende kørekomfort for SUV'en leveres af en uafhængig fjederforophæng med teleskopiske hydrauliske støddæmpere. Affjedringen tilpasser sig automatisk til vejoverfladen og bidrager til bilens glatte kørsel.

Det forventes, at seriesalget af den nye "Chevrolet Tahoe" vil ankomme i begyndelsen af 2014. Det vil blive produceret på fabrikken i Texas. GM-forhandlere har endnu ikke oplyst prisen på SUV'en, men det er usandsynligt, at det bliver billigere end den tidligere version, hvis omkostninger startede fra 2.200 tusind rubler i den grundlæggende konfiguration.

Anbefalede: