Fiat SUV'er: oversigt og specifikationer

Indholdsfortegnelse:

Fiat SUV'er: oversigt og specifikationer
Fiat SUV'er: oversigt og specifikationer
Anonim

Fiat er det største italienske bilfirma. Det blev grundlagt i 1899. Et år senere blev virksomhedens første fabrik åbnet i byen Torino. Virksomhedens personale bestod af 150 personer.

I 1908 blev det første samlebånd i Europa lanceret på den. Før dette blev en sådan enhed kun brugt på amerikanske Ford-fabrikker. Samme år blev den første udenlandske filial af virksomheder i USA åbnet.

Otte år senere begyndte Fiat samarbejde med en russisk fabrik. I 1916 begyndte man at producere FIAT 15 Ter-lastbiler i Moskva, som blev brugt til hærens behov. Efter nogen tid blev de grundlaget for de første sovjetiske lastbiler.

I øjeblikket omfatter selskabet førende italienske og amerikanske bilmærker. Fiat eksporterer sine produkter til 190 lande rundt om i verden. Virksomheden har fabrikker i 62 stater. Mere end 250 tusinde mennesker arbejder på disse virksomheder. Virksomhedens racermodeller har vundet adskillige prestigefyldte sportsseriepriser.

Forfaderen til sovjetiske biler

I 1966 blev der sammen med italienske specialister bygget en VAZ-fabrik i Tolyatti. Derfor kan Fiatbetragtes som forfaderen til ikke kun sovjetiske lastbiler, men også "folkets" biler. I øjeblikket samles FIAT Albea og Doblo på fabrikken i Naberezhnye Chelny, og FIAT Ducato samles på fabrikken i Sollers-Yelabuga.

Fiat SUV'er og specifikationer

Næsten alle SUV'er fra det italienske firma er designet i samarbejde med japanske og amerikanske mærker. Fiat Fullback er resultatet af det italienske firmas partnerskab med Mitsubishi. Denne SUV blev første gang præsenteret på Dubai Motor Show i 2015. Og det officielle salg af Fiat Fullback begyndte i 2016.

Udvendigt gentager SUV'en næsten fuldstændig designet af Mitsubishi L200. De væsentligste forskelle er kofangeraflastningen og den "europæiske" kølergrill. Denne Fiat SUV er udstyret med en 2,4 liters dieselmotor. Dens maksimale hastighed er 177 km/t. Brændstofforbruget er omkring 6-7 liter pr. 100 km. SUV "Fiat" pickup er udstyret med følgende nyttige muligheder: indbygget computer, klimaanlæg, sædevarme.

Bedste SUV

Fiat Freemont
Fiat Freemont

I 2011 udgav Fiat en bil kaldet Freemont, som er en komplet kopi af den amerikanske Dodge Journey. Denne bil anses af mange eksperter for at være Fiats bedste SUV.

I 2013 begyndte det officielle salg af den nye bil i Rusland. I 2014 erhvervede italienerne en kontrollerende aktiepost i et amerikansk selskab. Men allerede i 2016, levering af denne Fiat SUV til Ruslandblev udgået på grund af lavt salg.

Funktioner i denne model kan betragtes som tre sæderækker, affjedringskvalitet, ergonomi, en kraftfuld motor på 2,4 liter, et rummeligt bagagerum. Den maksimale hastighed er 182 km/t. Bilens bagsidedøre åbner 90 grader. Dette letter i høj grad adgangen til salonen. Den største ulempe er det høje benzinforbrug.

Mini SUV

Fiat Panda
Fiat Panda

Den næste SUV fra det italienske firma var den kompakte Fiat Panda 44. Denne model skulle gentage succesen fra den første generation af Fiat Panda, men disse håb gik ikke i opfyldelse. Modellen blev udgået på grund af lav efterspørgsel efter kun 10 år. Købere satte ikke pris på udseendet af den nye bil. Hans motor manglede kraft. Komfortniveauet lod også meget tilbage at ønske.

Fiat Toro

Fiat Toro
Fiat Toro

I 2015 introducerede Fiat en ny SUV - Toro. Bilen begyndte at blive produceret i Brasilien. Produktionen af denne model i Italien begyndte kun et år senere. Modellen har et origin alt design. Bilens basismotor var en 1,8 liters motor med en kapacitet på 130 hk. s.

Ny crossover

Fiat 500x
Fiat 500x

Nyheden om, at det italienske firma har udgivet sin egen crossover, kom som en overraskelse for mange bilister. I efteråret 2017 blev Fiat 500x præsenteret på Paris Motor Show. Og i april 2018 begyndte salget af en ny bil i USA.

Denne model har en kompakt størrelse og origin alt design. Bilen har under1,4 liters benzinmotor med 162 hestekræfter. Med. Modellen er udstyret med en sekstrins manuel gearkasse. Den er udstyret med følgende ekstra muligheder: blindvinkelovervågningssystem, nøglefri motorstart, varme i rat og sæder, bluetooth-støtte. Bilen har et ret beskedent bagagerum med en kapacitet på kun 245 liter, så den er ikke egnet til godstransport. Denne model er designet til lange komfortable ture. Datoen for det officielle salg af bilen i Rusland er endnu ikke blevet diskuteret.

Anbefalede: