Den hurtigste jeep i verden. Bedømmelse af højhastigheds-SUV'er

Indholdsfortegnelse:

Den hurtigste jeep i verden. Bedømmelse af højhastigheds-SUV'er
Den hurtigste jeep i verden. Bedømmelse af højhastigheds-SUV'er
Anonim

Det moderne bilmarked er mættet med alle slags køretøjer, lige fra budget "subcompacts" til eksklusive modeller. En af de mest populære nicher i denne branche er crossover- og SUV-segmentet. Sådanne maskiner er værdsat for høj ydeevne på tværs af landegrænser sammen med komfort og pålidelighed.

Dernæst vil vi gennemgå de hurtigste masseproducerede jeeps i verden.

Den hurtigste SUV "Porsche"
Den hurtigste SUV "Porsche"

Bedømmelse af højhastigheds-SUV'er

Ifølge de tekniske parametre og anmeldelser fra eksperter kan følgende ti hurtigste modifikationer skelnes mellem SUV'er:

  • Audi Q3 RS indtager 10. pladsen. I Europa begyndte crossoveren at blive solgt i 2013. Han glædede brugerne med styrke, skønhed og kraft.
  • Mercedes AMG GLS63. Denne SUV i sin klasse er en af de bedste terrængående Mercedes-modeller, der nogensinde er lavet.
  • I ottende position - Range Rover Sport SVR. Bilen er udstyret med en 550 hestes V8 turbinemotor på 5 liter. Hele kroppen er lavet af aluminium for maksimal lethed.
  • Mercedes AMG GLA45 er et unikt eksempel på vor tids ægte bilkunst. Versionudstyret med en 2-liters firecylindret AMG-turbinemotor, der leverer en utrolig kraft til sådanne "motorer" (375 hk).
  • Sjettepladsen blandt de hurtigste jeeps i verden går til Porsche Macan Turbo. Kraftfuld teknologi kan rumme fem passagerer, tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km/t.
  • Femte etape - Mercedes AMG GLE63. Bilen er designet til fans af kraftfulde terrængående køretøjer, den har fremragende aerodynamik takket være karrosserikonfigurationen og sporty karrosserisæt.
  • BMW X5M og X6M. To nye varer fra den tyske producent udkom i 2010. De vandt straks popularitet blandt bilister over hele verden.
  • På tredjepladsen er eliten Bentley Bentayga SUV, som producenten placerer som den hurtigste SUV i verden. Dette er mere som et marketingtrick, selvom der er en vis sandhed. En bil med en seks-liters turbomotor med 600 "heste" accelererer til 300 km/t.
  • Det andet trin går til Porsche Cayenne Turbo, den mest kraftfulde repræsentant i mærkets SUV-sortiment. Hastighedstærskel - 285 km/t.
  • Mærkeligt nok bliver Tesla Model X-elbilen førende i vurderingen. Acceleration fra 0 til 100 kilometer er kun 6,2 sekunder (på prototyper - 3,2 sekunder).

Audi Q3 RS

Dette køretøj er udstyret med en 2,5-liters femcylindret motor, der tillader crossoveren at accelerere til 100 kilometer fra stilstand på 4,8 sekunder. Bilen har et firehjulstræk Quattro-system. Hastighedsgrænsen er 250 km/t. Fordelene ved maskinen inkluderer god balance,let vægt, fremragende LED-optik. På hjemmemarkedet starter prisen på Q3 RS fra 3,5 millioner rubler, hvilket ikke er så lidt, selv for et tysk mærke.

Mercedes AMG GLS63

SUV'en tilhører elitekategorien, udstyret med brede hjulkasser, eksteriøret er smart og aggressivt. En højhastigheds-jeep har en motor med et par kompressorer. Dens volumen er 5,5 liter, kraften er 580 hestekræfter. Løb op til 100 kilometer - 4,5 sekunder.

Tillid på vejen og informativ kontrol giver en syv-trins gearkasse og sporty aerodynamik. Kabinen har tre sæderækker, hvilket gør det muligt at transportere seks passagerer. Prisen på dette "mesterværk" er også imponerende - fra 9,5 millioner rubler.

Range Rover Sport SVR

Modellen vil helt sikkert passe til kendere af maksimal kraft i kombination med et sporty ydre. En sådan fornøjelse vil koste mindst 9 millioner rubler. Derudover er bilen på trods af det lette karrosseri ret glubsk.

Brændstofforbrug pr. 100 kilometer er i gennemsnit 17,5 liter. Men komforten og de uforglemmelige fornemmelser bag rattet af sådan en "smuk" kan ikke udtrykkes med ord. Acceleration fra "nul" til "hundrede" på 4,5 sekunder.

Den hurtigste SUV "Land Rover"
Den hurtigste SUV "Land Rover"

Mercedes AMG GLA-45

Denne model blev klassificeret som de hurtigste jeeps i verden takket være den opgraderede motor og det ergonomiske ydre. Derudover har bilen 7-trins gearkasse, dobbeltkobling og firehjulstræk.

Crossoveren vil glæde ejerne med et sports-body kit og andre relaterede tilbehør, inklusive rat og sæder. Efter nutidens standarder er prisen på en SUV ret acceptabel (fra 3,4 millioner rubler). Acceleration fra 0 til 100 kilometer er lige under fem sekunder.

Porsche Macan Turbo

Kraften af denne SUV er 400 hestekræfter, hvilket producerer en V-formet 6-cylindret twin-turbo motor. Firehjulstrækkeren på sådan en maskine hører til en af de bedste konfigurationer i verden.

Turbine Porsche-ejere vil blive hyppige besøgende på tankstationer, når byens brændstofforbrug stiger til 17 l/100 km. Fra stilstand til 100 kilometer accelererer SUV'en på 4,2 sekunder. Den anslåede pris er seks millioner rubler.

Mercedes AMG GLE63

Bilen er udstyret med en 5,5-liters tvillingturbinemotor med en kapacitet på 577 "heste". Firehjulstræk, kombineret med en syv-trins transmission, accelererer bilen til hundrede kilometer på 3,9 sekunder, ifølge producenten. Praktiske test fastsatte denne indikator på niveauet 4,2 s. Brændstofforbrug - omkring 17 l / 100 km. Den angivne SUV er langt fra overkommelig for alle. Dens omkostninger starter fra 7,9 millioner rubler. Det er dog usandsynligt, at dette stopper ægte beundrere af Merci.

BMW X5M og X6M

Begge delefilter er udstyret med en kraftenhed med en turbine. Dens effekt er 567 hestekræfter med en volumen på 4,4 liter. Motoren samles med en gearkasse i otte områder. Bilerne fik også et opgraderet udstødnings- og kølesystem.

Jeeps maksimale hastighed er 250 km/t. Yderligere acceleration forhindres af en elektronisk begrænser. Løbet fra nul til 100 kilometer er 4,0 sekunder. Pris - fra 6,7 millioner rubler.

Den hurtigste SUV "BMW"
Den hurtigste SUV "BMW"

Bentley Bentayga

Denne modifikation med en "motor" på 600 hestekræfter er udstyret med en 8-tilstands gearkasse. I kombination med højt drejningsmoment giver disse egenskaber bilen mulighed for at accelerere til hundrede kilometer på kun fire sekunder. Luksus-SUV'en imponerer med sit udstyr og spektakulære udseende. Prisen på en luksusmodel starter fra 17 millioner rubler.

Den hurtigste Jeep Bentley
Den hurtigste Jeep Bentley

Porsche Cayenne Turbo

En af de hurtigste seriejeeps er udstyret med en 4,8-liters twin-turbo motor med en kapacitet på 570 "heste". Bilen har klassens bedste styretøj, et keramisk bremsesystem og 21-tommer hjul.

I blandet tilstand bruger bilen omkring 15 liter brændstof pr. 100 km. Løbet til "hundreder" er 3,8 sekunder. Anslået pris - fra 12 millioner rubler.

Hurtig Jeep Porsche Cayenne
Hurtig Jeep Porsche Cayenne

Tesla Model X

Før i anmeldelsen af jeeps med elbils højest mulige hastighedsegenskaber. Crossoveren er helt elektrisk, her er sådan en parameter som brændstofforbrug irrelevant. Kabinen rummer syv personer frit, dørene åbnes efter "vingeklap"-princippet.

Producenten hævder, at Tesla ikke kun er den hurtigsteSUV, men også den sikreste elbil i verden. Mærket sælges ikke officielt i Rusland, prisen i USA er fra 130 tusind dollars.

Den hurtigste jeep "Tesla"
Den hurtigste jeep "Tesla"

kinesiske jeeps

Da SUV'er fra Celestial Empire er meget populære på hjemmemarkedet, vil vi kort bemærke de mest kraftfulde og hurtige modeller:

  1. JAC S5. Bilen har en benzinmotor med et volumen på 1997 kubikcentimeter, en kapacitet på 136 hestekræfter (med et maksim alt drejningsmoment på 5500 rpm). Hastighedstærsklen er 180 km/t, brændstofforbruget i blandet tilstand er 7,7 liter pr. 100 km. Frihøjde - 18 cm. Modellen fås i standard- og turbineversioner, udstyret med manuel gearkasse og MacPherson fjederbensfjedre foran.
  2. Chery Tiggo 5. Bilen har en tophastighed på 175 km/t. I denne bliver hun hjulpet af en motor med en effekt på 136 "heste", med en volumen på 1971 cm3. Omdrejninger - 182 Nm, frihøjde - 16,3 cm. Standardudstyr inkluderer et godt sæt sammen med airbags, ABS, varme i ruder og spejle.
  3. Geely Emgrand GX7. Kraftenheden er 2,0 liter, kraften er 139 hestekræfter ved 5,9 tusinde omdrejninger i minuttet. Frihøjde - 17 cm. Comfort-pakken inkluderer aircondition, et lydsystem og alufælge.
  4. Great Wall H6. Den kinesiske jeep er udstyret med en 1,5-liters "motor" med en kapacitet på 143 "heste". Dette er den største repræsentant for de angivne ændringer i dette afsnit. Maksimal hastighed - 180 km/t, gennemsnitligt brændstofforbrug -8,7 l/100 km. Producenten vil præsentere tre typer udstyr, to typer kraftenheder og et par drevkonfigurationer.
  5. Haima-7. En premium-mærkebil er samlet i Rusland, udstyret med en to-liters motor med en kapacitet på 150 hestekræfter med en hastighed på 6 tusinde omdrejninger i minuttet. Tophastighed - 165 km/t, frihøjde - 18,5 cm, "appetit" - 12,5 l / 100 km. Ud over standardsættet kan du vælge en manuel eller automatisk gearkasse.
  6. Den hurtigste kinesiske jeep
    Den hurtigste kinesiske jeep

Resultater

Et karakteristisk træk ved SUV'er sammenlignet med andre personbiler er en høj grad af cross-country evner på vanskelige vejstrækninger og over ujævnt terræn. Køretøjer i denne kategori overvinder nemt stejle skråninger, vandpytter og mudder. Der er modifikationer på markedet for enhver smag og pengepung, så der er ingen problemer med valget.

Anbefalede: