"Mercedes 221" - en tysk bil for ægte kendere af kvalitet og skønhed

Indholdsfortegnelse:

"Mercedes 221" - en tysk bil for ægte kendere af kvalitet og skønhed
"Mercedes 221" - en tysk bil for ægte kendere af kvalitet og skønhed
Anonim

“Mercedes 221” er en femte generations bil produceret af den verdensberømte Stuttgart-koncern. Modellen udkom fra 2005 til 2013, og i løbet af denne tid formåede hun at vinde kærligheden hos millioner af ægte kendere af pålidelige og smukke biler.

Mercedes 221
Mercedes 221

Om historien

“Mercedes 221” blev første gang præsenteret i Frankfurt i 2005. Samme år blev denne bil tildelt æresprisen "Golden Steering Wheel". Og dette er i øvrigt en af de mest betydningsfulde priser, der uddeles til nye, virkelig imponerende modeller.

Bilen vandt popularitet. Det begyndte at blive produceret ikke kun i sedan-kroppen, men også i "limousine" og "coupe" versioner. Forresten er det værd at bemærke en interessant nuance. Mercedes limousine er en speciel version, da fabrikanterne udstyrede denne bil med B6/B7 panser.

Denne bil har i alle årenes produktion ikke ændret sig meget i udseende. Men faktisk er kosmetisk restyling ikke i dette tilfældeer en nødvendighed. Derfor kan den 221. Mercedes med hensyn til eksteriør og design betragtes som en af de mest attraktive biler i princippet.

Specifikationer

Mercedes 221 er en bil med en meget kraftig motor. Og med opdateringen er den blevet endnu mere perfekt. Efter omstilingsarbejde blev Mercedes udstyret med en 231-hestes motor med en benzin-V6-motor. Derudover blev dieselversioner tilgængelige for kunderne - 8 og 6 cylindre. Med hensyn til udvendige ændringer skal LED-lys bemærkes, samt udstødningsrør.

Mercedes 221 anmeldelser
Mercedes 221 anmeldelser

Options og elektronik

Udover ovenstående modtog den nye Mercedes 221 et opgraderet display udstyret med en teknologi kaldet "Split View". På grund af det ser den forreste passager sammen med chaufføren mere end ét billede - for hver af dem er det anderledes. Derudover overtog den helt nye S-model noget fra repræsentanterne for E-klassen. Og det er sikkerhedssystemer. For at være mere præcis fik bilen et sporingssystem til de såkaldte "døde zoner" såvel som til vejafmærkning. Der er også en indbygget funktion, der giver dig mulighed for at genkende trafikskilte. Derudover er bilen udstyret med "smarte" forlygter. De er et specielt system, der "ser" bilen komme mod dem, og automatisk justerer lysstrålen for ikke at blænde føreren. Hvad andre versioner ikke havde, er en speciel funktion, der advarer bilisten om træthed. Et smart system, der er i stand til at genkende selv denne faktor. Og videreén advarsel - bilen er udstyret med en ny version af adaptiv fartpilot, som er udstyret med en nødbremsefunktion.

mercedes 221 krop
mercedes 221 krop

Specialudgaver

Det er værd at tale om en sådan ændring som ESF 2009 "Mercedes 221". Karosseriet på denne bil er ret specielt. Fordi dette er en eksperimentel model, hvis koncept oprindeligt var at skabe en maskine, der kunne kendetegnes ved det maksimale sikkerhedsniveau. Producenter har gjort alt for at omsætte deres planer til virkelighed. Denne model var baseret på S 400 HYBRID. En helt ny, moderniseret, sikker bil blev præsenteret i 2009 på en konference dedikeret til et meget tematisk område. Nemlig at forbedre sikkerheden i biler.

Hvilken Mercedes 221 får de mest imponerende anmeldelser? Dette er bestemt S63 og S65 AMG. Selve forkortelsen i slutningen af navnene taler for sig selv. Mercedes-afdelingen, der lyder som AMG, har altid bygget kraftfulde biler med utroligt smukke karosserisæt. Disse modeller adskiller sig fra standardmodellerne i deres længde. Plus 13 centimeter - ikke en dårlig forbedring! Men det er ikke det eneste, der imponerer. Motorer - 6,2-liters, kraftfulde, 525-hestekræfter, der kører en 7-trins automatgear … disse motorer blev installeret under motorhjelmen på S63. Andre versioner, S65, havde 612 hk 12-cylindrede enheder, der accelererede bilen til 200 km/t på 13 sekunder.

221st "Mercedes" er en speciel bil. Det blev skabt til de mennesker, der værdsætter raffineret, pålideligt, kraftfuldt og dyrtmodeller, der demonstrerer deres status og upåklagelige smag.

Anbefalede: