Motorcykel Java 638 - bevægelse før tid

Motorcykel Java 638 - bevægelse før tid
Motorcykel Java 638 - bevægelse før tid
Anonim

1948 er et betydningsfuldt år for alle elskere af tohjulede køretøjer. Faktisk begyndte Java i år at fremstille sin første motorcykel. Den havde en totaktsmotor med et cylinderslag på 350 cm3. Denne model er blevet forbedret over tid, men har ikke modtaget globale ændringer.

Denne strategi har resulteret i, at 350-modellen (type 638, 5) kun ligner dens fyrre år gamle forgænger i nogle få detaljer. Java 638 blev udviklet på basis af type 634, som kom i drift i 1974.

Mest af alt er designet ændret i den. Java 638 har en ny tank, vanter og sadel, der får cyklen til at se mere attraktiv ud. Brændstoftanken fik samtidig en kantet form. På tidligere modeller var inskriptionen næsten usynlig. Nu er det et diagon alt placeret og iørefaldende emblem, der kan ses langvejs fra. Begge sider af tanken har komfortable knæbånd, der passer ind i sadlens form og har en læbe.

java 638
java 638

Java-motoren har letmetalcylindre og støbejernsforinger. Forbrændingskammerets volumen forblev uændret - 343,47 cm3, med henholdsvis en diameter og stempelslag på 58/65 mm.

Java 638 harkompressionsforholdet er 10,2:1 og motoreffekten er på 25,8 hk, hvilket er ret godt for de år. Diameteren af diffusorhullet til karburatoren er 28 mm.

Den er også strukturelt forbedret med en koncentrator, som var en nyskabelse for den tid.

Derfor er benzinfarvede handsker fortid, hvilket beskriver den gode side af en motorcykel som Java 638, hvis tekniske egenskaber er så høje.

java 638 specifikationer
java 638 specifikationer

Benzin til sådan en "jernhest" fortyndes med olie i forholdet 1:40. Der er installeret elektrisk udstyr, designet til en spænding på 12 V, hvilket har en positiv effekt på vejbelysningen om natten.

Java 638-motorcyklen har en gearkasse med nålelejer og en koblingskurv udstyret med 5 trykfjedre.

Bykørsel i Java er nemt. Komfortniveauet på en sådan motorcykel er ret højt selv for sin klasse. En stiv sadel giver jo ingen problemer under en lang tur. Java 638 opfører sig godt på vejen. Den er stabil selv terræn. Dette opnås ved de gode egenskaber ved forgaflen, som er stiv og i stand til at kompensere for selv betydelige vejuregelmæssigheder.

motorcykel java 638
motorcykel java 638

Justerbare støddæmpere bagpå gør det muligt at læsse motorcyklen selv på barske veje. Dimensionerne på dette køretøj er sådan, at det er ideelt til at køre sammen. Væsentlig tilfreds med en sådan maskine er tilstedeværelsen af en omdrejningstæller, som du kanbestemme motorhastigheden nøjagtigt.

Selv om sadlen i Java ganske enkelt fjernes, men den skal installeres omhyggeligt. Du kan jo nemt ridse kabinettet. Det er rart at cyklen har en helt lukket kæde. Dette beskytter ikke kun sidstnævnte mod støv, men beskytter også mod konsekvenserne af dets brud.

Generelt er Java-motorcyklen ikke kun en pålidelig bil, men også en prestigefyldt bil, selv for vores tid. For prisen på en brugt "gammel kvinde" vil du faktisk ikke længere købe noget passende i kvalitet. Derfor er det værd at se nærmere på denne mulighed og ikke at købe en ny motorcykel af lav kvalitet.

Anbefalede: