Nissan stationcars: billeder og anmeldelser

Indholdsfortegnelse:

Nissan stationcars: billeder og anmeldelser
Nissan stationcars: billeder og anmeldelser
Anonim

Nissan stationcars er blevet udgivet siden 1958. Det var dengang, at Patrol Wagon-modellen dukkede op for verden. Det var en rummelig og omfangsrig SUV-vogn. Men der er gået meget tid, og teknologien er trådt langt frem. Moderne modeller ser smukke, attraktive og kompakte ud, og indeni glæder de sig over rummelighed. Disse biler er værd at bemærke.

stationcars nissan
stationcars nissan

Primera-funktioner

I 1990 begyndte udgivelsen af denne model til det europæiske marked. Fem muligheder blev tilbudt til potentielle købere, som var forskellige med hensyn til motorerne installeret under motorhjelmen.

Den svageste var en 109-hestes 1,6-liters motor, tilbudt med en 5-trins "mekanik". Med denne motor accelererede bilen til "hundredevis" på 12,9 sekunder, og dens maksimum var 185 km/t. Hendes udgifter var moderate. I bytilstand blev der forbrugt 9,3 liter benzin pr. 100 kilometer. Ved kørsel på motorvej faldt forbruget til 6 l.

Der var fleremodeller med en 1,8-liters 116-hestes motor og med en motor, hvis volumen, med en effekt på 120 liter. Med. var 1,9 liter. Kun den første var benzin og den anden var diesel. Og 116-hestes enheden blev tilbudt ikke kun med "mekanikken", men også med den "automatiske".

Den mest kraftfulde benzinmotor blev betragtet som en 2-liters 140-hestes motor, der tilbydes med en 6-trins manuel gearkasse og automatisk gearkasse. Det var denne enhed, der blev placeret under de bedste modeller af Nissan Primera. En stationcar med denne motor kunne maksim alt accelerere til 200 km/t. Og bilen nåede mærket 100 km/t på 9,8 sekunder. Forbruget i byen var 11,9 l.

Modeller med den 138-hestes turboladede 2,2-liters dieselenhed var hurtigere. Deres maksimum var 203 km/t, og accelerationen til "hundredevis" tog 10,1 s. Men prisen var mindre. Det var omkring 8,1 liter diesel i bydrift. Kun sådanne versioner blev tilbudt udelukkende med manuel gearkasse.

nissan primera stationcar
nissan primera stationcar

Udtalelse fra ejere

Mange mennesker om Nissan Primera stationcars giver gode anmeldelser. De er opmærksomme på det enorme bagagerum, som i sin normale tilstand kan rumme 465 liter last. Og hvis du slår den bagerste sæderække sammen, øges volumen til 1.670 liter.

Ejerne er også tilfredse med udstyret. Klimaanlægget, indbygget computer, bakkamera og xenon-forlygter anses for meget nødvendige assistenter på vejen.

Desuden kan du altid finde forbrugsvarer til Nissan Primera. Stationcaren, hvis billede er præsenteret ovenfor, er en pålidelig maskine, der er perfekt betjent i barskerussisk klima. Motoren starter i enhver frost, gløderørene fungerer perfekt, og brændeovnen varmer interiøret perfekt op. Det vigtigste er at skylle sin radiator i tide. Ellers er Nissan Premiere en pålidelig stationcar.

AD Van

Dette er navnet på en anden Nissan stationcar-model, som stadig produceres den dag i dag. For ikke så længe siden gennemgik bilen et ansigtsløft, som et resultat af hvilket ikke kun udseendet, men også navnet blev forvandlet. Modellen er nu kendt som NV150 AD.

Forhjulstrukne versioner er udstyret med en 1,5-liters 111-hestes motor. Det fungerer sammen med variatoren. Men firehjulstrukne modeller er udstyret med en 1,6-liters 109-hestes motor, styret af en 4-trins "automatik". Af funktionerne kan man være opmærksom på tilstedeværelsen af et automatisk bremsesystem med mulighed for at genkende fodgængere.

Den største fordel ved denne model er dens pris. Bilen er budget, hvilket er meget populært blandt sine ejere. Naturligvis lader plastikken, der bruges i dekorationen, meget tilbage at ønske, men selv det har sine fordele. For eksempel er den nem at rengøre og holdbar.

nissan stationcar foto
nissan stationcar foto

Almera

Alle ægte bilister kender navnet "Nissan Almera". Der findes også en stationcar med samme navn. Men kun med et præfiks mere, sammen med hvilket navnet lyder som Nissan Almera Tino.

Denne kompakte bil, der af nogle identificeres som en minivan, blev produceret indtil 2006. De nyeste modeller blev tilbudt med tre motorer. En af dem var benzin. Denne 1,8-liters 116-hestes motor, der tilbydes med 5MKPP og 4AKPP, tillod bilen at accelerere til 100 km/t på 11,6 sekunder. Den maksimale hastighed var 173 km/t. Denne motor forbrugte 10 liter brændstof i bytilstand og omkring 6,3 liter på motorvejen.

De to andre motorer var på 2,2L. Men den ene producerede 112 "heste", og den anden - 136 hk. Den anden var selvfølgelig mere kraftfuld. Han accelererede stationcaren til 187 km/t, og bilen skiftede "hundrede" 10,5 sekunder efter bevægelsens start. Forbruget i dette tilfælde var 8,6 liter brændstof i byen. Og i forstadstilstand tog den kun 5,5 liter pr. 100 kilometer. Faktisk var den succesrige kombination af effektivitet og dynamik hovedårsagen til, at Nissan Almera Tino blev så værdsat af bilentusiaster.

nissan premiere stationcar
nissan premiere stationcar

Wingroad

Det er umuligt ikke at være opmærksom på denne model, når vi taler om Nissan stationcars. Wingroad har været på markedet siden 1999. Moderne versioner tilbydes med to motorer. En af dem yder 109 hestekræfter med en volumen på 1,5 liter. Den anden, en 1,8-liters, kan prale af 128 hk

Folk, der ejer denne bil, er særligt opmærksomme på dens håndtering. Wingroad er fleksibel, lydhør og har stor dynamik. Og ved en hastighed på 120 km/t viser omdrejningstælleren kun 2000 o/min, deraf brændstoføkonomien. Det faktiske forbrug i den varme årstid er 8-9 liter (afhængig af motor). Om vinteren stiger den til 11-12.

Et andet plus, folk bemærker de lave omkostninger ved bilen, densinteressant design, moderat stiv affjedring, praktisk betjening og et stilfuldt interiør og et kæmpe bagagerum. Små ulemper ligger i manglen på god lydisolering og utilstrækkelig høj frihøjde.

nissan almera stationcar
nissan almera stationcar

Avenir

Denne Nissan fortjener også særlig opmærksomhed. Stationcaren, hvis billede er vist ovenfor, viser tydeligt en af dens vigtigste fordele, som er dens sporty design. For ham er denne bil blevet populær blandt unge. Sandt nok faldt efterspørgslen efter det hurtigt, så i 2005 blev produktionen lukket. De seneste modeller blev tilbudt med en 1,8-liters 125-hestes motor og en motor, der producerede 150 "heste" med en volumen på 2,0 liter.

Som ejerne af "Avenir" forsikrer, har denne stationcar en masse behagelige funktioner. Der er en praktisk almindelig nøgle til at lukke og åbne døre, et fremragende StarLine A91 alarmsystem, et smukt instrumentbræt, halogenoptik og tågelygter.

Og selvfølgelig er en af de største fordele ved denne stationcar dens indvendige plads og store bagagerum. Hvilket kan blive endnu mere voluminøst, hvis du slår den bagerste sofa sammen til et fladt gulv. Og under bagagerumsgulvet er der i øvrigt en beholder til opbevaring af småting. Et reservehjul i fuld størrelse kan i øvrigt godt passe i denne niche.

nissan primera stationcar foto
nissan primera stationcar foto

R`nessa

Dette er den sidste model, som jeg gerne vil berøre med opmærksomhed, og taler om Nissan stationcars. R`nessa blev tilbudt med tre motorer - 140, 155 og 200 hestekræfter.henholdsvis. Men ikke kraftfulde enheder gjorde det populært. Det særlige ved denne maskine ligger i dens øgede kapacitet. Producenten placerede den som en stationcar, men med hensyn til transformationsevner var den mere som en minivan. Og det var denne funktion, der blev årsagen til, at R`nessa hurtigt vandt popularitet.

Nå, de mest berømte stationcars fra den japanske Nissan-koncern var anført ovenfor. Der er flere andre interessante modeller, men disse er de mest interessante.

Anbefalede: