Kan det betale sig at installere tagræling på Chevrolet Niva?

Indholdsfortegnelse:

Kan det betale sig at installere tagræling på Chevrolet Niva?
Kan det betale sig at installere tagræling på Chevrolet Niva?
Anonim

Sandsynligvis følte enhver Chevrolet Niva-bilejer før eller siden manglen på et bagagerum. I dette tilfælde kan nogle ting placeres i salonen, men hvad nu hvis hele familien tager på tur eller ferie? Heldigvis er der en vej ud af denne situation. For at passe til alle de nødvendige ting skal du installere tagræling på Chevrolet Niva. Vi vil tale om dem i dag.

tagræling til chevrolet niva
tagræling til chevrolet niva

Hvad er det her?

Under begrebet "skinner" betyder et par specielle styrebuer, der er monteret oven på bilens tag. De kan placeres både på langs og på tværs. Forresten gør tværstængerne på Chevrolet Niva-tagrælingerne det muligt at transportere selv lange belastninger af ikke-standardiserede dimensioner, former og størrelser. De er sikkert fastgjort på 2 eller 4 buer og kan transporteres over de længste afstande. Under turen vil du være 100 procent sikker på, at al bagagen på taget ikke bliver blæst væk af den modkørende trafik.luft, og det vil ikke vælte på køretøjerne bagved.

Hvor er de installeret

Der er flere steder at installere disse enheder på taget. For eksempel er der på importerede biler specielle luger, hvori tagrælingens monteringsbolte skrues fast. På indenlandske biler vælger bilister oftest tagrender over sidedørene som monteringssted. Der er også monteret tagræling til den russiske Chevrolet Niva disse steder.

tværstænger på tagræling chevrolet niva
tværstænger på tagræling chevrolet niva

Capacity

Det er værd at bemærke, at disse buer er i stand til at bære ikke kun volumetriske, men også tunge belastninger. Begge skinner kan nemt transportere genstande, der vejer op til 50 kg. For dem, der ønsker flere resultater, er der en metalkuffert i butikkerne. De ligner mindre Chevrolet Niva tagræling, snarere er det en stål "kurv" med en masse af langsgående og tværgående rør. Sådan en bagagerum kan sagtens modstå en belastning på op til 300 kg. Det er rigtigt, om en bil vil være stabil med sådan ballast på taget, er enhver bilejers sag.

De vigtigste fordele ved at bruge tagræling

Som vi allerede har bemærket, er hovedtræk ved dette værktøj dets alsidighed. Du kan montere alt fra almindelige plastkasser op til to cykler i fuld størrelse fastgjort i oprejst stilling og telte på sådan et stativ. Også tagræling gør bilens udseende mere komplet og endda til en vis grad individuelt. Deres pæne udseende ødelægger overhovedet ikke designet. SUV. På ferie, arbejde og på gården er sådanne tagrælinger på Chevrolet Niva simpelthen uerstattelige. Desuden kan de til enhver tid nemt fjernes, samt laster sikres før turen. Du har ikke brug for ekstra snørebånd, selvklæbende tape og endnu mindre elektrisk tape for at fastgøre tingene sikkert.

Pris

I øjeblikket kan tagrælingerne til Chevrolet Niva købes til en pris på 5 til 7 tusind rubler. Prisen afhænger direkte af, om der er tværgående buer i sættet eller ej.

tagræling chevrolet niva
tagræling chevrolet niva

Konklusion

Således er tagrælingerne på Chevrolet Niva en fantastisk måde ikke kun at gøre din SUV mere alsidig, men også til at give den et komplet udseende.

Anbefalede: