"Mercedes 210": specifikationer, anmeldelser, priser. Biler

Indholdsfortegnelse:

"Mercedes 210": specifikationer, anmeldelser, priser. Biler
"Mercedes 210": specifikationer, anmeldelser, priser. Biler
Anonim

“Mercedes 210” er en bil i businessklasse, der erstattede den berømte og legendariske Mercedes w124. Denne model blev udgivet fra 1995 til 2002 inklusive som en sedan og stationcar (betegnet S210). Der er meget at sige om denne bil.

mercedes 210
mercedes 210

Designeksperiment

“Mercedes 210” er en ret original bil med hensyn til karosseri og eksteriør. Designere i billedet af denne model legemliggjorde deres usædvanlige ideer, som aldrig har været typiske for Mercedes. Dette er en model udstyret med dobbelte ovale forlygter. De bestemte udseendet af en række maskiner fra dette firma. Faktisk er W210 den eneste version, hvor du kan se en sådan løsning.

Fire år senere, i 1999, blev det besluttet at modernisere kroppen. Bilen fik en ny kaleche med en forbedret grill, opdaterede kofangere, baglygter og forlygter, plus alt, spejlhuse med blinklys. Interessant nok er "Mercedes 210" en bil med en monocoque krop, anderledesklassisk layout. Motoren er placeret foran, og drevet er placeret på baghjulene. Siden 1998 har virksomheden produceret versioner med firehjulstræk mærket med 4Matic-mærket.

Mercedes Benz
Mercedes Benz

Interiør

Indvendigt er alt selvfølgelig indrettet efter Mercedes-Benz-mærkets bedste traditioner. Interiøret ligner det i den klassiske W124. På instrumentbrættet, lige under speedometeret, dukkede et ret bredt multifunktionsdisplay af kørecomputeren op. Også producenterne besluttede at placere praktiske knapper til styring af lydsystemet, mobiltelefonen og navigationen på rattet. Stadig helt ny på det tidspunkt anskaffede Mercedes-Benz en femtrins automatgearkasse udstyret med en manuel gearskiftefunktion. Og producenterne har besluttet, at W210 vil have et ESP-system som standard.

Salonen ser godt ud, stilfuld, streng, men smagfuld. Der blev naturligvis kun brugt de bedste slidstærke materialer af høj kvalitet. Og det er selvfølgelig umuligt ikke at bemærke de komfortable sæder, hvor både føreren og passagererne har det godt.

Det er også værd at bemærke, at bilens interiør har en stilfuld aluminiumsforing med Mercedes-Benz-mærket. Aircondition, airbags, klimaanlæg, rat og nakkestøtter justerbare i alle retninger, varme i sæde og ruder (både for og bag), gardiner og meget mere – alt dette følger selvfølgelig med i bilen. Så turen bliver ikke kun hurtig, menmen alligevel komfortabel og sikker.

mercedes 210 krop
mercedes 210 krop

Specifikationer

“Mercedes 210” modtog uafhængig suspension. Et togreb var placeret foran, og et femgreb var placeret bagpå. Hver af disse var udstyret med krængningsstænger.

For denne model besluttede Mercedes-Benz at bruge en V6-motor for første gang. De blev bedt om at erstatte de "indfødte" otte og seks. Den nye kraftenhed, udviklet af Stuttgart-koncernen, kunne producere 204 hestekræfter og accelererede til hundrede kilometer på mindre end syv sekunder. Denne motor var en succes. Derfor begyndte andre motorer at dukke op lidt senere. Den mest kraftfulde blev betragtet som en atmosfærisk kraftenhed, hvis volumen var 5,4 liter. E55 AMG var også en succes.

Særligt til det nordamerikanske marked udgav virksomheden to dieselmotorer, blandt dem en turboladet motor og en atmosfærisk version. Meget økonomiske tre-liters kraftenheder. Men i 2000 blev dieselmotorer ikke længere produceret. "Mercedes 210" begyndte udelukkende at blive produceret med benzin. I perioden fra 2000 til 2002 dukkede noget nyt op. Og disse var Common Rail-motorer udstyret med et direkte brændstofindsprøjtningssystem. Og i dieselmotorer! En helt ny løsning, inkorporeret i en bil som Mercedes 210. Diesel er blevet endnu mere populær på grund af dette.

benzinmuligheder

Mercedes W210 har et ret bredt udvalg af motorer. Benzin kun 12 styk, diesel lidt mindre -otte. I alt - tyve forskellige muligheder! E200 betragtes som den "svageste" benzinmotor: dens volumen er to liter, og dens effekt er 136 "heste". Biler med denne motor blev udgivet i fem år. Den mest kraftfulde mulighed, som allerede nævnt, er E55 AMG, og et trin under denne enhed er E430 4, 3-liters, 297-hestekræfter. Der er også en analog - E420, dens volumen afviger lidt - 4,2 liter, ellers er egenskaberne de samme.

E320 CDI med 197 hestekræfter betragtes som den mest kraftfulde dieselmotor, efterfulgt af den turboladede E300 med 177 hk. Med. Generelt er linjen ikke dårlig, så der var en køber til hver model.

Mercedes 210 motorer
Mercedes 210 motorer

Modelforbedring

Hvert år udgav producenterne flere og flere nye versioner. Specialister opdagede konstant nogle defekter og korrigerede dem, idet de troede, at der ikke er nogen grænse for perfektion. Den rigtige tilgang, for ellers ville de dieselmotorer og AMG-versionen ikke være dukket op.

Udviklerne gjorde deres bedste i 1999. Derefter afslørede de mange monteringsfejl og lavede en radikal opdatering, der eliminerede næsten alle manglerne. Desuden blev effekten af mange motorer øget. Den seneste ændring fandt sted i 2000. Så blev det besluttet at installere en supercharger på M111-modellen E200. Og dette er den eneste i "Compressor"-serien. Så, i 2000, blev en forbedret, moderniseret version udgivet, som blev kendt som Millennium. Under motorhjelmen kunne han have installeret M112 eller M113.

mercedes 210pris
mercedes 210pris

Om transmission

"Mercedes E-Klasse 210" kunne udstyres med en 5- eller 4-trins automatgearkasse (som sin forgænger W124). To år efter produktionsstart blev der installeret en ny femtrins transmission udstyret med elektronisk styring. Hvad kan man sige om dette? Denne innovation (denne gearkasse kan kaldes sådan) blev først installeret på 1996-modellen - på W140. Det var nyt dengang. I dag er mange Daimler AG-køretøjer udstyret med sådan en gearkasse.

Forresten, på det tidspunkt udviklede virksomheden endda olie til gearkasser. Det øgede transmissionens levetid betydeligt. Ejerne af denne model var tilfredse med virksomhedens beslutning om at skabe en speciel olie. Hvis du skifter den for hver 130.000 kilometer (giv eller tag 20.000), så holder gearkassen evigt.

mercedes e klasse 210
mercedes e klasse 210

AMG

Hver person, der forstår biler, forstår denne forkortelse, at der venter ham en speciel Mercedes. 210 body har også en AMG version. Tuningstudiet, som er en afdeling af Mercedes, har bragt bilen til perfektion (som man siger). AMG-versionerne brugte fire motorer. Den første version af bilen fra studiet dukkede op et år efter starten af produktionen i 1996. Under bilens motorhjelm tordnede motoren, kendt som M104.995. Derefter gjorde studiet opmærksom på potentielle købere af E50 AMG. Denne model blev kun produceret i et år. Men den 5,5-liters E55 AMG på 354 hestekræfter blev kronen på værket.

Studiet udgav i øvrigt også en speci altop version. Den blev lavet udelukkende på bestilling. Og det var en Mercedes E60 AMG. Dens motor var den kraftigste og producerede 381 hestekræfter.

mercedes 210 diesel
mercedes 210 diesel

Om omkostninger

Nå, alle ved, at Mercedes W210 ikke længere er ny, men sproget tør ikke kalde den gammel. Denne bil tilhører kategorien af tyske klassikere, som mange mennesker værdsætter, respekterer, elsker. Mange vil stadig gerne købe en “big-eyed” til deres brug, for bilen er rigtig god. Hvad kan man sige om prisen på en bil som Mercedes 210? Prisen på denne bil i god stand bliver ikke billig, på trods af at bilen i hvert fald er mere end 15 år gammel. Så for eksempel kan en version med en 3-liters 231-hestekræfter benzinmotor i god stand koste omkring 950.000 rubler. Og det er næsten en million! En mere "voksen" model, 1997, vil for eksempel koste meget mindre - 300.000 rubler. Men de tekniske specifikationer vil være passende. Til den pris kan du købe en 2,4-liters version med automatgear og ret høje kilometertal.

Generelt kan Mercedes W210 findes til en meget rimelig pris. Du skal bare beslutte dig for dine krav og det beløb, som en person er villig til at betale for en Mercedes.

Anbefalede: