Porsche Cayenne ("Porsche Cayenne") med en dieselmotor: ejeranmeldelser, specifikationer, brændstofforbrug, fotos

Indholdsfortegnelse:

Porsche Cayenne ("Porsche Cayenne") med en dieselmotor: ejeranmeldelser, specifikationer, brændstofforbrug, fotos
Porsche Cayenne ("Porsche Cayenne") med en dieselmotor: ejeranmeldelser, specifikationer, brændstofforbrug, fotos
Anonim

Artiklen vil overveje anmeldelser af Porsche Cayenne (diesel). Ja, det var på denne model, at gearkassen gjorde stærkest indtryk på ejerne af den smukke tyske sportscrossover. Den har to af de mest populære motorer: benzin V6 og diesel. Den anden motormulighed er en sekstrins manuel gearkasse, som er designet til folk, der ønsker at "føle bilen." Men ifølge ejerne af Porsche Cayenne (diesel) er det slet ikke tilfældet. Med denne transmission kan du kun spare på brændstof, da din bil vil bruge mindre brændstof. Som du allerede har forstået, vil denne artikel give et overblik over Porsche Cayenne (diesel). Lad os starte med hans lydsystem.

Musik

Nedenfor i materialet på billedet - "Porsche Cayenne" (diesel). Det er værd at bemærke, at i den nye tyske crossover i anden generation satte de et BOSE-lydsystem. detden mest basale modifikation, som har fjorten højttalere til to hundrede watt, ti kanaler med forstærkere, og generelt er hele lydsystemets effekt 585 watt. Men hvis du er fan af meget høj kvalitet og "koncert" musik, så skal du betale mange flere penge, så din Porsche Cayenne (diesel S) har fået en ny modifikation med et smart Burmester High-End system. Dens egenskaber er meget bedre, den har allerede seksten aktive højttalere, der kan styres. Subwooferen er allerede tre hundrede watt, og den samlede udgangseffekt er mere end tusind.

Transmission

Porsche Diesel
Porsche Diesel

Som nævnt ovenfor er gearkassen i Porsche Cayenne 3L med diesel god. De tyske ingeniører opgav beslutningen om at levere deres gamle "PDK-Robot". Sådan en gearkasse kan findes på biler fra dette mærke, såsom Boxster eller Turbo S. Og det kan forstås: sådan en robotgearkasse med to koblinger er ikke egnet til at køre i mudderet, altså Cayenne-crossoveren. Den tåler muligvis ikke lasten eller traileren, så det blev besluttet at installere en ny transmission. Japanske håndværkere fra Aisin arbejdede på det.

Den nye boks har otte gear, mulighed for at skifte dem ved hjælp af "kronbladene" på rattet. Men dette er ikke det vigtigste. Det bedste ved det er de fantastiske indstillinger. Hun kan, hvis du ønsker det, skifte gear ikke 2-3 hastigheder ned, men straks fire. Du trykker på gaspedalen - øjeblikkeligt tredje gear. Du går til dig selvsyvende - slap pedalen, allerede 3 eller flere hastigheder lavere. Den nye "Porsche Cayenne-2018" med dieselmotor er meget teknologisk.

Det vigtigste ved den nye Tiptronic S otte-skifts automatgearkasse er selvfølgelig brændstoføkonomien. Den nye crossover, der vejer to tons, bruger kun 15 liter pr. hundrede kilometer rundt i byen. Hvilket er meget godt, og det er et markant resultat, der overhaler konkurrenterne. Og forbruget i en Porsche Cayenne med dieselmotor er endnu mindre: tretten liter pr. hundrede kilometer på byveje.

Ja, du kan, som med næsten alle andre biler, skrive: Porsche Cayenne Diesel S har en forsinkelse ved nedskiftning, men den er meget, meget lille. At tale om hende er bare ulogisk. Det skal forstås, at enhver anden chauffør, selv den mest professionelle, ikke vil være i stand til at geare så godt ned og gøre det hurtigere end en transmission fra et tysk mærke. Det er værd at bemærke, at gearkassen er ret "smart". Når du går gennem et snævert hjørne, når du slipper gassen, skifter den ikke op. Selv vil hun aldrig skifte gear, hvis det slet ikke er nødvendigt. Specifikationerne for Porsche Cayenne (med diesel) er ganske gode, især transmissionen.

Og selvfølgelig er det værd at huske den vigtige funktion ved at skifte gear til sportstilstand. Der er lavet en separat knap til dette, hvilket gør skift af trin meget hurtigere. Reducerede tændes meget oftere, boostere bruges slet ikke. Og selvfølgelig om brændstoføkonomitransmissionen glemmer og bilen kører for fuld kraft. Motorolien til Porsche Cayenne (diesel) skal påfyldes på samme måde som til alle andre biler. Cirka hver femte tusinde kilometer.

Myten om plagiat

Mange siger, at den tyske Porsche Cayenne minder meget om eller endda ligner Volkswagen Touareg. Ja, disse modeller er bygget på den samme platform. Men deres funktioner, prestige og mange andre faktorer er fundament alt forskellige. Eksempelvis er den 350 hestes tyske bil Audi TT RS bygget på samme karosseri som den civile Skoda Octavia – og ingen kan kalde disse biler ens. Så du bør forstå, at hvis maskinerne er oprettet på den samme platform, betyder det ikke, at de er fuldstændig ens og ligner hinanden.

Interiør

Forsæderne til personer kan justeres i otte retninger. Og det hele er inkluderet i grundpakken. Turbo-varianten har dog hele atten positioner til førersædet. Og selvfølgelig har de ventilation og varme. Og de samme køle- og varmefunktioner tilbydes for bagsæderne.

Cayenne Hybrid
Cayenne Hybrid

Motorer

Den tre-liters V6-benzinmotor yder så meget som tre hundrede hestekræfter og 400 Newtonmeters drejningsmoment.

Diesel-modstykket har også en volumen på tre liter, og kraften er allerede to hundrede og fyrre "heste".

Og alligevel er "kongen" af disse to enheder V8'eren med fem hundrede hestekræfter. Den accelererer fra 0 til 100 på kun fire et halvt sekund, og dette er højdepunktet forcrossover i dag. Men med sådan en motor og i en ret rig konfiguration vil Porsche Cayenne koste dig dobbelt så meget som den sædvanlige konfiguration: seks en halv million rubler.

V6-benzin med manuel gearkasse koster dig kun tre millioner rubler, og derfor anses dette udstyr for at være det mest populære i Den Russiske Føderation. Også dieselmotoren forbliver ikke mindre efterspurgt; i Asien kommer så mange som halvfjerds procent af salget af denne tyske crossover fra modifikationer med en sådan motor. Ejeranmeldelser af Porsche Cayenne (diesel 3.0) er de mest positive. Men kun én ting er ikke opmuntrende - prisen i Rusland. Det er værd at finde ud af, hvilke muligheder der er i basisversionen af denne vidunderlige bil.

Funktioner

Som det allerede er blevet klart, koster den mest grundlæggende version af denne tyske Porsche Cayenne crossover med en tre hundrede hestekræfter V6-benzinmotor tre millioner et hundrede tusinde rubler i Den Russiske Føderation. Det er værd at bemærke, at dette allerede er med en automatisk gearkasse, fordi biler med en mekanisk i vores hjemland slet ikke vil blive solgt. Grundprisen er den pris, der tilbydes uden de forskellige ekstra muligheder. For at du kan have multifunktionelle sæder, et reservedæk og så videre i din bil, skal du betale ekstra. Således vil læderbeklædningen af sæderne og interiøret koste dig to hundrede og halvtreds tusinde russiske rubler. Forrudevarmefunktionen i din tyske bil anslås til treogtyve tusind rubler. Det elektriske bagagerumsdrev koster tredive tusind rubler. Med et tryk på en knap åbner og lukker den af sig selv. Keramiske bremser, som vil stoppe din bil meget hurtigt og effektivt, kan du købe yderligere for fire hundrede tusinde russiske rubler. Musikken, vi t alte om ovenfor, koster to hundrede og tredive tusind rubler for højttalere af højeste kvalitet.

Cayenne Diesel S
Cayenne Diesel S

Der er en modifikation af Cayenne Turbo - dette er en meget sød dessert, og sådan en bil har allerede luftaffjedring i sin basisversion, og dens frihøjde er lidt højere. Selvfølgelig, den mest "juice" under hætten. Der er en V8-benzinmotor med en kapacitet på hele fem hundrede hestekræfter. Sådan en hurtig crossover fra Porsche skal stoppes på en eller anden måde, så der blev installeret bremseskiver fra Audi R8 til den. Kulstof-keramiske bremser er også tilgængelige på bestilling til en pris på seks hundrede tusinde rubler.

Lidt om diesel-Cayenne. I Den Russiske Føderation koster dette tre millioner to hundrede tusinde russiske rubler. Der er også en model med en naturlig aspireret V8-motor med en kapacitet på fire hundrede hestekræfter, den vil koste så meget som fire millioner et hundrede tusinde rubler.

En hybridmodel, det vil sige at have både en benzin- og en elektrisk motor, vil koste så meget som fire millioner fem hundrede tusinde rubler i Rusland. Den mest kraftfulde version af Porsche Cayenne anslås til seks millioner fem hundrede tusinde russiske rubler. Selvom den dyreste version vil være bedre end den sædvanlige, og der vil være flere muligheder, kan modifikationer og funktioner dog tilføjes flere og flere. Derfor, fra den grundlæggende version af Cayenne, kan du gøre det samme,samme som Turbo, men motoren vil være meget svagere. I det store og hele vil det bedste udstyr i den tyske crossover koste mere end otte millioner rubler.

Det er værd at bemærke, at i den mest basale konfiguration af Porsche Cayenne med automatgear er der en Auto Start/Stop-funktion. Den slukker automatisk for motoren ved et lyskryds for at spare benzin. Det hjælper også i trafikken. Alligevel er det praktisk at starte bilen – det er også en fordel. Et enkelt tryk på en finger - og bilen kan køre! En interessant nyskabelse er, at bilen forstår, når du har en dør eller bagagerum åben og ikke starter motoren. Og det mest interessante er, at den heller ikke starter, hvis føreren ikke har sele på. Dette kan selvfølgelig nemt omgås, men i første omgang bliver du nødt til at gøre det. Og alligevel er det godt, at din sikkerhed i bilen er det vigtigste. Men der er et faktum. Ingeniørerne og skaberne af denne maskine var godt klar over, at ikke alle kunne lide denne funktion i den grundlæggende konfiguration. Derfor kan du bare slå den fra, når du køber. Og også dette system vil ikke fungere, hvis du har aktiveret Sport-tilstand.

Det er værd at huske på, at Porsche Cayenne kommer med dobbeltzone klimaanlæg som standard, men du kan få to ekstra zoner mod et ekstra gebyr. Hvis du aktiverer denne funktion, vil bagsædepassagererne også være i stand til at justere luftindtaget.

Det er værd at bemærke, at denne tyske store crossover har en rem. sæt. Det gives dog kun ved køb af bil i europæiske lande.

Porsche bagagerumsvolumenCayenne Diesel S er mellem 670 og 1780 liter.

Cayenne Porsche
Cayenne Porsche

Tyske crossovers, som sælges i Den Russiske Føderation for russiske rubler, har altid været udstyret til det maksimale. De havde en aktiv suspension kaldet PASM. Takket være hende var det muligt i bilen at vælge mellem tre forskellige affjedringstilstande. Sådan hed de: Comfort, Normal og Sport. Forskellen mellem dem har altid været stærkt følt, især når man sammenligner den mest komfortable og sporty tilstand. Slår du "bane" stilen til, bliver bilen meget stiv og vil være rigtig god til at komme ind i sving. Sandt nok, i denne tilstand kan du enten køre på racerbaner eller på en meget flad og lige vej. Faktisk vil bilen i Comfort-stilen blive meget blød, og den vil bogstaveligt t alt "flyde".

Ud over denne affjedring kunne du i Den Russiske Føderation mod et lille tillæg i russiske rubler få en mulighed med luftaffjedring, og det gav dig allerede mulighed for at justere frihøjden, og den havde et system til undertrykke ruller af bilen. Men den sidste funktion, det er værd at bemærke, er ikke sat på modifikationer med en dieselmotor. Og det er ikke alt: Porsche Cayenne kan udstyres med aktivt firehjulstræk. Det begynder at virke, når du passerer ethvert langt sving. Generelt er det meget svært at forklare driften af dette system, men med enkle ord: det vil ikke lade dig gå ind i en udskridning. Og du vil meget let kunne komme ind i sving, som om du ikke kørte en stor og tung crossover, men en et-tons sportsvogn. Generelt anmeldelser af Porsche Cayenne med en dieselret positiv med hensyn til håndtering.

En anden mulighed for den tyske Porsche Cayenne er fartpilot. Den bruger en intern radar til at kontrollere afstanden til bilen, der er foran dig. Den tilpasser hastigheden ud fra hastigheden på den forankørende bil og sørger for, at bilen og dig holder afstand efter færdselsreglerne. Hvis køretøjet foran dig sænker farten hurtigt, vil systemet også stoppe meget hurtigt og forhindre en ulykke. Der er en anden vigtig mulighed, som er placeret lige i den bagerste kofanger. Dette er et sikkerhedssystem, der genkender biler i den døde zone med hastigheder fra tredive til to hundrede og halvtreds kilometer i timen og advarer dig om dem. Med sådan et system kommer du aldrig ud for en ulykke.

Afhængig af modifikationen af motoren i den tyske Porsche Cayenne crossover, kan den have bremsekaliber i forskellige farver. Sort er sat på dieselversioner og konventionelle modifikationer af benzin-Porsche. Sølvfarve - til Cayenne S og Hybrid modellerne. Rød, hvilket betyder kraften og faren ved kaliberen, satte på Turbo-versionen, som har en motor på fem hundrede hestekræfter under motorhjelmen. Og gul og de sjældneste er placeret ved bestilling af ekstra keramiske bremser. Deres størrelse er 420 millimeter foran og 380 millimeter bagpå.

Bilacceleration

Porsche Cayenne
Porsche Cayenne

Dynamisk præstation "Porsche Cayenne" med en dieselmotor viste sig at være meget værdig. Den accelererer fra nul til hundrede kilometer i timenpå kun 8 sekunder. Til sammenligning gjorde den forrige generation af denne crossover-model det et sekund længere. Dette skyldtes en reduktion i den samlede vægt og en anderledes gearkasse skabt af japanske ingeniører.

Hvis du vælger en motor, så er anmeldelserne om Porsche Cayenne (diesel) meget mere positive. Derfor anbefaler de fleste at tage det. Den har mindre kraft, men det er ikke en ulempe, men endda en fordel. For i Den Russiske Føderation vil bilafgiften være meget mindre. Et andet plus er, at forbruget på Porsche Cayenne (diesel) bliver lille, nemlig 9 liter i byen. Sammenlignet med en benzinkonkurrent er dette meget, meget godt. Og forresten er det værd at bemærke, at kraft praktisk t alt ikke løser noget: for en benzinmotor, for en dieselmotor er acceleration til hundrede kilometer i timen den samme. Og det vigtigste plus: den er meget mere støjsvag end dens modstykke. Derfor er anmeldelser af Porsche Cayenne (diesel 3.0) ret positive, da mange mennesker elsker støjsvage motorer. Og generelt er lydisoleringen i denne bil på et højt niveau. Det er værd at bemærke, at nogle gange klager ejere over dyre dele. Dette er dog forståeligt, da de ikke går i stykker i meget lang tid. Tyske biler har altid været berømte for at kunne køre en million kilometer og holde sig på sporet.

Ifølge anmeldelser af Porsche Cayenne med dieselmotor, bliver det klart, at den med hensyn til dynamiske egenskaber har nærmet sig de gamle SUV'er af denne model. Hvorfor det? Tidligere var biler af dette mærke meget kraftigere, motorkapaciteten var 5 liter, og den producerede cirka 350 hestekræfter.kræfter. Den gamle Cayenne kunne accelerere til maksim alt to hundrede og fyrre km/t, og den accelererede til hundrede på 7 sekunder. Den nye model, udgivet i 2018, accelererer til to hundrede og tredive kilometer i timen så meget som muligt og til hundreder på 8 sekunder. Tal om forbrug – glæd dig bare, for før Porsche Cayenne brændte enogtyve liter benzin i byen. I den nye "Porsche Cayenne" med en diesel brændstofforbrug er fra otte til tretten liter i byen. I dette tilfælde har tyske ingeniører gjort et godt stykke arbejde.

agility

Fra anmeldelser af Porsche Cayenne med dieselmotor bliver det klart, at denne bil er velegnet til almindelige veje i Den Russiske Føderation. Men hvad siger de om ham, hvis man lægger rattet i hænderne på en erfaren racer på den mest berømte Nürburgring-bane? Dmitry Sokolov testede den tyske crossover på den, og det viste sig, at bilen, selv i sin bedste tilstand til racerbaner, slet ikke er beregnet til dette. Hun styrede meget dårligt, kunne ikke ringe nogen steder i høj fart. Derfor blev fantasierne om den vidunderlige håndtering af Porsche Cayenne knust.

Ja, det er ret pinligt. Men selv uden dette beviser bilen, at den godt kan køre og styre på almindelige veje. Bilen holder en lige linje, og reagerer med det samme på ethvert sving med rattet. I denne bil føler du, at du kører en crossover, som er blevet skabt i mange år af de bedste tyske ingeniører. At tale om hendes banker er bare latterligt.

konkurrenter

Cayenne S
Cayenne S

Så hvad tilbyder de? Det tyske mærke BMW i sin SUV-klasse ogcrossovers kan opstille to premium-modeller. Det er de verdensberømte X5 og X6. Den billigste af dem vil være den første mulighed, som koster så meget som to millioner ni hundrede nitten tusind russiske rubler i Den Russiske Føderation. Den indeholder en ændring af motoren med et volumen på tre liter, med en kapacitet på tre hundrede hestekræfter. Der er også en dieselversion af denne model, som kommer med en kapacitet på to hundrede og femogfyrre hestekræfter, og den vil koste tre millioner otteogtyve tusinde russiske rubler. Dette er lidt mindre end basisudstyret i de tyske Porsche Cayenne crossovers, men det er ikke sammenligningen. Det er værd at bemærke, at selv den mest kraftfulde version af BMW vil koste en million tre hundrede tusinde russiske rubler billigere end Cayenne. Der er ingen grund til at blive overrasket over dette. Porsche er et meget mere prestigefyldt mærke, dets motorer er meget bedre end BMW's.

Hvis vi sammenligner BMW X6 og X5, vil den første mulighed være dyrere end den anden, og den bliver også meget dyrere end Cayenne i grundkonfigurationen. S-versionen af Porsche vil dog allerede overhale dem i pris.

Hvad med hybridmodeller? BMW er foran i dette, da deres modeller i denne klasse er meget bedre end Porsches. Hvis førstnævnte vil koste en sådan model fem millioner rubler, så vil den anden kun koste fire millioner fire hundrede tusinde russiske rubler. Selvfølgelig kan et argument fremføres: magten i sammenligning er meget forskellig. Cayenne har omkring tre hundrede og halvfems hestekræfter, mens BMW'en har næsten fem hundrede.

Det tyske mærke Mercedes Benz og dets ML-model vil også blive husket som en direkte konkurrent til PorscheCayenne, da denne bil koster omkring to millioner syv hundrede tusinde russiske rubler i vores hjemland. Top-end-konfigurationen af denne version med en kapacitet på fem hundrede hestekræfter vil koste omkring 5 millioner russiske rubler.

En anden konkurrent er Infiniti FX35. Han har en modifikation af motoren med en kapacitet på så meget som tre hundrede og tyve hestekræfter, og den sælges i Den Russiske Føderation til en pris på to millioner fem hundrede tusinde russiske rubler. En version af den samme bil med en kapacitet på omkring fire hundrede hestekræfter vil koste så meget som tre millioner fem hundrede tusinde rubler, og dette er selvfølgelig meget mindre end Porsche Cayenne. Hvilket er forståeligt, den tyske mark er meget mere prestigefyldt.

Der er stadig én konkurrent - Land Rover-mærket. Nemlig deres Range Rover model og Sport modifikation. Dieselversionen har en motorkapacitet på tre liter, og effekten er præcis to hundrede og fireogfyrre hestekræfter. Du kan købe denne bil i Den Russiske Føderation for hårdt tjente to millioner otte hundrede og otteogfirs tusind russiske rubler. Den bedste version med en motorkapacitet på fem liter og en effekt på tre hundrede og femoghalvfjerds hestekræfter vil koste dig præcis tre millioner rubler. Der er få ulemper ved Porsche Cayenne med en dieselmotor, men den mest bemærkelsesværdige er prisen. Det er ret højt sammenlignet med konkurrenterne.

Konklusion

Cayenne Turbo
Cayenne Turbo

Som det blev klart, er anmeldelserne om Porsche Cayenne (diesel 3.0) positive, fordi denne modifikation er det mest rimelige valg for alle ejere og købere af en tysk bil. Denne bil er fuldstændighåndterer anstændigt, har lavt brændstofforbrug, en ret lav effektafgift, en motor af meget høj kvalitet og god smidighed på vejene i Den Russiske Føderation. Ja, for lommen på folk med almindeligt arbejde er det ret dyrt, men bilen er det værd. Det er klart, at kvaliteten af interiør og eksteriør vil være meget bedre, og bilens dynamiske ydeevne vil være meget højere end konkurrenternes. At dømme efter feedback fra ejerne af Porsche Cayenne (diesel 3.0), foretrækker de fleste netop en sådan modifikation af denne bil.

Anbefalede: