Minitraktor "Belarus": store muligheder for en lille maskine

Minitraktor "Belarus": store muligheder for en lille maskine
Minitraktor "Belarus": store muligheder for en lille maskine
Anonim

Republikken Belarus' handels- og økonomiske mirakel ligger i, at dette land organiserede produktionen af sine egne produkter på sit territorium og gik ind på det internationale marked med dem. Den eksporterer blandt andet så alvorlige ting som udstyr til landbruget, blandt hvilke hviderussiske minitraktorer indtager en værdig plads.

minitraktor hviderusland
minitraktor hviderusland

Disse miniaturemaskiner kan udføre alt det arbejde, som store traktorer udfører. Med deres hjælp kan du transportere varer i en trailer, slå hø, dyrke og pløje jorden. Den hviderussiske minitraktor i 132H-serien er bemærkelsesværdig kompakt. Dens bredde er kun 1 meter og dens længde er omkring 2,5 meter. Han kan gå over feltet med en hastighed på omkring 2,8 km i timen i nogle job og accelerere til 17 km i andre. Maskinens vægt er mindre end 450 kg, hvilket eliminerer unødvendigt tryk på jorden, og det er også nemt at transportere denne mekanisme i en bilanhænger.

minitraktor Belarus 132n
minitraktor Belarus 132n

Minitraktor "Belarus" har 13 japansk-fremstillede "heste" under motorhjelmen(Honda-motor) og samtidig er den i stand til nemt at vende rundt på territoriet på 2,5 meter. Den kan startes både fra et manuelt system og fra en elektrisk starter og batteri. Trods sine beskedne dimensioner kan Belarus 132H minitraktoren nemt klare en trailer læsset med 700 kg på asf alterede og, endnu vigtigere, på grusveje. Den har for- og baghjulstræk. Bagakslen kan om nødvendigt slås fra ved hjælp af et specielt håndtag. Førersædet er tæt nok på jorden til at tillade arbejde med høj præcision på grund af god visuel kontrol.

Brændstoffet, der bruges af den hviderussiske minitraktor, er A-92 benzin, hældt i en lille 6-liters tank. Prisen på en bil med sådanne gunstige egenskaber er mere end attraktiv - i Rusland kan en ny traktor af denne art købes til en pris på mindre end 200 tusind rubler. Dette er de generelle karakteristika for 132H-modellen.

Derudover tilbydes Belarus-321 minitraktoren på markedet, som har højere ydeevne i form af effekt (33 hk motor), lastkapacitet (750 kg i trailer), og kan nå hastigheder på op til 25 km/t og tilpasset til at arbejde i mange klimazoner, herunder vandlidende jorde. Ud over landbrugsvirksomheder kan maskinen være nyttig i offentlige forsyninger og skovbrug. Anmeldelser viser, at enheden har en pålidelig transmission, der ikke kræver justeringer, og en mekanisk spærring på bagakslens differentiale.

minitraktor hviderusland
minitraktor hviderusland

Traktoren er udstyret med et separat aggregathydraulisk system, hvorigennem man kan styre hydrauliske, halvmonterede og monterede redskaber til landbrugsformål. Maskinen har to typer bremser, hvoraf parkeringsbremserne er fastgjort ved hjælp af en separat håndtagsanordning, og de vigtigste er skivebremser, der fungerer i et olieholdigt miljø og adskilt til bag- og forhjul. Denne model er 2,9 meter lang, 1,28 meter bred. Ligesom modellen i H123-serien har traktoren en ubeskyttet arbejdsplads (åbent førerhus), hvilket indebærer, at føreren bruger beskyttelsesbeklædning i dårligt vejr.

Anbefalede: