"Mercedes": SUV som art

Indholdsfortegnelse:

"Mercedes": SUV som art
"Mercedes": SUV som art
Anonim

Den tyske bilproducent Mercedes blev grundlagt tilbage i 1866, da dens grundlægger Karl Benz designede en trehjulet benzindrevet vogn. Siden da har Mercedes forankret sig solidt i lederstillinger med hensyn til popularitet og anerkendelse af sine biler. Først var det biler, og så begyndte produktionen af SUV'er. Det er om dem, historien vil blive fort alt i denne artikel.

M-Klasse

Biler i denne klasse har tre generationer, hvoraf den sidste begyndte at blive produceret i 2011 efter den officielle præsentation i Stuttgart - hjertet af Mercedes-virksomheden. SUV'en forårsagede en bølge af følelser, da den var utroligt forbedret. Hvad er kun et nyt firehjulstræk! Et par år senere modtog crossoveren en 7-trins automatgearkasse. Derudover udstyrede ingeniørerne bilen med en helt ny transmission, som er blevet et kendetegn for Mercedes-firmaet. SUV'en er en fantastisk løsning, hvis du vil have den maksimale komfort ud af turen - alt her er indrettet til højeste standard.

Billede
Billede

Du kan være sikker på, at kørsel afhænger af dig og ikke af vejens luner.

GLK-klasse

Billede
Billede

Udvalget af biler i denne klasse er ret ungt, fordi det kun eksisterer i 5 år. Ved at skabe en SUV satte udviklerne sig som mål at kombinere skønheden og elegancen af linjer i en bil, og de gjorde det på den bedst mulige måde, fordi crossoveren har den samme 7-trins automatgearkasse. Derudover dukkede Agility Control affjedringen op, som er ansvarlig for automatisk at tilpasse sig situationen på vejen. Nu er det blevet en fornøjelse at køre bil! Denne idé fra udviklerne af et velkendt firma fortjener titlen "Bedste Mercedes-SUV i 2013".

GL-Class

SUV'er
SUV'er

Biler i denne serie fortjener særlig opmærksomhed, fordi de har alt for dig til at erobre nye pladser: 7-trins automatgearkasse, firehjulstræk samt et valg mellem diesel- og benzinmotorer. Et bemærkelsesværdigt træk ved GL-klassen er, at bilen kan rumme 7 personer på samme tid – sådan forsøgte Mercedes-udviklerne. Et terrængående køretøj vil være til din smag, hvis du ikke er vant til at stoppe foran nogen forhindringer.

G-klasse

Billede
Billede

Disse crossovers gør det ved deres udseende klart, at de passerer absolut over alt - intet er umuligt for G-klassen. Beskrivelsen af biler i denne klasse kan startes meddet faktum, at de har modifikationer, hvor motorkapaciteten når 5,5 liter. I princippet kan dette afsluttes, fordi resten af deres egenskaber er endda skræmmende at forestille sig. Men det er stadig værd at sige, at bilen til sin rådighed har kraftige broer, en 7-trins gearkasse, firehjulstræk samt en frihøjde på 21 cm, hvilket vil være nok til at opfylde selv de mest vovede ønsker. Mercedes G-Klasse er en ny generation SUV.

Resultater

Denne artikel var en historie om Mercedes crossovers - biler, der har vundet popularitet over hele verden. Hastighed, kraft, dynamik - alt dette kendetegner Mercedes SUV'er, hvis lineup ikke er særlig bred, men virksomheden betager med sin kvalitet, ikke kvantitet. Og det er en meget korrekt tilgang, fordi den har været populær blandt bilister i hundrede og halvtreds år.

Anbefalede: