"Mercedes E350" - luksus, komfort og kraft i én bil

Indholdsfortegnelse:

"Mercedes E350" - luksus, komfort og kraft i én bil
"Mercedes E350" - luksus, komfort og kraft i én bil
Anonim

Hvis vi taler om dyre og luksuriøse biler fremstillet af Mercedes-Benz, så vil denne liste helt sikkert indeholde en sådan model som "Mercedes E350". Denne bil ser spektakulær ud, præsentabel, dyr og, jeg må sige, den kører lige så godt. Nå, det burde være mere detaljeret.

mercedes e350
mercedes e350

Universal

Denne model er lavet i forskellige kroppe. Der er sedan, coupé og stationcar. Du bør starte historien med den seneste version af alle de nævnte. Med undtagelse af stationcars produceret af Cadillac CTS-koncernen har Mercedes af "E"-klassen i sin krop absolut ingen konkurrenter. "Audi" og "BMW" ændrede prioriteter for længe siden og fokuserer på sedaner. Men Mercedes-Benz fortsætter med at glæde sine fans med noget eksotiske, elite, endda ikke-konforme stationcars. Det er præcis, hvad du kan kalde bilen "Mercedes E350".

Denne maskine er kompakt, støjsvag og rolig. Blandt dens vigtigste fordele - lydhør og frisk styring. Bremsepedalen er blød og responsiv for perfektopbremsning. Denne bil kører selvsikkert og roligt rundt i byen, men så snart den forlader motorvejen, bliver Mercedes-Benz utrolig hurtig og vovet.

Om udstyr

Det burde være mere detaljeret om, hvilke tekniske funktioner denne "Mercedes E350 4 MATIK" kan behage. Denne bil er helt og fuldstændig "hængt" med forskellige sikkerhedssystemer. Hvis føreren slapper for meget af eller afviger fra den indstillede kurs, vil bilen selv give ham besked om det på grund af det valgfrie Lane Tracking-system, rattet vil vibrere. Skulle en person ved et uheld døse under kørslen, aktiveres Attention Assist øjeblikkeligt. Dette system overvåger styretrykdata. Og hvis en person falder i søvn, begynder systemet straks at bippe.

Stationvognen koster omkring 70.000 dollars i den maksimale konfiguration. Hvis en person ønsker at blive ejer af standardversionen, vil det koste ham $12.000 mindre.

mercedes benz e350
mercedes benz e350

Sedan W212

Denne "Mercedes E350", som er produceret den dag i dag, fortjener særlig opmærksomhed. Især dens 306-stærke version. Det er en 4-dørs sedan med en 4-ventils V6-motor under motorhjelmen, der kan nå en tophastighed på 250 km/t (og den er elektronisk begrænset). For at "væve" accelererer denne bil på mindre end 6,5 sekunder. Men det chokerende træk ved denne model er dens udgift. Uden for byen i 100 kilometer, bruger denne bil lidt mere end fem liter brændstof! I byen - 9,5 liter, og i den kombinerede cyklus - 6,8 liter.

Denne kraftenhed styres af en 7-trins automatgearkasse. Denne bil er ikke billig. Den nye Mercedes E350 sedan med en 2-liters 211-hestes motor, med automatgear og baghjulstræk, fremstillet i 2015, vil koste 2.400.000 rubler. 2011-versionen, brugt, med en beskeden kilometertal på 30.000 km, med de samme parametre, vil koste omkring 2.150.000 rubler. Der er også flere budgetversioner. For eksempel vil en 2013 Mercedes-Benz E350, med en kilometertal på 72.000 km, en 184-hestekræfter 2-liters AT-motor med automatgear koste 1.700.000 rubler. Som du kan se, er modellen ikke billig, men den er det værd, og det er svært at være uenig.

mercedes e350 4 matic
mercedes e350 4 matic

Design

Når man taler om denne bil, kan man selvfølgelig ikke andet end at røre ved dens udseende. "Mercedes E350", hvis billede er vist ovenfor, er en virkelig luksuriøs bil.

Kroppen er stribet med lige linjer, udseendet er dynamisk, sporty, aggressivt. Hvad er det udtryksfulde "look" af smuk, fundament alt ny optik værd. Forlygter, afhængigt af modifikationen, kan være anderledes. Men de mest succesrige kan betragtes som dem, der er installeret på W212. Kombineret optik, har en kompleks geometrisk form med udtryksfulde forlygterum. Det ser fantastisk ud. Og "frontenden" suppleres af en funklende kølergrill med en mærket trestrålet stjerne i midten. Denne krop anses med rette for at være en af de smukkeste og mest succesrige, som Mercedes-Benz nogensinde har produceret. Ikke underligt, at han tiltrak sig opmærksomhed fra mange populære tuningstudier. Men det allerbedsteversionen blev leveret af BRABUS-specialister, hvilket gør Mercedes E350 w212 mere muskuløs, aggressiv og solid.

Mercedes e350 foto
Mercedes e350 foto

Pakke

Og til sidst vil jeg gerne sige et par ord om, hvilket udstyr denne bil kan glæde potentielle købere. Nå, denne model har alt indeni: ABS- og ESP-systemer (antiblokering og vejstabilitet), fire airbags minimum, TCS (traction control), transmissionslås, lydsystem (CD, MP3, DVD, MP3), startspærre, alarm, soltag, elektrisk drev er kun en lille liste.

Med i pakken er også servostyring, søjlejustering i to positioner, sædevarme og spejle, elektronisk drev, regnsensorer, separat klimaanlæg, indbygget computer, navigator, xenonlygter, mobiltelefon. Der blev kun brugt læder af høj kvalitet i kabinen, og indretningen er traditionelt træagtig.

Så det er ikke underligt, hvorfor denne model er så populær og efterspurgt blandt mange bilentusiaster. Dette er en virkelig god bil: pålidelig, komfortabel, smuk og kraftfuld.

Anbefalede: