Suzuki SX4 - Japansk sportscrossover på europæiske veje

Suzuki SX4 - Japansk sportscrossover på europæiske veje
Suzuki SX4 - Japansk sportscrossover på europæiske veje
Anonim

Suzuki SX4 kom ind på det japanske marked i juli 2006. For købere i Japan var dette en ny model. Forinden var den allerede blevet solgt i Europa. Denne sekvens angiver, at køretøjet er designet til kunder i Europa. Ingen fra virksomheden benægter dette faktum, fordi. Suzuki SX4 sedan er den tredje model af strategisk betydning for producenten.

Hvilke egenskaber kendetegner denne bil, som kun kaldes en ny generation af off-road-sports hatchback? Modellens bredde og længde er henholdsvis 4170 mm og 1725 mm. Forresten var det først planlagt, at bilens længde ikke ville overstige 4 meter, og bredden - 1,7 meter. Men designopdateringen og tilpasningen til europæiske standarder har foretaget nogle ændringer i disse planer.

Det indre af salonen er udviklet i samarbejde med de italienske designere af studiet ledet af Don Giugiaro. Suzuki har nogle gange lavet mange kommentarer og rettelserførte til stor uenighed. På trods af dette fortryder projektets forfattere overhovedet ikke, at bilens design er udviklet ved fælles indsats.

Suzuki SX4
Suzuki SX4

Visuelt føles Suzuki SX4 som en kompakt bil. Fordørene er udstyret med et trekantet vindue, hvis nederste kant fuldender kroppens linje, så stiger den kraftigt. Denne teknik er et vellykket designfund, fordi. giver bilens udseende unikhed og originalitet, en slags gejst. Den anden sådan fremhævning er farvedesignet på hoved- og yderligere stativer. Så den ekstra søjle viste sig at være mørklagt, og den vigtigste blev malet i kropsfarve.

På grund af det faktum, at karrosseristrukturen involverer tilstedeværelsen af en ekstra A-stolpe, har døråbningen en ret usædvanlig konfiguration. Afstanden mellem vejbanen og førersædets øverste kant er ca. 600 mm. Kalechelinjen og underkanten af sideruderne er ret lave, så føreren har fremragende udsyn fra siden og fremad.

Suzuki SX4 Frihøjde
Suzuki SX4 Frihøjde

Nu et par ord om det indvendige design af Suzuki SX4 (den frihøjde på denne bil er ganske velegnet til vores veje). På grund af det faktum, at fabrikanterne har defineret bilens klasse som et terrængående køretøj, siger det sig selv, at interiøret vil være beskedent udstyret. Så i nogen tid efterlader det faktisk ikke en følelse af berøvelse af dekorative egenskaber, alt er så enkelt. Frontpanelet ser for klodset ud. Men dens kvalitet forårsager ingen særlige bemærkninger (for 1,5 liter klasse). Panelet når dog slet ikke niveauet i 2-litersklassen. Farveskemaet inde i kabinen er repræsenteret af kun én mulighed - grå.

Med hensyn til den kørende del af denne bil, kan følgende bemærkes:

- motoren er udstyret med et automatisk brændstofforsyningssystem, som giver en ret kraftig start og jævn efterfølgende bevægelse;

- styremekanismen er udstyret med en elektrisk servostyring, der gør den nemmere at styre;

- affjedringen holder hjulene i konstant kontakt med vejen;

- bilen bevæger sig ganske blødt;

- automatisk 4-trins gearkasse;

- 17-tommer hjul, kombineret med en lavt indstillet affjedring, giver bilen en sporty karakter.

Suzuki SX4 Sedan
Suzuki SX4 Sedan

Så Suzuki SX4 er perfekt til forskellige bilister med forskellige behov og livsstil.

Anbefalede: