Tesla-biler: første indtryk

Indholdsfortegnelse:

Tesla-biler: første indtryk
Tesla-biler: første indtryk
Anonim

Tesla-elbiler begyndte at dukke op i Moskva i år. Bilen ligner en anden Hyundai, og den har ikke tiltrukket sig for meget opmærksomhed indtil videre, selvom køerne er i kø til den i vest.

Pris

tesla biler
tesla biler

I Amerika koster Tesla-biler fra 60.000 for en grundpakke til 125.000 for en top-end. Indbyggere i Rusland bør tilføje til dette tal:

  • Logistik. At sende en bil i en container vil koste dig omkring to tusinde dollars. I tilfælde af levering til søs skal du vente omkring fem måneder. Det er muligt at bringe en bil til Rusland meget hurtigere - med fly. Men du skal betale 12 tusind dollars for hastighed.
  • Toldgebyr. 48 % af bilens anslåede værdi.

Apropos timing, så glem ikke, at Tesla-biler er så populære i disse dage, at de bliver solgt én ad gangen. Ved at gå ind på virksomhedens hjemmeside kan du se, hvor længe du skal vente. Som regel skal topkonfigurationer vente en måned, og grundlæggende - 3-5.

Oplader

tesla bilegenskaber
tesla bilegenskaber

Den største bekymring, folk har, er batterivedligeholdelse. I kontrolpanelet kan du indstille følgende ladeparametre:

  • Auto-opladning. Tillader køretøjet at begynde at oplade batteriet på et bestemt tidspunkt.
  • Opladningsgrænse. Som du ved, bør opladning af lithium-ion-batterier ikke misbruges, så softwaren installeret på Tesla-biler giver dig mulighed for at begrænse batteriopladningsniveauet (f.eks. 95%).
  • Aktuelle parametre. På ladeskærmen kan du justere parametrene for den strøm, som din bil vil "spise". I øjeblikket kan "Teslas" "fordøje" strøm fra 80 til 5 Ampere.

Folk, der har været i USA og er fortrolige med lokale 110-volts stikkontakter, mener, at Tesla-biler skal oplades hurtigere her. Men her skal det siges, at hvis du sætter kablet i en almindelig stikkontakt, så bliver bilbatteriet opladet i 30 timer. Men du kan bruge en speciel oplader, der hænger på væggen, forbindes til skjoldet og yder 20 kW 80 Ampere - ved opladning på denne måde venter du kun i fire en halv time.

Tesla Motors tog sig også af batteriets sikkerhed under ekstreme forhold - opladere er udstyret med seriøse sikringer, der vil beskytte din bil mod enhver strømstød. Derudover leveres hvert batteri med otte års garanti og er gratis at udskifte.

Ridning

nikola tesla bil
nikola tesla bil

"Tesla" er en bil, hvis egenskaber kan kaldes enestående. Det handler om dets ikke-standard layout. Selve bilen vejer to ton, og halvdelen af vægten er batteriet, som er placeret under kabinegulvet. Dermed er bilens tyngdepunkt væsentligt lavere end hjulenes aksler, takket være hvilket Tesla kan prale af ganske enkelt fænomenal evne til at holde vejen. Og dette er givet det faktum, at moderne modifikationer kun findes i den baghjulstrukne version. Producenten har allerede annonceret firehjulstræk, men indtil videre må det vente.

Når man trykker på speederen, undrer man sig over, hvor jævnt og roligt Nikola Teslas bil starter sin kørsel. Faktum er, at elmotoren ikke behøver en gearkasse for at fungere, så Teslaen kører meget jævnt. Resten af sprinterne, der accelererer, fylder kvarteret med et højt brøl. "Tesla" går stille og roligt. Når man sidder i kabinen, bortset fra raslen fra dæk på fortovet, er der intet at lytte til.

Anbefalede: