"Toyota Sienna": ejeranmeldelser, anmeldelse og specifikationer

Indholdsfortegnelse:

"Toyota Sienna": ejeranmeldelser, anmeldelse og specifikationer
"Toyota Sienna": ejeranmeldelser, anmeldelse og specifikationer
Anonim

"Toyota Sienna" - en minivan fra et japansk firma, produceret siden 1997. Modellens navn er en by i Toscana. I starten var bilen ikke så stor, men med udgivelsen af den nye Toyota Sienna blev dimensionerne øget. Denne model er primært beregnet til det amerikanske bilmarked, men den er også efterspurgt i Sydkorea.

Toyota Sienna

Beskrivelse af modellen bør begynde med dens korte historie. Den første generation er blevet produceret siden 1997. Bilen havde forhjulstræk, blev produceret i USA i yderligere 5 år, hvorefter anden generation blev udgivet i 2003. Den blev lidt større, nogle udvendige funktioner blev ændret, og nogle elementer i kabinen blev også tilføjet. Modellen blev produceret i seks år, hvorefter to hele år blev brugt på at designe en ny generation.

Tredje generation kom til salg i 2011. Herefter blev bilen en af deden mest populære på amerikanske veje. I løbet af de næste seks år blev den genstand for restyling, og i 2018 udkom en helt ny version, som viste sig at være meget mere funktionel og større end sin forgænger.

toyota bil
toyota bil

Specifikationer for minivan "Toyota Sienna"

En bil af denne størrelse kræver en kraftig motor, som blev tilføjet i den sidste generation. Takket være tilføjelsen af firehjulstræk blev motorkraften også øget til 296 hestekræfter, og dens volumen steg til 3,5 liter. Men tilstedeværelsen af firehjulstræk påvirker ikke dets forbrug, som er steget lidt. Eksempelvis havde den forrige generations model et forbrug på 9 liter pr. 100 kilometer, mens den seneste generation - alle 12 liter.

Innovation var en otte-trins automatgearkasse, som erstattede tredjegenerations seks-trins automatgearkasse.

toyota sienna ejer anmeldelser
toyota sienna ejer anmeldelser

Eksteriør

Ifølge ejerne af Toyota Sienna har bilens design ændret sig til det bedre i løbet af de sidste ti år. Det mest bemærkelsesværdige element er frontoptikken og kromgitteret. Det store luftindtag forstærker bilens udseende. Den er flankeret af ellipseformede tågelygter.

Bilen er også udstyret med en udtrækkelig dør, som gør det nødvendigt at overvåge tilstanden af dørskyderen placeret på tredje række af bilen. På den bagerste kofanger er der størrelse repeatere, samt fire sensorer.parkeringssensorer. På grund af tilføjelsen af en stor skærm i interiøret blev det muligt at installere et bakkamera, samt blindvinkelovervågning, som gør kørslen nemmere og mere sikker.

Hjulkasserne har en stor frigang, så alt snavs samler sig under dem uden at ødelægge minivanens udseende.

ny Toyota sienna
ny Toyota sienna

Interiør

Indvendigt er bilen meget futuristisk takket være tilføjelsen af et stort JBL-display i midterkonsollen. På siderne er berøringskontrolknapper: modtage et opkald, skifte spor, applikationer, en hjemknap og valg af driftstilstand. To indkodere er ansvarlige for at justere lydstyrken og skifte frekvenser for radiostationer. Der er en Micro SD-kortplads i bunden af skærmen.

Den største fordel ved kabinen er dens rummelighed. Der findes også modeller med bagerste sæderække, som du også selv kan købe. Den enorme bagagerumsplads kan gøres endnu større ved at folde bagsædet eller blot fjerne det.

Al bilakustik er lavet af JBL. På midterkonsollen er gearstangen, til højre for den er encodere til styring af temperaturen i kabinen, en alarmknap, samt et lille display der viser sædernes placering, temperaturen i kabinen og mange andre indikationer.

Dashboardet har et fantastisk display med anstændig funktionalitet, inklusive gearskifte, fartpilot, kilometertal og mere.

toyota sienna salon
toyota sienna salon

Anmeldelser om "Toyota Sienna"

På grund af deres størrelse føles de blinde vinkler på køretøjet anderledes end mindre minivans, hvilket udgør en sikkerhedsrisiko. Også ifølge ejerne har Toyota Sienna en lav frihøjde, hvilket er uacceptabelt for russiske veje. Førerdøren er ændret både udvendigt og teknisk. Lommen til opbevaring af småting er ikke placeret på det mest bekvemme sted, på grund af hvilket hånden, når du får adgang til den, rører ved sædejusteringstasterne.

Det er her ulemperne ved Toyota Sienna slutter, så det er værd at tale om dens fordele. Takket være sit karrosseridesign har den fremragende aerodynamik. Producenter har opnået et fremragende samarbejde mellem transmissionen og motoren i en Toyota-bil. Affjedringen er lidt stiv, men det forstyrrer ikke en behagelig kørsel. Ifølge ejerne af Toyota Sienna er den største fordel dens pålidelighed. Mange ejere siger i spøg, at hvis der ikke var behov for at tanke bilen og fylde frostvæske på, ville det ikke kræve nogen udgifter. Det er, hvad japansk kvalitet betyder.

Toyota sienna beskrivelse
Toyota sienna beskrivelse

Konklusion

Toyota har længe været i toppen af det japanske bilmarked, foran folk som Honda og Mazda. Takket være det fælles arbejde fra designere og designere viste bilen sig at være attraktiv og aerodynamisk, hvilket er tydeligt synligt i videoen.

Image
Image

Poifølge ejerne af Toyota Sienna er kombinationen af udseende med bilens tekniske egenskaber et glimrende valg for en stor familie. Tilstedeværelsen af et rummeligt bagagerum og et stort antal passagersæder gør bilen til et fremragende valg for en stor familie. Bilen sælges ikke i Rusland, men hvis den blev eksporteret til hjemmemarkedet, ville den have fået mange tilfredse købere.

Anbefalede: