Hvad er den hurtigste bil i verden: foto
Hvad er den hurtigste bil i verden: foto
Anonim

Der er biler og biler. Nogles opgave er at hjælpe os fra punkt A til punkt B. Men andre er meget mere end et transportmiddel. I dag vil vi tale om den anden. Enhver bilentusiasts drøm er en luksusbil, der opfylder deres fantasier om skønhed og fart.

Når de vælger en bil, har forskellige mennesker forskellige kriterier. Men for dem, der har råd til at betale mange penge for en luksusbil, er et af hovedkravene hastighed.

Der er næppe en bilentusiast, der ikke vil have en hurtig bil til sin rådighed. Måske er der ingen sådan kvinde, men dette er et særskilt spørgsmål. Denne artikel præsenterer en rangering af top ti af de hurtigste biler i verden (billeder præsenteret) nogensinde udgivet, og det er meget vigtigt at bemærke, at vi taler om masseproduktion. Tunede bæster vil blive udeladt, når vi træder ind i det dybe vand af luksus og fart. Nogle af superbilerne er meget velkendte for dig, men jeg er sikker på, du også vil findeunikke sportsvogne, du ikke vidste noget om før nu.

Bilproducenter kæmper og bruger millioner af dollars på at gøre deres biler mere attraktive og hurtigere: gør dem lettere, mere aerodynamiske eller mere kraftfulde. Det er tid til at træde på gassen og møde nogle af de hurtigste sportsvogne i verden. Hver "juvel" fra dette dusin er en drøm for enhver bilgal. Det behøver næppe at nævnes, hvor mange fantasier disse luksuriøse superbiler fremkalder i hovederne hos enhver bilfan, eller hvor meget skønhed, ynde og, vigtigst af alt, hastighed hver af dem har. Desværre kommer denne luksus også med et heftigt prisskilt, i de fleste tilfælde ud over vores vildeste fantasi. Se selv nedenfor, en samling af de bedste hurtigste biler i verden.

10. "Aston Martin One-77" (354 km/t)

Aston Martin One-77
Aston Martin One-77

Aston Martins ingeniører gjorde virkelig alt for at gøre denne bil til en af de ti hurtigste biler i verden. Dette er den hurtigste og mest dynamiske bil produceret af Aston Martin. Bilen har 750 hestekræfter og er naturligvis perfekt til James Bond.

Der blev kun produceret 77 Aston-Martin-One-77 biler. Som alle andre i mærket ser denne bil fantastisk ud. Bilen har en maksimal acceleration fra 0 til 96 km/t på kun 3 sekunder. Aston Martin One-77 tilbyder os både utrolig hastighed og et fantastisk udseende.

9."Pagani Huyra" (370 km/t)

Pagani Huayra
Pagani Huayra

Denne bil ser ikke kun godt ud, den klarer sig fantastisk på vejen. Måske er det derfor, for at erhverve det som personlig ejendom, vil det være nødvendigt at betale en pæn sum på $ 1.300.000 (73,5 millioner rubler). Det er ikke den hurtigste bil på markedet, men ingeniørerne her har fokuseret på acceleration. Bilen har 730 hestekræfter.

8. "Zenvo-ST1" (374 km/t)

Zenvo ST1
Zenvo ST1

Introduceret i 2009, dette er mærkets hurtigste bil. På trods af dets flotte udseende og funktioner er rygterne om denne bil ikke så gode på grund af flere hændelser, der skete under optagelserne af Top Gear-videoen. Bilen har 1104 hestekræfter og kan accelerere fra 0 til 321 km/t på kun 9,1 sekunder. Mod en beskeden $770.000 kan du få fingrene i denne superbil sammen med et væld af ekstramateriale.

7. McLaren F1 (387 km/t)

McLaren F1
McLaren F1

Denne bil har et kvart århundrede i sin historie og er stadig på listen over de hurtigste biler i en meget god position. Det betyder, at på det tidspunkt, den blev skabt, var denne superbil absolut nummer et i de 10 hurtigste biler i verden. En interessant detalje ved denne bil er, at den skal være til tre personer. Ja bestemt! Førersædet er i midten af bilen, med to sæder bagpå. McLaren F1 har 670 hestekræfter. Køretøjet når 0 til 96 km/t på kun 3 sekunder. McLaren F1 er populær for sin aerodynamiske ydeevne og begrænsede antal. På kun 6 år blev der kun produceret 106 af disse biler.

6. Koenigsegg CCR (389 km/t)

Koenigsegg CCR
Koenigsegg CCR

Dette er den anden Koenigsegg-bil på denne liste, men vi ser den næste senere. Det er sikkert at sige, at deres ingeniører laver virkelig hurtige biler. Denne bil er også den hurtigste bil i nogen tid nu. Koenigsegg CCR har 806 hestekræfter og accelererer fra 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder.

5. SSC Ultimate Aero (411 km/t)

SSC Ultimate Aero
SSC Ultimate Aero

Bilen har 1287 hestekræfter og var på førstepladsen på ranglisten over de hurtigste biler i verden fra 2007 til 2010. Det koster kun $600.000 (33,9 millioner rubler) og kan accelerere til et maksimum fra 0 til 321 km/t på mindre end 16 sekunder. Den eneste ulempe er, at føreren ikke kan kontrollere motorens kraft, så den bør kun bruges af folk, der virkelig ved, hvad de laver og har en masse erfaring.

4. 9FF GT9R (413 km/t)

9FF GT9R
9FF GT9R

Designet ud fra det berømte Porsche 911-design, vil 9FF GT9R virkelig få dig til at elske den. Interiøret er blevet redesignet og forbedret, og formen er blevet lettere forenklet. Dette er den eneste Porsche på listen, men det er den hurtigste af mærkerne. Bilen har 1120 hestekræfter og accelererer til et maksimum fra 0 til 96 km/t på kun 2,9 sekunder. Fordelen ved disse køretøjer er, at Porsche giver dig et unikt køretøj - præcis som du ønsker det skal være i farve, design og ydeevne. Ikke to 9FF GT9R'er er ens.

3. "Bugatti Veron-Super Sport" (431 km/t)

Bugatti Veyron SuperSport
Bugatti Veyron SuperSport

Denne bil er unik både indvendigt og udvendigt. Den har 1200 hestekræfter og har en acceleration til maksim alt 96 km/t på 2,4 sekunder.

2. Hennessey Venom GT (434 km/t)

Hennessey Venom GT
Hennessey Venom GT

Bilen har 1244 hestekræfter og accelererer til det maksimale, fra 0 til 100 km/t på 2,8 sekunder. Accelerationen fra 0-321 km/t tager kun 14,51 sekunder, hvilket er meget hurtigt.

1. Koenigsegg Agera R (439 km/t)

Koenigsegg Agera R
Koenigsegg Agera R

Nogle af jer har sikkert gættet, hvilken bil der er verdens hurtigste bil. Top Gear magazine annoncerede den som Årets Hyper Car i 2010. Men selv med den hurtigste bil forbliver Koenigsegg i skyggerne. Måske skyldes det til dels, at de producerer et ekstremt begrænset antal af denne model, hvilket gør det meget vanskeligt at købe, selvom vi har den nødvendige mængde kontanter til at købe denne superbil. Derudover er virksomheden meget mistroisk og afviser adskillige journalister og bilanmeldelser. Hyperbilen accelererer til maksim alt 96 km/t på kun 2,5 sekunder og har 1140 hestekræfter. Det koster dig "kun" for 1.200.000millioner dollars (67,9 millioner rubler).

Nu hvor du ved, hvilke biler der er de hurtigste i verden, hvilken ville du så vælge?

Anbefalede: