"Hyundai Veloster": en kort oversigt over bilen

"Hyundai Veloster": en kort oversigt over bilen
"Hyundai Veloster": en kort oversigt over bilen
Anonim

Flere forsøg fra koreanske udviklere på at skabe en ny ungdomsbil indbygget i en usædvanlig sportscoupé kaldet Hyundai Veloster. Denne maskine er designet på Hyundai i30-platformen, på grund af hvilken nyheden har så små dimensioner. For første gang blev denne bil præsenteret for offentligheden i 2007, men Veloster's debut var stadig mislykket. Det nåede endda dertil, at selskabets ledelse havde til hensigt at lukke videreudviklingen af den nævnte sportscoupé. Men på grund af nogle omstændigheder besluttede virksomheden et par år senere at masseproducere denne Hyundai-model, og snart vil dette nye produkt dukke op i vores åbne rum. Som en del af denne anmeldelse vil vi finde ud af, hvor succesfuld den nye Hyundai Veloster var.

hyundai veloster
hyundai veloster

Anmeldelser og anmeldelse af udseende

Bilen fanger straks opmærksomheden med sine usædvanlige former og mærkelige karrosserilinjer. Alttilsammen ligner det en slags konceptbil. Men på trods af de nævnte særheder har designerne ikke travlt med at ændre karrosseriet, hvilket betyder, at bilen vil blive produceret i denne form. Men i sådan et ydre kan du finde et stort plus - Hyundai Veloster vil helt sikkert tiltrække fodgængeres opmærksomhed og få andre bilejere til at misunde dig. Karosseriets dråbeform, en bred kølergrill med hakkede former, "muskulære" hjulkasser, skrå forlygter og tågelygter - alt dette gør bilen ultramoderne, aggressiv og endda rovdyr.

Interiør

Indvendigt fortsætter den nye Hyundai Veloster temaet sportslighed og aggressivitet. Et karakteristisk træk ved kabinen er den usædvanlige form på midterkonsollen, som i udseende ligner en motorcykelgastank. Hvad angår førerkomfort, var ingeniørerne her meget opmærksomme på udviklingen af ergonomiske sæder med udt alt sidestøtte, samt den bekvemme placering af gearknoppen og rattet, som i øvrigt er lavet af dyrt læder. Det er også værd at bemærke tilstedeværelsen af et informativt instrumentpanel samt stilfuld metalforing på bremse- og gaspedalerne.

hyundai veloster turbo
hyundai veloster turbo

Specifikationer

På trods af at virksomheden har lagt stor vægt på udviklingen af hele bilens design (og brugt mange penge på det), er Hyundai Veloster kun udstyret med én enkelt motor. Dette er en firecylindret benzinmotor med en kapacitet på 132 hestekræfter og et slagvolumen på 1,6 liter. Sandt nok, ifølge udviklerne selv, snart denne linjegenopfyldes med en anden benzinmotor med en kapacitet på 208 "heste" og et slagvolumen på 2,0 liter. Men det vil desværre ikke blive leveret til det russiske marked. Hvad angår transmissioner, kan den fremtidige køber vælge en af to gearkasser - en 6-trins "mekanik" eller en 6-bånds "automatisk". Med hensyn til brændstofforbrug er den nye Hyundai Veloster en ret økonomisk bil - i den kombinerede cyklus forbruger den omkring 6 liter pr. 100 kilometer.

anmeldelser af hyundai veloster
anmeldelser af hyundai veloster

Hyundai Veloster: pris

Udgiften til den nye Hyundai Veloster Turbo i Rusland starter ved 850 tusind rubler. Det dyreste udstyr vil koste købere 1 million 90 tusind.

Anbefalede: