Chevrolet Corvett-bil: foto, anmeldelse, specifikationer og ekspertanmeldelser

Indholdsfortegnelse:

Chevrolet Corvett-bil: foto, anmeldelse, specifikationer og ekspertanmeldelser
Chevrolet Corvett-bil: foto, anmeldelse, specifikationer og ekspertanmeldelser
Anonim

Amerikanerne har altid været berømte for deres hurtige coupé-biler. Disse biler er meget populære i Nordamerika. De virkede ikke for os af flere grunde. For det første er dette en stor mængde af kraftenheden (deraf den høje transportafgift og udgifter til benzin) samt lav praktisk. Men hvis individualitet er vigtig for dig, vil disse biler helt sikkert skille sig ud fra mængden.

I dag vil vi se på et af disse tilfælde. Denne Chevrolet Corvette er en af de mest populære to-sæders sportsvogne i USA. Maskinen er samlet i flere tilstande. Anmeldelse, funktioner og billeder af bilen - senere i vores artikel.

Udseende

Designet af denne coupé fortjener bestemt opmærksomhed. Dette er en lys og dynamisk bil med aggressiv optik og et bredt frontluftindtag. Ret lang i en Chevrolet Corvettehætte med en rov udskæring i midten. Der er ingen klager over bilens aerodynamik.

chevrolet c6 pris
chevrolet c6 pris

Chevrolet Corvette kommer på lager med 19-tommer alufælge foran og 20-tommer bagtil. Bemærk at dækkene her har forskellig bredde. Da udviklerne skabte Chevrolet Corvette coupéen, reducerede udviklerne vægten af karosseriet så meget som muligt ved at bruge lettere og ikke mindre holdbare materialer.

Corvette C6 koster
Corvette C6 koster

Bagsiden af Chevrolet Corvette er ikke mindre attraktiv. Først og fremmest fanger stram LED-optik og en kraftig fire-løbet udstødning øjet. Desuden har bilen en kompakt og pæn spoiler, der følger konturerne af karosseriets sidedele. Denne bil fanger opmærksomheden fra alle sider. Bilen har også en brutal udstødningslyd, der kan høres fra flere gader.

Dimensioner, frigang

Denne to-sæders coupé er ret stor. Så kropslængden er 4,5 meter, bredde - 1,88, højde - 1,24 meter. Akselafstanden er 2,71 meter. Samtidig er frigangen på bilen meget lille - kun 10 centimeter. Der er ingen grund til at tale om åbenhed. Chevrolet Corvette er en bil udelukkende til en flad asf alteret vej.

Salon

Indersiden af Chevrolet Corvette ligner et rumskib. Førerpladsen er tydeligt tegnet ind i kabinen, som omfatter et praktisk tre-eget multifunktionsrat, et informativt analogt instrumentpanel og en 8-tommer multimedieskærm. Forsæderne har udt alt sidestøtte og kanjusterbar over et ret bredt område. Sædebeklædning - ægte læder (kan være både mørk og lys). Rammen på begge sæder i bilen er magnesium.

c6 pris
c6 pris

Der er dog ulemper ved Chevrolet Corvette coupé. Så først og fremmest bemærker anmeldelserne manglen på ledig plads i førerhuset. Også blandt minusserne skal det bemærkes tilstedeværelsen af hård plast, som bruges som finish. Men det er her manglerne slutter. Generelt er interiøret gennemtænkt ganske godt og ser godt ud. Bilen har god lydisolering, alle betjeningsknapper er bekvemt placeret.

Specifikationer

Amerikanerne genkender ikke små motorer. Derfor er under motorhjelmen på Chevrolet Corvette Stingray en V-formet otte-cylindret benzinmotor med et slagvolumen på 6162 kubikcentimeter. Motoren har en aluminiumsblok og -hoved og udmærker sig også ved direkte brændstofindsprøjtning. Blandt de interessante systemer er det værd at bemærke funktionen af automatisk cylindernedlukning ved lav motorbelastning. Vi bemærker også, at for at øge kraften og gasresponsen var denne motor udstyret med faseskiftere.

Alt dette gjorde det muligt at øge effekten til 466 hestekræfter, som er tilgængelig ved 6 tusind omdr./min. Moment - 630 Nm ved 4, 6 tusind omdrejninger. Al kraft overføres til bagakslen gennem en mekanisk syvtrins gearkasse. Sidstnævnte var forstærket og er i stand til at "fordøje" alt drejningsmomentet med en god margin. Hvis vi taler om dynamik, med overclocking hos ChevroletCorvette Cabrio er ikke noget problem. Bilen henter det første hundrede på kun 3,8 sekunder. Og den maksimale hastighed er begrænset til 292 kilometer i timen.

korvet specifikationer
korvet specifikationer

Nu om brændstoføkonomi. Ifølge pasdata bruger Chevrolet Corvette i blandet tilstand omkring 12 liter pr. 100 kilometer. I byen stiger dette tal til 19,1. Men som praksis viser, kan forbruget nemt nå 25 liter, selvom nogle af de fungerende cylindre er slukket.

Bemærk også, at Chevrolet Corvette c7 med en turboladet otte-cylindret motor er tilgængelig på det amerikanske marked. Med en volumen på 6,2 liter udvikler denne motor 660 hestekræfter. Drejningsmoment på 881 Nm er allerede tilgængeligt ved 3,6 tusind rpm.

Hvad er de dynamiske egenskaber ved 660 hk Chevrolet Corvette? Takket være turbinen lykkedes det amerikanerne at reducere accelerationstiden til 100 med 0,4 sekunder. Dermed henter bilen det første hundrede på blot 3,4 sekunder. Og den maksimale hastighed er 358 kilometer i timen. Parret med denne enhed er en otte-trins automatgearkasse. Alle hastigheder skifter ret hurtigt og uden forsinkelse, hvilket bekræftes af anmeldelser. Samtidig er gearene ret lange, hvilket giver dig mulighed for fuldt ud at realisere den tilgængelige drejningsmomenthylde og accelerere denne bil så hurtigt som muligt.

Hvad angår brændstofforbrug, har denne turboladede motor ligesom den forrige enhed ikke en moderat appetit. I byen kan en 660-hestes Chevrolet Corvettebruge omkring 27 liter højoktan 98. benzin. På motorvejen er dette forbrug reduceret til 18 liter pr. hundrede.

Chassis, styretøj, bremser

Den amerikanske sportsvogn "Chevrolet Corvette" er bygget på basis af en rumlig aluminiumsramme. Højstyrkestål anvendes i karrosseriet. For at lette vægten af bilen blev der brugt plastik ydre paneler i designet (i øvrigt er motorhjelmen og taget lavet af kulfiber). Bilen er bygget efter transakselprincippet, hvor gearkassen er placeret på bagakslen. Dermed opnåede amerikanerne bilens ideelle vægtfordeling.

chevrolet corvette c6 pris
chevrolet corvette c6 pris

Foran på "Chevrolet Corvette" er en uafhængig affjedring med tværgående dobbeltgreb og elektronisk styrede støddæmpere. Sidstnævnte er fyldt med en speciel magnetoreologisk væske. Samme affjedringsordning anvendes bagtil. Styringen af bilen er et stativ med en elektrisk booster. Sidstnævnte er kendetegnet ved et variabelt gearforhold. Ved hastighed bliver rattet således mere væltet, og ved lave hastigheder (f.eks. ved parkering) bliver det blødt.

chevrolet corvette
chevrolet corvette

Bremsesystemet er repræsenteret af fire-stemplede Brembo kalibere. Diameteren på de forreste skiver er 345 millimeter, de bagerste skiver er 338. Ifølge eksperter udmærker Chevrolet Corvette sig ved god håndtering og seje bremser. Bilen krænger slet ikke ved sving, takket være et gennemtænkt affjedringssystem og et lavt tyngdepunkt. Affjedringen er dog ret stiv, så gruberne mærkes kraftigtblæser.

Pris

Afhængigt af fremstillingsåret kan denne bil købes til en pris på to til seks millioner rubler. Nye versioner kan koste omkring otte mio. På trods af lav likviditet falder prisen på Chevrolet Corvette c6 ikke.

Udstyrsniveau

Denne maskine er i øvrigt som standard udstyret med:

  • bi-xenon-optik;
  • dobbeltzone klimakontrol;
  • multimediekompleks med 8-tommer skærm;
  • navigationssystem;
  • fire airbags;
  • dynamisk stabiliseringssystem og andre elektroniske assistenter.

Som du kan se, er udstyrsniveauet i denne bil ikke dårligt.

chevrolet corvette specifikationer
chevrolet corvette specifikationer

Konklusion

Så vi fandt ud af, hvad den amerikanske tosædede Chevrolet Corvette er. Blandt de vigtigste fordele ved denne model er det værd at bemærke et attraktivt udseende og en kraftfuld motor. Denne maskine er dog ikke særlig praktisk. Den er kun egnet til perfekt glatte veje, som der er få af i vores land. Det er også svært at finde en service i tilfælde af nedbrud. Og hvis du kan finde det, så vil prisskiltet for reparationer simpelthen være kosmisk. Desuden har bilen en utrolig appetit, og du skal betale en kæmpe transportafgift for den. Det er usandsynligt, at en sådan bil er egnet til daglig brug. Det er mere en weekendbil. Men er du klar til at betale så mange penge for sådan en fornøjelse? Dette spørgsmål forbliver åbent.

Anbefalede: