Bagste kofanger - beskytter af bilens karrosseri

Bagste kofanger - beskytter af bilens karrosseri
Bagste kofanger - beskytter af bilens karrosseri
Anonim

For at sikre den bagerste kofanger er en ekstra del fastgjort til den - en forstærker eller en metalforing. På grund af dette, i en kollision, er bilens krop praktisk t alt ikke deformeret, da den beskyttende del tager hele påvirkningen. Overlayet repræsenterer profilen lavet af rustfrit fødevarestål. Den gentager fuldstændigt alle bilens former og kurver, så den passer perfekt til dens ydre. Oftest fremstilles foringer og forstærkere på bestilling, afhængigt af bilens strukturelle egenskaber, men da en sådan del har været på markedet i relativt lang tid, er der allerede dukket et bredt udvalg af modeller op, der er egnede til visse biler.

bagkofanger
bagkofanger

Bagstødfangerdæksel forhindrer skader på maling og lak, der dækker bilens karrosseri. Når alt kommer til alt, når man læser forskellige materialer og ting i bagagerummet, opstår der over tid ridser og skrammer i området af den bageste kofanger, som ser ekstremt uæstetiske ud. Hvis bilen tidligere var beskyttet af den nødvendige metalbeklædning, skal den ikke males igen. Det er også værd at bemærke, at i tilfælde af uheld er det kofangerforstærkeren, der tager overhovedstød. Hvis kollisionen ikke er kraftig, forbliver delen intakt. Ellers kan selve forstærkeren blive beskadiget, men bilens bagkofanger bevarer sit originale udseende.

Installationen af dette element på bilens bagkofanger skal bestemt udføres af fagfolk på dette område. Der kan være en lang række forskellige monteringsmetoder, og de afhænger både af bilens model og af selve typen af foring. Ofte er dele af fødevaregodkendt rustfrit stål fastgjort til kroppen med bolte og møtrikker, så de holder længe nok og sikkert.

bagkofanger dæksel
bagkofanger dæksel

Hvis der bruges et lettere metal som foring, så er installationen endnu hurtigere ved hjælp af bolte eller teknisk lim.

Ofte er forstærkningerne og puderne, der beskytter den bagerste kofanger, lavet af blød plast. Oftest sælges sådant tilbehør komplet med beskyttelsesplader til maskintærskler. Selv en uerfaren bilist kan fastgøre en sådan del ved hjælp af teknisk lim eller dobbeltklæbende tape. Plastikdyser og tærskelforstærkere er dog ikke så pålidelige og holdbare som deres stålmodstykker. Plastdele skal udskiftes oftere og er heller ikke i stand til at absorbere det meste af stødet, hvis der sker en større ulykke.

Forstærker af kofanger
Forstærker af kofanger

Når du monterer beskyttelseskapper på bilens bagkofanger, er det vigtigt at fastgøre dem så tæt som muligt, så fugt og andet snavs ikke samler sig under dem. Derfor ofte hjælpebefæstelsermaterialet er lim, også selvom der bruges bolte til montering af metalforstærkere. Det hjælper med at fylde alt det frie rum mellem selve kroppen og foringen og giver også en mere pålidelig vedhæftning af materialer. Processen med at installere forstærkeren på tærsklerne tager ikke meget tid og kræver ikke særlige færdigheder og evner.

Anbefalede: