KAMAZ-6522: funktioner og hovedegenskaber

Indholdsfortegnelse:

KAMAZ-6522: funktioner og hovedegenskaber
KAMAZ-6522: funktioner og hovedegenskaber
Anonim

KamAZ-6522 er en indenlandsk dumper med ganske imponerende kraft og et højt effektivitetsniveau. Denne model kan sammenlignes positivt med holdbarheden af hovedkomponenterne og samlingerne og er også meget pålidelig og uhøjtidelig i vedligeholdelse. KamAZ-6522 har et enkelt, men gennemtestet design, som praktisk t alt ikke adskiller sig fra andre repræsentanter for dette mærke. Dette giver dig mulighed for at udføre reparationer med en anden lastbil som donor, som er en repræsentant for den bredeste serie af KamAZ-lastbiler.

De vigtigste fordele ved KAMAZ-6522 dumper kan overvejes:

  • brændstofeffektivt brændstofsystem;
  • maksimal effekttæthed;
  • temmelig meget drejningsmoment.
  • KAMAZ 6522 med last
    KAMAZ 6522 med last

KAMAZ-6522's tekniske egenskaber: dimensioner og belastningskapacitet

På trods af de store hjul og betydelige masse er denne model meget manøvredygtig, hvilket tillader brugen af en dumper i områder med begrænset plads. KAMAZ-6522 har en formel på 6 x 6 hjul, takket være hvilken den har modtaget en imponerende ydeevnecross-country evner og er i stand til selvsikkert at overvinde betydelige afstande både på offentlig vej og under absolutte terrænforhold.

Den samlede længde af modellen er 7,88 m, bredden er 2,5 m, højden er 3,28 m, og akselafstanden er 4,08 m. Køreklar vægt på KamAZ-6522 er 13,9 tons, heraf bagakslen står for omkring 8 tons, og forakslen - 5,9 tons. Den maksimale vægt af en bil med lastet karosseri er 33,1 tons, hvoraf 25,6 tons falder på bagakslen, og 7,5 tons på forakslen. data angivet i databladet er den maksimale lastekapacitet 19 tons. Lastplatformen har et anvendeligt volumen på 12 kubikmeter. Dette er ganske nok til at laste en konstruktions- eller industrilast af imponerende størrelse.

Aflæsning er ret hurtig og bekvem, takket være det hydrauliske system, der hæver læsseplatformen i en vinkel på 50 grader. Ofte bruges denne model som et vogntog. I dette tilfælde kan den maksimale masse af et køretøj være omkring 47,5 tons. Med sådanne imponerende dimensioner og vægt giver de tekniske egenskaber ved KamAZ-6522 dig mulighed for at rejse på offentlige veje med hastigheder op til 65 km/t uden at forstyrre andre veje brugere.

kamaz 6522 dumper
kamaz 6522 dumper

Engine

I dag er der to typer kraftværker, der er udstyret med disse modeller:

  1. KAMAZ-6522, der leveres som standard, har en dieselmotor V8 KAMAZ-740.1-320 med en volumen på 11,7 liter. Denne motor er udstyret medladeluftkøling, samt turboladning. Maksimal effekt - 235 liter. s.
  2. Den dyrere version af KAMAZ-6522 er udstyret med en V6 E-4 Cummins ISLe 375 dieselmotor med en volumen på 8,9 liter. Trods det mindre slagvolumen og antallet af cylindre er den importerede motor i stand til at yde 375 hk. s, hvilket positivt påvirker både trækegenskaber og overordnet dynamik.

Brændstofforbrug

Uanset hvilken motor modellen er udstyret med, er der installeret en brændstoftank ombord, hvis nyttevolumen er 350 liter. Brændstofforbruget angivet af anlægget i den varme årstid er 35 liter pr. hundrede kilometer. Under mere alvorlige vinterforhold har indikatorerne en anden betydning - 40 liter pr. 100 km. Som praksis og anmeldelser fra dumperejere viser, svarer brændstofforbruget praktisk t alt til det officielt angivne.

Kamaz 6522 foto
Kamaz 6522 foto

Plidelighed og designfunktioner

Modellens hovedfunktion er den drivende foraksel, som indeholder gear, spændeskiver, kamera, bøsninger og andre elementer. På trods af det faktum, at dumperens design er ret pålideligt, er næsten alle hovedelementer og dele alvorligt slidt under langvarig drift. Men i modsætning til udenlandske modeller præsenteret på det russiske marked, er reparationen af en indenlandsk dumper meget billigere. Der er ingen mangel på reservedele. De kan købes i enhver bilforretning, der er specialiseret i lastbiler.

KAMAZ-6522 er ideelt tilpasset til terrænkørsel og under barske klimatiske forhold. Dumperens undervogn klare pludselige temperaturændringer, som er kritiske for de fleste importerede konkurrenter. Et gennemtænkt mekanisk brændstofforsyningssystem sikrer problemfri motordrift selv ved ekstremt lave temperaturer.

Komfortabel styring af dumperen sikres af fremragende luftaffjedring, som perfekt klarer sit arbejde selv på absolut terræn. De imponerende hjulkasser på KamAZ-6522 (billedet er præsenteret i artiklen) giver dig mulighed for at installere dæk af næsten enhver størrelse på en lastbil. Motoren er traditionelt placeret under kabinen.

Dumper har et lavt tyngdepunkt, hvilket gør den meget stabil både på og uden for vejen. Lastplatformen hæver sig med 50 grader, og de hydrauliske mekanismer styres fra førerhuset, hvilket også er ret praktisk.

KAMAZ 6522 specifikationer
KAMAZ 6522 specifikationer

Pris

KamAZ-6522 er den mest overkommelige dumper i sin klasse. I øjeblikket varierer prisen på en ny lastbil mellem 3,5-4 millioner rubler. En brugt bil i god teknisk stand kan købes for 1-1,5 millioner rubler.

Anbefalede: