"Renault Master" - ejeranmeldelser og bilanmeldelse

Indholdsfortegnelse:

"Renault Master" - ejeranmeldelser og bilanmeldelse
"Renault Master" - ejeranmeldelser og bilanmeldelse
Anonim

Den franske Renault Master lette lastbil er en af de mest populære lastbiler på markedet. Desuden er han efterspurgt ikke kun i sit hjemland, men også langt ud over dets grænser. Og nu er tredje generation af disse lastbiler med succes leveret til det russiske marked. Men er Renault Master virkelig rentabel for erhvervslivet? Ejeranmeldelser og bilanmeldelse - senere i vores artikel.

Kompakt og dynamisk

Hovedformålet med alle modifikationer af Renault Master-biler er transport af varer over relativt korte afstande.

Renault master ejer anmeldelser
Renault master ejer anmeldelser

Dette kan være interregionale flyvninger eller daglig levering af varer til steder i samme by. Og takket være dens kompakte størrelse kan denne bil sikkert køre gennem enhver gårdhave og gade, uanset om det er byens centrum eller udkanten. En anden ting er tunge lastbiler. Her kan du ikke snurre rundt i byen på nogen måde.

Hvad kan denne bil bære?

En moderne Renault Master-lastbil er i stand til at transportere last, der vejer fra 1,5 til 3,5 tons med et volumen på 10-18 eller flere kubikmeter ad gangen (afhængigt af længden af rammen og modifikationen).

Et af de karakteristiske træk ved "Master" er dens forhjulstrukne chassislayout. Placeringen af drivakslen foran bilen gjorde det muligt at gøre gulvniveauet i lastrummet så bekvemt som muligt for lastning og losning af varer.

Renault master foto
Renault master foto

Og den transporterer en række forskellige typer gods, lige fra letfordærvelige produkter til byggematerialer. Selvfølgelig er en lastbil ikke i stand til at levere alt dette - hvert produkt har sin egen modifikation af "boden". Der er vippemuligheder, isotermiske varevogne, samt minibusser i metal.

Comfort

Der blev lagt meget vægt på niveauet af førerkomfort. På trods af at denne bil hovedsageligt kører i byen, har franske ingeniører skabt et så behageligt og praktisk interiør, at chauffører ikke føler sig særlig trætte selv på langdistanceflyvninger.

Sædet fortjener særlig opmærksomhed. Førerpladsen på "Master" er udstyret med individuelle justeringer for højde og ryglæn. Ratstammen er også justerbar. For ekstra bekvemmelighed inkluderer pakken aircondition, lydsystem og elruder.

Hvad ellers kan overraske interiøret i en Renault Master-lastbil? Ejeranmeldelser bemærker mange forskellige skuffer, hylder og nicher, som ikke er detnok i vores hjemlige GAZeller. Selv med en stor mængde dokumentation kan chaufføren således sortere alt i rækkefølge. Der vil bestemt ikke være noget rod i sådan en salon - alt kan arrangeres, som man siger, på hylderne. Generelt er interiøret i Renault Master-bilen (et billede af lastbilen kan ses lidt nedenfor) meget ergonomisk, dens layout er ret praktisk.

Specifikationer

Den hovedkraftenhed, der er installeret på bilen, er en 101-hestes turbodiesel, som er samlet af en seks-trins manuel gearkasse. Ifølge bilejere er motoren (Renault Master TDI) meget økonomisk i forhold til brændstofforbrug. I den kombinerede cyklus forbruger den omkring 8,5 liter pr. 100 kilometer. Denne effektivitet blev opnået gennem brugen af et nyt Common Rail direkte indsprøjtningssystem. Forresten, uden for bygrænsen, falder brændstofforbrugsindikatoren med yderligere 1,5 liter - op til 7,0 liter. Ressourcen til denne dieselmotor er næsten 1 million kilometer, og under drift under motorhjelmen er det nok at skifte filtre og tilføje olie.

Renault master motor
Renault master motor

Hvordan opfører Renault Master sig i praksis? Ejeranmeldelser noterer dieselenhedens høje dynamik og kraft. Bilen styres så let, at man nogle gange ikke kan skelne den fra en personbil. Hvad angår transmissionen, gjorde chaufførerne ingen krav til 6-trins "mekanikken" på den tekniske side. Generelt har denne gearkasse været installeret i lang tid på Renault og er i øjeblikket en af de mest pålidelige og bekvemme ioperation.

Det er heller ikke svært at finde reservedele hos Renault Master. Desuden kan du bestille dem direkte fra forhandleren og installere dem på mærket servicestation. Denne mulighed blev tilgængelig umiddelbart efter, at den franske koncern begyndte officielt at acceptere ordrer på levering af biler til Rusland.

Er der nogen ulemper ved Renault Master?

Ejeranmeldelser siger ja. Sandt nok er de ikke så betydningsfulde, at de skælder denne model ud. Den mest alvorlige ulempe, ifølge bilister, er ovnens svage kraft, som ikke modstår russiske vintre. Løsningen på dette problem vil være installationen af Webasto-systemet, men for denne bekvemmelighed skal du betale omkring 1000-1200 amerikanske dollars.

], renault master dele
], renault master dele

For resten karakteriserer chauffører Renault Master som en dynamisk, pålidelig og uhøjtidelig bil med et acceptabelt brændstofforbrug og en komfortabel kabine.

Anbefalede: