BMW F10 ansigtsløftning

BMW F10 ansigtsløftning
BMW F10 ansigtsløftning
Anonim

BMW F10, der tilhører den femte serie, begyndte at blive produceret i 2010, derfor har denne udvikling nået en alder af tre. På grund af dette besluttede Bayern at give sin forretningsmodel et mere opdateret udseende, hvilket ikke kun påvirkede sedanen, men også stationcaren og endda Gran Turismo hatchback.

bmw f10
bmw f10

Den opdaterede bil genkendes bedst på blinklysene, som nu er indbygget i spejlene på siderne, og ikke i forskærmene, som den plejede at være.

Optikken foran i bilen er blevet skarpere, xenon er allerede leveret i standardkonfigurationen til BMW F10, og adaptive forlygter, som er udstyret med muligheden for at ændre fjernlys til nærlys eller i omvendt, tilbydes køberen som ekstraudstyr.

Kofangerne havde også en betydelig indflydelse på forbedringen af de aerodynamiske egenskaber for BMW F10 M5. De fik kromindlæg foran og bagved bilen. Det skal også erindres, at modellen er bygget på basis af den repræsentative syvende serie, så den femte serie giver separate streger,specifik for bilerne i denne serie ser ud til at være ret passende.

Diesel leveres med et par turbiner og installeret på prøven 518d. Den installerede kraftfulde enhed er i stand til at levere et hundrede og treogfyrre hestekræfter med et drejningsmoment på tre hundrede og tres nanometer. Den mest kraftfulde model - 550i - er udstyret med yderligere 43 hestekræfter, nu er effekten fire hundrede og halvtreds hestekræfter, og et tryk på seks hundrede og halvtreds Nm kan sammenlignes med drejningsmomentet på en Nissan GT-R. Den sportslige M5 er udstyret med en valgfri specialpakke, der leverer op til 570 hestekræfter.

BMW 5-serie f10
BMW 5-serie f10

Friløbssystemet, når bilen selvstændigt bestemmer tidspunktet, hvor den bevæger sig ned ad bakke, og føreren ikke trykker på gaspedalen, tilbydes som ekstraudstyr. I dette tilfælde inkluderer neutralen en automatisk maskine med otte hastigheder, som et resultat af hvilken BMW'en bevæger sig i friløb uden at spilde energi på at dreje gearkassen.

Udover ansigtsløftningen på ydersiden fik den opgraderede model en opdateret motor, der kører på en to-liters dieselmotor. Dieselmotoren er udstyret med en dampturbine og installeret på prøven 518d. Det nye kraftværk er i stand til at levere et hundrede og treogfyrre hestekræfter med et drejningsmoment på tre hundrede og tres Nm.

BMW F10 fås nu med både baghjulstræk og firehjulstræk.

BMW f10 m5
BMW f10 m5

Takket være dette system bruger den nye BMW 518d på den kombinerede cyklus fireen halv liter diesel. Hver kraftenhed i BMW 5-serien F10, efter afslutningen af moderniseringen, overholdt fuldt ud Euro-6-standarderne med hensyn til miljømæssig ydeevne. Traffic Jam Assistant-systemet, som holder bilen inden for vognbanen ved at observere afmærkningerne, vil blive inkluderet på listen over ekstraudstyr. Implementering af den opdaterede model er planlagt til slutningen af sommeren 2013.

Det skal bemærkes, at denne kraftfulde bil er udstyret med støddæmpere, som reguleres af den mest moderne elektronik.

Anbefalede: