GAZ 3307 - sovjetisk favoritlastbil

GAZ 3307 - sovjetisk favoritlastbil
GAZ 3307 - sovjetisk favoritlastbil
Anonim

GAZ 3307 lastbilen (populært kendt under kaldenavnet "Lawn") blev sat i produktion i slutningen af 1989. Den produceres den dag i dag. I løbet af denne betydelige periode blev mange modeller og modifikationer af maskiner bygget på dets grundlag, herunder Valdai GAZ, som havde en "Lazon"-ramme og en "Gazelle"-kabine. Faktisk var model 3307 fjerde generation af den legendariske GAZON, hvis historie går tilbage til de fjerne 60'ere.

gas 3307
gas 3307

Oprindeligt var GAZ 3307 designet som en medium-duty fladvogn. Der var også modifikationer med isotermiske legemer. Nyheden har erstattet GAZ 53, som ser ud til at have været produceret i evigheder. På trods af at den nye model blev udviklet og sat i produktion tilbage i 1989, fandt den endelige tilbagetrækning fra produktionen af den 53. model først sted i 1993.år.

GAZ 3307 - nyttelastegenskaber

Som sin forgænger havde nyheden høj frihøjde og kunne bruges på næsten enhver vej, selv i marken. Bæreevnen var lidt højere - 4,5 tons i stedet for de tidligere fire. Bilen sørgede for at trække en trailer med en totalvægt på 6 tons. Maskinens samlede bæreevne var således omkring 8 tons. Men sådan et vejtog blev praktisk t alt aldrig brugt nogen steder, da motoren ikke havde nok kraft. Til dette var den ideelle mulighed en dieselanalog - model 3309.

Grundpakken (den anden findes simpelthen ikke) indeholdt en rummelig helmetalkabine med ventilation og varme. I modsætning til 53-modellen kan nyheden kun rumme to personer. Det var i øvrigt denne lastbil, der var den første, der fik installeret en servostyring fra samlebåndet (den militære version af GAZ 66 ikke medregnet).

gas 3307 specifikationer
gas 3307 specifikationer

Fra forgængeren blev motorhjelmens layout af førerhuset lånt. Men ingeniørerne lavede ingen restyling med det - det var et helt unikt design, udviklet fra bunden. Forruden i den var en panoramisk type. Føreren har mulighed for at styre alle målere på panelet. Nu er alt i kabinen beklædt med plastik - intet metal. Døren havde blødt betræk, og der var monteret sikkerhedssele og justeringsknapper på førersædet. Køber har mulighed for at vælge ekstra udstyr - forvarmer.

Små ændringer

Bilen var ikke inddelt i klassifikationer efter komfort, men kom fra fabrikken en for alle.

gas 3307 specifikationer
gas 3307 specifikationer

Den eneste ændring blev foretaget i 90'erne af forrige århundrede (dengang udviklede GAZ-virksomheden en ny version af en lastbil udstyret med en dieselmotor). Alle andre enheder forblev de samme. Snart begyndte en sådan dieselversion at blive masseproduceret under modellen 3309. Først blev disse modeller udstyret med japanske, derefter britiske motorer. Men modellen fik reel anerkendelse, da de begyndte at installere Minsk D-240 dieselmotoren på den. Disse "plæner" blev aktivt brugt som bytransportører af produkter. Og selv nu arbejder de i bagerier og andre virksomheder.

GAZ 3307 - specifikationerne taler for sig selv!

Anbefalede: