Chevrolet Cruz udstyr: oversigt, specifikationer, priser

Indholdsfortegnelse:

Chevrolet Cruz udstyr: oversigt, specifikationer, priser
Chevrolet Cruz udstyr: oversigt, specifikationer, priser
Anonim

Chevrolet Cruz er en C-klasse personbil, der er blevet masseproduceret siden 2008. Bilen erstattede den forældede Lacetti. Design, specifikationer og udstyr er blevet opdateret. Chevrolet Cruze er en meget populær bil i Rusland. Hvorfor er det blevet så udbredt? For en oversigt over Chevrolet Cruze, udstyr og priser, se vores dagens artikel.

Chevrolet Cruz bildesign

Bilens udseende var baseret på designet af klassiske Chevrolet muskelbiler.

chevrolet cruz konfiguration
chevrolet cruz konfiguration

Det er derfor, "Cruz" blev så muskuløs, massiv og fremdrift. Designet fortjener respekt. Den nye Chevrolet Cruze fik en forbedret frontend. Så bilen har fået moderne optik, en bred kølergrill og en hævet motorhjelm. Designet, kan man sige, er rent amerikansk. Bilen ser massiv ud fra alle vinkler.

chevrolet cruz konfiguration og priser
chevrolet cruz konfiguration og priser

Selv om Chevrolet Cruze-bilen, som nævnt ovenfor, tilhører C-klassen. Med hensyn til dimensioner, længde"Kruz" er 4,6 meter, bredde - 1,79 meter, højde - 1,48 meter. Frihøjden er kun 14 centimeter. Dette er et meget lille tal for russiske veje. Ikke desto mindre, på grund af de 17-tommer hjul (de er tilgængelige i den maksimale konfiguration), klarer Chevrolet Cruze selvsikkert bump på vejen. Selvom gummiprofilen kunne have været højere, siger anmeldelser.

Chevrolet Cruz interiør

Salon, næsten 10 år efter udgivelsen, ser meget moderne ud. Amerikanerne formåede at erobre markedet takket være hakkede former, som ikke tidligere blev brugt af nogen producent. Nu er denne arkitektur på mode. Den massive midterkonsol med adskillige "aluminiumslignende" indsatser fanger straks øjet. Ret stor her og gearvælgeren. Luftkanaler placeres lodret. I midten er et digit alt multimediedisplay. Sandt nok er den kun tilgængelig i en luksuskonfiguration. Chevrolet Cruze har et stilfuldt instrumentpanel. Alle vægte er placeret i separate "brønde" med kromkant. Den forreste torpedo er ikke overbelastet med knapper og andre kontroller. Ergonomi her på et anstændigt niveau.

chevrolet cruz stationcar konfiguration
chevrolet cruz stationcar konfiguration

Det tre-egers hakkede rat er endnu en forskel mellem Chevrolet Cruze sedan. Grundudstyret inkluderer ikke fjernbetjeningsknapper, men alligevel ser det ikke kedeligt og kedeligt ud. Topversionen har et multifunktionsrat med alle de nødvendige sæt knapper.

Med hensyn til ledig plads er der plads nok både foran og bagved. På anden række kan de dog fuldt udsidde kun to passagerer. Der mangler ikke benplads, hvilket er et plus for C-klassen.

Chevrolet Cruz-specifikationer

Der er tre benzinmotorer til det russiske marked. I grundkonfigurationen er Chevrolet Cruze udstyret med en 1,6-liters 109-hestes motor. Denne motor kan parres med en fem- eller sekstrins gearkasse (henholdsvis manuel og automatisk). Acceleration til hundreder på denne motor tager 12,5 sekunder. På maskinen - et sekund længere. Den maksimale hastighed er 185 kilometer i timen. Brændstofforbrug - 8 liter i kombineret cyklus.

chevrolet cruz basisudstyr
chevrolet cruz basisudstyr

Chevrolet Cruz stationcar LT er udstyret med en 1,8-liters motor. Dens maksimale effekt er 140 hestekræfter. Op til hundrede accelererer denne bil på 10 sekunder på en mekanisk og 11,5 sekunder på en automatgearkasse. Samtidig er brændstofforbruget en anelse mindre end for den tidligere enhed og er 7,8 liter i blandet tilstand.

Flagskibsversionen af Chevrolet Cruze er udstyret med en turboladet 1,6-liters EcoTech-motor med 184 hestekræfter. Bilen har en god momentreserve på 235 Nm og accelererer til hundredvis på 9,8 sekunder. Motoren er parret med en 5-trins automatgearkasse. Brændstofforbrug - 5,7 liter i kombineret cyklus.

Udover Rusland leveres Chevrolet Cruze til det kinesiske og amerikanske marked. Disse køretøjer kan udstyres med ekstra dieselmotorer.

ny chevrolet cruz
ny chevrolet cruz

Der er to 4-cylindrede enheder i rækken. Med samme volumen på 2 liter yder de 150 og 163 hestekræfter. Motorerne er udviklet af det sydkoreanske firma Daewoo og er udstyret med en turbolader, samt et Common Rail indsprøjtningssystem. Ud over benzinenheder opfylder disse motorer Euro-4 miljøstandarder.

Chevrolet Cruz chassis

Bilen er bygget på den berømte Delta-2-platform fra General Motors og har et klassisk affjedringssystem. Så foran er der en MacPherson med aluminium A-arme og hydrauliske ophæng. Bagved - et semi-uafhængigt design baseret på en H-formet bjælke med to fjedre. Bremser på begge aksler - skive (for - ventileret). Bilen er udstyret med alle nødvendige sikkerhedssystemer. Disse er blokeringsfrit bremsesystem, traction control og stabilitetskontrol.

"Chevrolet Cruz": udstyr og priser på bilen

Chevrolet Cruze sælges i tre versioner:

  • LS.
  • LT.
  • LTZ.

Så, lad os starte i rækkefølge. Det oprindelige udstyr til LS er tilgængeligt til en pris på 783 tusind rubler. Grundudstyret omfatter frontairbags, et budgetlydsystem, stofinteriør, aircondition og elruder. Hjul - stemplet, 16 tommer.

chevrolet cruz basisudstyr
chevrolet cruz basisudstyr

Den gennemsnitlige LT-pakke er tilgængelig til en pris på 850 tusind rubler. Denne pris inkluderer:

  • Justerbar ratstamme.
  • Læderinteriør.
  • 16" alufælge.
  • Klimakontrol.
  • Opvarmede forsæder og spejle.
  • El-vinduer.
  • Regn- og lyssensorer.
  • Forsynet indvendigt spejl.

Flagskibsversionen af LTZ med en turboladet motor er tilgængelig til en pris på 1 million 27 tusind rubler. Udover ovenstående udstyr omfatter dette centrallås, bakkamera, parkeringssensorer, multifunktionsrat, 17-tommer alufælge, MyLink multimediesystem med digit alt display på midterkonsollen. For et tillæg tilbyder producenten et læderbeklædt rat og gearskiftegreb samt en metalliseret karrosserifarve.

Konklusion

Så vi fandt ud af, hvad den nye Chevrolet Cruze har tekniske egenskaber, udstyr og pris. Cruz er en af de mest eftertragtede biler i C-klassen. Bilen er ret økonomisk, ikke blottet for dynamik, har et behageligt design og et moderne interiør.

Anbefalede: