Yamaha NS 50f - fantastisk harmonisk lyd

Indholdsfortegnelse:

Yamaha NS 50f - fantastisk harmonisk lyd
Yamaha NS 50f - fantastisk harmonisk lyd
Anonim

I betragtning af hvor mange små ting der er afgørende for en effektiv indspilningsproces, er det ikke underligt, at studierne bruger utrolig mange skærme i disse dage. Men kun én af dem er blevet fundet i næsten alle studier i mere end tyve år og bruges til at blande pop- og rockmusik - dette er Yamaha NS modifikationen 10M.

Yamaha NS50f
Yamaha NS50f

Første version

Dette højttalersystem er blevet brugt i optagestudier siden begyndelsen af 1980'erne. Oprindeligt var den kun beregnet til hjemmebrug som en hi-fi-installation, selvom den blev kritiseret af pressen og nogle eksperter. Det blev dog ved med at blive brugt i studierne, og det passede bekvemt mellem mixerkonsollers muterbridges. Efterhånden blev Yamaha NS en slags symbol på den lydkvalitet, som lydteknikere i diverse studier konstant ledte efter. Disse højttalere "gennemarbejdede" kick-trommesoloer på det krævede niveau og uden tab af lydstyrke eller energi.

Yamaha NS 50f

Disse to-vejs basrefleks gulvstående systemer er ideelle til både stand-alonebrug eller bundtet med en række forskellige hjemmebiografforstærkere eller -receivere af høj kvalitet.

Yamaha NS625
Yamaha NS625

De er færdige med origin alt honeycomb-materiale. Yamaha NS 50f er en alsidig model, der foretrækkes til teaterbrug med en subwoofer. I den fungerer sammen med frekvensbånd hele tre tre drivere: en tredive millimeter diskanthøjttaler med en tekstilkuppel og to helt identiske hoveder med et "sigte" for stærk og korrekt bas.

Funktioner

Power-højttalere Yamaha NS 50f - firs watt, følsomhed - halvfems decibel. Frekvensgengivelsesområdet spænder fra 35 til 35.000 hertz med en delefrekvens på to kilohertz. Den type emittere, der er installeret i dette højttalersystem, er dynamisk. Der er også et aftageligt gitter med magnetisk beskyttelse. Yamaha NS 50f-højttaleren sælges i sort og kirsebærfarver lamineret under træ. Basrefleksporten på Yamaha NS 50f er forsynet på fronten, hvilket giver dig mulighed for at udvide mulighederne for akustisk installation. Det giver dog ikke mulighed for separat skift.

Yamaha NS
Yamaha NS

Forbrugeranmeldelser

Dette højttalersystem har alt, der giver fantastisk lydenergi. Særligt bemærket er dens optimale kompatibilitet med forskellig AV-elektronik og gengivelse af ultralydsindhold i moderne digitale lydformater såsom DVD-A eller SACD. Med hensyn til ydeevne er dette system i testens top tre, førende efter Heco AC med AudioPro henholdsvis.

Lyden af mange modeller fra denne japanske producent, såsom Yamaha NS 625, 7390 osv., er nøjagtig og verificeret. Et udtryksfuldt og meget harmonisk musikalsk område er perfekt bygget i overensstemmelse med komplekset af alle lydparametre.

Akustisk system
Akustisk system

Basserne i Yamaha NS 50f er elastiske og "bevægelige" i de fleste tilfælde, som eksperter siger, velformet tonal. Balancen er naturlig, nogle gange neutral med et let opadgående skift. Japanerne er i top. På fagfolks sprog understreger sp alter "det grafiske, stiplede aspekt af hele det musikalske stof." Højttalersystemet klarer både "stejle" højamplitude og små dynamiske relieffer, og spiller interessant selv ved den laveste lydstyrke.

Anbefalede: